Идеи за бизнес 14

• 70 570
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • най-шареното място
Да, и аз си мисля същото за поничките.
Като дете съм хапвала. Но тогава не бяха чак толкова мазни някак. Или поне не сме виждали олиото в което плуват Simple Smile

Поне откакто гласувам не съм опитвала. И нещо друго важно - мирише ужасно на ванилин покрай тях... нетърпимо направо. Иначе ванилия като аромат харесвам, но покрай тях е бедтсвие. Не бих била щатслива да има сергия пред нас...

# 226
Момичето, ако каже тези понички как си представя да ги продава ( помещение, или навън) мога и да й помогна с това, което знам.

# 227
на мен това с поничките ми звучи като в индия макдоналдс да искаш да правиш
там има такива пастичери /или както им казват/ с такива вкусни сладкиши и хората имат толкова високо вдигната летва, че не мога да се сетя с какво една поничка би им привлякла вниманието
от друга страна обаче никой не знае знае ли се...
направи пробно и дай на 100 кореняк италЯнци да опитат, ако ти поискат пак - тогава мисли за разрешителни

# 228
https://http://www.dnesbg.com/ikonomika/za-prav-pat-v-regiona-shte-d.html
 Това е от нашия регион-четох ,че сте коментирали преди няколко страници.

# 229
Нели дор     идеята ти според мен не е лоша но трябва да си наясно с различните видове профили кой за какво е подходящ, а също така и да можеш да ги изчисляваш на клиентите когато дойдат при теб.Но трябва добре да си пресметнеш процента на които работиш дали ще ти покрие разходите по наем на помещението ,осигоровки и т.н
Мидичка   не съм гледала буби лично,но си спомням като дете леля ми гледаше,хранеше ги със шума докато от гъсеници станат на пашкул и след това ги предаваше.Сега не знам дават ли някъде буби да се отглеждат и дали си ги изкупуват след това и на каква цена . Но ако имаш по-подробна информация споделия на мен ще ми е любопитно да разбера сага как са нещата с този бизнес.

# 230
не е по темата, но проучването ми за най - продавана стока в бг . приключи
1 място - лекарства
2 място - цигари
за 3 място се борят хляба и кафето

# 231
Златен дъб,нямам информация за бубите-и моите спомени са от детството.Четох някъде обаче,че вече не са толкова доходоносни,както едно време.

# 232
  • най-шареното място
Yasmina, сега разбирам за проучването ти.  Много интересно... и тъжно.
Всеки рекламен блок -  пълен с лекарства, перилни препарати и превръзки е показателен... толкова бедно изглежда...

Не съм виждала никъде черничеви градини. Май е на изчезване като бизнес бубарството. Пък и като няма пазар в БГ това не е толкова лошо, но договорите са по-сложни. А света масово се облича в найлон и пластмаса...

# 233
Търсих информация в нета (не много задълбочено ) и това което намерих е ,че във Враца има някакъв такъв център за бубарство и те ти дават бубите в кутия ,но не разбрах дали после ги изкупуват , по принцип би трябвало и да ги изкупят но знаели човек.Ако някой може и има желание може да направи по обстойно проучване и да каже резултата.

# 234
  • във вкъщи

Здравейте ,
бих желала да попитам хората - ако има такива,който мислят и се занимават със детска градина,детско увеселително заведение или детски кът.
 От къде започнахте? Какво направихте първо ? Как започнахте с финансирането ?
Ако желаете може да и на ЛС -  Laughing

# 235
  • Варна
Търсих информация в нета (не много задълбочено ) и това което намерих е ,че във Враца има някакъв такъв център за бубарство и те ти дават бубите в кутия ,но не разбрах дали после ги изкупуват , по принцип би трябвало и да ги изкупят но знаели човек.Ако някой може и има желание може да направи по обстойно проучване и да каже резултата.

Гледането на въшки може да е по печелившо.  Mr. Green Имаше по едно време мода да се продават по училищата.

# 236
Пуканка не  съм сигурна, че  тези въшки ще станат на пашкули и да се използват после за коприна

# 237
  • Варна
Постоянно следя международните сайтове кой какво купува и продава. Да ви кажа обаче не се сещам да съм срещала буби, пашкули, коприна. Тука защо не коментираме подобни сайтове, заедно да гледаме към какво има интерес, да споделяме линкове с такива сайтове. Мисля че от тях се раждат много идеи. Аз ще ви предложа най-баналния http://www.alibaba.com/  но там ежесекундно се качват нови обяви за купува и продава.И говорим за бизнес, а не обяви от типа на Аукрото.

# 238
Един сайт , който може да е полезен за някой .
http://www.kpd.bg/bg/offers/search.html?tid=1&repeater=Grid&pg=8

# 239
Момичета, много от вас се занимават с дрехи втора употреба. Нуждая се от бърз съвет. Преди месец открих и аз такъв магазин. Оказа се, че помещението ми е прекалено малко. Мога да наема съседното и така ще удвоя площта. Малко ме е страх за разходите, които ще дойдат след това. Надявам се така да имам по-голям оборот, защото ще мога да изложа повече стока. Вие как мислите-дали да предприема тази стъпка? Малко повече подробности-дрехите ми са на закачалки, на единична цена, първо и екстра качество. Разчитам на клиенти, които търсят качеството, а не цената. Още нещо, което ме притеснява-идва лятото, когато замира търговията. От друга страна, зимната стока е по-обемна и ще имам още по-голяма нужда от повече пространство.
Благодарна съм на всякакви съвети  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт