Отговори
# 600

истинска прегръдка и  погледи като за последно
Този момент ми е от любимите!

Стеф и на мен ми е от любимите моменти ,като изключим и факта че има и много други не по-малко вълнуващи на които не мога да се въздържа и да не се просълзя  smile3518 smile3518

# 601

още един от многото ми любими моменти.....

# 602

Asi & DEmir~~Looking for Love

# 603

Asi & Demir ~~Crazy in Love

# 604
Още нещо за добро утро - ~ Good Morning My Love ~

# 605

отново много Професионално  Joy Joy Joy изигран момент от Професионалистите ни  Joy Joy Joy Joy

# 606
 Добро утро и от мен  Hug

Нищо не разбрах от гоогле за новината, която е постнала Надя. Аси ще взима май някаква международна награда или е номиниран в това награждаване  Thinking

# 607
Дидиса  Здравей ,и аз се помъчих да си преведа с чичко гугъл  ooooh! ooooh! ,но не постигнах никакъв успех  Rolling Eyes Rolling Eyes ,но долу горе и аз подразбрах нещо такова за номинация,надявам  Praynig Praynig Praynig се някоя добра душа да го преведе и осветли  Peace Peace

# 608
"АСИ" е спечелил награда от рода на наи -гледан или наи-продаван сериал в света м/у 15 сериала .Награждаването ще е в Монако.Превода е с гугъл,май съм сбъркала втория най-продаван,труркините са го побликували на страницата Туба.

# 609
Надя  Hug благодаря за инфото и разяснението  bouquet  bouquet

Според мен от сега нататък Мурат и Туба ще разберат какъв сериал са направили , може би ще има още доста награди за Аси , въпреки че аз си мисля че те много добре са го разбрали и осъзнали ,но по различни причини от страна на двамата искат да забравят че са работили и живяли заедно с другите от екипа 2 години.

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 10:33 от Свет_ВАРНА

# 610
Добро утро!
В темичката утрото е чудесно- прясно кафе, нежни колажи и музика!
Надя, благодаря за инфото!
Има го и в телевизиондизиси- награждаването е на 10 юни в Монако:

Asi Dizisine Uluslararası Ödül  

http://www.televizyondizisi.com/index.php/asi-dizisine-uluslarar … si-odul/39459/32/

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 10:51 от rina-rina

# 611

добре че Демир не се съгласи Аси да му изглади риза  Blush Blush ,
е тогава не се знае какво можеше да се случи  Peace Peace

# 612

заради Дефне и Керим отново им се наложи да си отменят предвидената от Демир романтична вечер

# 613
Asi&Demir-Sonbahar

# 614
 Този сериал няма да бъде толкова лесно забравен  Peace Заслужил си е всички награди и многото фенове, които със всеки изминал ден стават повече, а не по-малко  smile3501
 Свет, днес си много романтична  Hug и мен зарази. Сега как ще ходим да се занимаваме със скучните домашни задължения след толкова любов  Joy

Общи условия

Активация на акаунт