Звездни компромати-100

• 61 578
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
И аз ги намирам по-големи:)

# 61
И на мен ми се струват Чужди Grinning
Извадила ги е от торбата с Фотошоп вероятно Grinning

# 62
  • Sofia
Да, понадули са и бюста.

Киира Найтли като шаферка на сватбата на брат си.

# 63
Това недоразумение в червено майка му ли е или баба му?  newsm78

# 64
  • Sofia
Това е майката на Киира.

Кралското семейство отива на традиционна служба по Великден - двете принцеси, кралицата, останалите.

# 65
Това недоразумение в червено майка му ли е или баба му?  newsm78

Защо да е недоразумение? Прическата наистина не е хубава, но иначе роклята е красива, а жената е естествена и изглежда свежа и жизнерадостна.

# 66
Запис и честита стотна тема и от мен!   bouquet

# 67
ТУК   Аз виждам корен, отмита боя и два тона по-светли екстеншъни.

Но ок, нека съм Мария вс. Соня Васи.

# 68
Шакира все така си ходи и хич не й пука - както каза един фризьор за нея - ''изглежда така  ,  както заслужава '',

# 69
Шакира все така си ходи и хич не й пука - както каза един фризьор за нея - ''изглежда така  ,  както заслужава '',

Е,  тук вече става дума за търсения ефект.

# 70
На Кейт наистина са и пораснали гърдите, щом нейните могат да пораснат така на 35години, значи да не губя надежда за моите  Praynig
 Иначе ми е много антипатична, тя сложи край на епохата на Синди, Клаудия, Линда и вобще на пълнокръвните топмодели-звезди, появи се  Кейт (на 16 ли беше тогава?) и те изведнъж започнаха да изглеждат дебели и стари  Sad   С нея настъпи ерата на ококорените,нарко зависими, анорексички от източна Европа т.нареченият" Heroin Chic look" Sick   Да кажа и аз като, някоя лелка  "А, какви модели имаше едно времееее..."  Тя не е лично отговорна за това, известно ми е, просто с това я свързвам.
  Шакира още с появяването си на световната сцена влезе в bad hair класациите и май няма намерение да излиза.
 Жан-Пол Готие е рожденник днес, да е жив, здрав и да облича все повече, наши поп-фолк изпълнителки!!

The same myself   Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 01:34 от меркантилница

# 71
Няма начин да не е поканил Анелия на р. ден Laughing

# 72
  • София
Няма начин да не е поканил Анелия на р. ден Laughing
Joy

# 73
# 74
Остана назад, на първите страници, но да изкоментирам Сури, че е ужасно сладка! Такава кокетка е това детенце  Simple Smile  Интересно ми е, дали с годините няма да се умори и да стане доста по- кежуъл или ще ескалира влечението й към модата.

Общи условия

Активация на акаунт