Идеи за бизнес 14

• 70 567
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • LOST
Е сега вече се ядосах! http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3895651   #Cussing out

Точно тази седмица платих за касов апарат с връзка към НАП, който да получа в средата на септември... И сега - ново 20! Отлага се с една година... за да се облекчи бизнеса... Е да де, обаче когато бизнеса ревеше, нямаше кой да го чуе, сега се сетиха... Няма ли, Господи веднъж, поне веднъж, да случим на политици?!? Поне веднъж да могат да погледнат една година по-далеч от носа си...
И аз ги нямах излишни тези 360 лева. Сега да се чудя да се смея ли, да плача ли... То бива дране, бива обаче това никога не е било! Ни акъл имат, ни опит, ни желание да се научат! Само лобизъм и крадене - за нищо друго не ги бива!

И аз да се включа...това с касовите апарати е поредната изцепка, но  и това с отмяната на задължителната ДДС регистрация ако си решил да продаваш цигари също беше много "мило", защото аз точно се регистрирах и  след една две седмици разбирате ли  отпаднала задължителната регистрация....така че на нищо не се очудвам и аз сърбах тази попара вече...

# 496
Флорисима, какво стана с павилиона ти? Разработи ли се?

# 497
  • най-шареното място
Тigar-migar. рекламирай ако можеш. Може и да стане. До септември има много време и няма логика да не им е важен клиента.
Добър бизнес климат Simple Smile то предвидимо всичко е непредвидимо...
Или са изпълнила бизнес плана на касовите фирми и "пускат гювеч"...

# 498
Говорихме си, че като съм готова, ще обявя новото начинание - то е Q-Zar - Арени за лазерни битки.
Прави се за път в България, обучихме се доста сериозно, имаме най-добрата система и ноу, сега остава да видим как ще го приемат българите.
Кликнете харесва ми на профила във фейсбук, за да добие по-голяма популярност.
http://www.facebook.com/pages/Q-ZAR-Bulgaria-%D0%90%D1%80%D0%B5% … 8/120714698006773

# 499
  • най-шареното място
Успех!

# 500
  • Linz
Записвам се и аз.

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 07:24 от РЕНИ

# 501
  • LOST
Флорисима, какво стана с павилиона ти? Разработи ли се?

Хм, мисля че се разработи минаха 7 месеца, през които работех по 13-14 часа и събота и неделя. Не съм на загуба, напротив печеля прилично за сега, но работата не е малко и отсъствието ми от семейството е най-голямата ми болка. Немога да видя детето, прибирам се вечер искам да хапна и да легна, а дъщеря ми иска да си играем да се гушкаме- нормални неща за едно дете....
Обмислям  варианта да наема продавачка за сега за събота и неделя, но все ми се струва, че никой няма да работи с този хъс , с който го правя аз! Клиентите са свикнали с мен и с това , че съм вечно приветлива и крайно отзивчива, дали ще намеря подобна на мен продавачка....мммм съмнявам се. Решила съм че 25 лв. е добре за деня от 8.30 до 20.00ч. Вие какво ще кажете?
Кои знае и колко ще краде , трябва и камера да сложа....вообще- изобщо ще му мисля Thinking

# 502
  • Linz
Аз не мисля, че за 2 лв. на час някой ще работи с голям хъс, минимума според мен е поне 30 лв./ден.
Относно кражбите- намери начин да провериш какъв човек наемаш. Покажи й, че й гласуваш доверие, но компромиси не правиш.

# 503
Ерин, успех!

# 504
Решила съм че 25 лв. е добре за деня от 8.30 до 20.00ч. Вие какво ще кажете?
Преди малко разглеждах в. Позвънете. Имаше обява "магазин за алкохол и цигари набира жени на средна възраст; 12 часа-20лв". Това е вече прекалено малко.

Можеш да пуснеш пробно обява и да не наемеш никой. Масова практика в джобс-а е повтарящи се обяви на едни и същи фирми. Tired

# 505
Ерин това е наистина много интересно и въпреки, че е в товоята сфера съм сигурна, че изненада всички.Възможен ли е бой с лазерни мечове?

# 506
Мдаааа, много интересно.  Бравос Ерин. Обясни за какво точно става дума. Ако е това за което си мисля, считай, че сме се запознали още следващата седмица.  Simple Smile

# 507
Аз не можах да стигна да прочета, има ли ги в София лазерните мечове? Моят син е състезател по фехтовка, вероятно ще му е интересно. Simple Smile

# 508
Не, това е много повече от мечове
Екипирани с жилетка и пистолет лазерен, влизате в арена /много интелигентно измислен лабиринт, брат ми беше шест месеца в Италия и Англия и се обучи на много високо ниво/, където с много специални ефекти - лазери, светлини, дим, много внимателно подбрана музика, влизате в битка /разделени в два отбора или всеки срещу всеки - зависи от типа на избраната игра/, целта е да превземете базата на противника. Всеки път когато бъдете уцелен от лазера на противника, жилетката ви вибрира и 30 секунди не можете да нападате. Компютър следи колко пъти сте уцелили и колко пъти сте били уцелен. Накрая на играта, получавате билет, на който са отбелязани резултатите ви /лични и на отбора/. Изглежда сложно, но всъщност не е.
Q-Zar е с огромна популярност в Англия, Италия, Белгия, Франция, че дори има и 5 арени в Румъния. Както винаги, ние сме последни. Нооо пък сме обучени до ента степен, залагам да правя и много партита с тази игра, защото за големите над 10 години до към 17 години, има вакуум, боулинг им е омръзнал, пък и не го могат, ледени пързалки няма постоянно, пък и аз знам как да правя рождени дни...
Ние сме дистрибутори на Q-Zar за България. Можем да продаваме и оборудваме арени, поддържаме, обучаваме, въобще всичко. Първата арена в България е наша, отваря съвсем скоро в Стара Загора до плейграунда на Тон Бонбон.

# 509
 #Crazy Много яко! Ама може ли и такива дърти като нас да се класират за по битка-две?В смисъл, няма ограничения за ръст, тегло, умствен багаж?  Crazy
Искрено желая успех! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт