Отговори
# 615
Добро утро  Hug

Страхотни снимки сте качили! На новите снимки от рекламата на Пантен Туба е невероятна!
Благодаря за кафето и инфото   smile3525

Дидиса и на мен много ми се ходи до Антакия, ако решите нещо кажете Wink
Ще бъде много хубаво да видиме местата на който се е снимал филма! Знаете ли къде се намират двата чифлика , аз гледах в Гугъл Ърт, но нещо не можах много да се ориентирам, къде може да се намират  newsm78.
Хубав ден от мен  Hug

# 616
Дидиса тази романтична вълна мен ме тресе вече втора година ,докога ли ще е така нямам си и на идея,мислех че с времето ще намалее ,но поне за сега едва изтрайвам да си свърша както повечето домакини скучните домакински задължения и да си седна след това пред компа и заедно с всички вас да се забавлявам така че дерзай бързо и после хоп при нас че при нас във Варна е много гадно облачно време и не става за разходки и затова днес ще съм с вас в темичката.

погледа на Демир в този момент беше  #Crazy #Crazy #Crazy

# 617

Слънце, море, яхта и ... Мурат!

Били, аз също съм търсила чифлика в Гугъл Еърт но напразно... ooooh!

# 618
# 619

Asi & DEmir~~Still Loving You

# 620
# 621

Asi & DEmir~~I will not die

# 622

Asi & Demir~~Softly Love

# 623
# 624
# 625
# 626
# 627

още един невероятно вълнуващ  момент

# 628
 Били не се бях сещала да потърся Антакия с гоогле. До сега гледах и намерих чифлика #Crazy  Но пък не мога да видя сградите не знам защо  newsm78 Показа ми само снимки и той чифлика е отбелязан като забележителност  Laughing Намира се точно до границата със Сирия. Аз така го намерих като прочетох в един турски форум, че бил на около 5км от границата.
 Ето така опитайте да го намерите: Fatih Aliye Müderris Çiftliği, Kavalcık Köyü, Reyhanlı, Hatay

И като се сетя, че във филма все ходеха да се разхождат до брега.....на мен ми изглежда доста далече  Laughing

# 629
Били не се бях сещала да потърся Антакия с гоогле. До сега гледах и намерих чифлика #Crazy  Но пък не мога да видя сградите не знам защо  newsm78 Показа ми само снимки и той чифлика е отбелязан като забележителност  Laughing Намира се точно до границата със Сирия. Аз така го намерих като прочетох в един турски форум, че бил на около 5км от границата.
 Ето така опитайте да го намерите: Fatih Aliye Müderris Çiftliği, Kavalcık Köyü, Reyhanlı, Hatay

И като се сетя, че във филма все ходеха да се разхождат до брега.....на мен ми изглежда доста далече  Laughing

Далече е, и аз го намерих по твоите ориентири!
Снимали са дори празния басейн!  Joy Joy
А го търсех към морето!  Joy Joy

Последна редакция: нд, 01 май 2011, 12:19 от rina-rina

Общи условия

Активация на акаунт