Идеи за бизнес 14

• 70 567
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • най-шареното място
Приввт Пипилота Simple Smile

Имам питанки за касовите апарати.
Сега като отмениха изискването за септември за регистрираните, дадоха ли и на нерегистрираните гратисна година?
Като има гратисен период, но цените на паратите и със и без терминал е на практика еднаква, сетили ли са се да продават с терминали и без карти? Или пак си мечатя за гъвкавост, знам ли...

# 526
Пипилота, добре дошла Peace
арт мама, питах на три места за един модел, навсякъде ми го предложиха с 1-годишния абонамент  Confused

# 527
  • най-шареното място
О, аз риторично си питам за нов модел без сим...
Обаче днес ми обясниха точно колко може да са защитени данните при GPRS пренос...
Ни го ща...

Сега остана да видя има ли гратисен период за нерегистрираниете по този повод.

Връщам се да допълня. Очевидно НАП нямат време, инфо или ресурс, защот на тяхната страница http://www.nap.bg/page?id=286 "жестът към малкия бизнес" на г-н Дянков не е отразен.

Във всички публикукации, на които съм попадала обаче жестът е само за ДДС рег-ните. Първия срок, единствения преди изборите... и така се оказва, че нерегистрираните ше са първи - 03/12, регистрираните след тях 09/12.. не че има логика...

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 22:08 от арт мама

# 528
  • В голямото море...Живот
Мен също ме интересува това.

# 529
  • София
Според мен това за сега е само предложение и още не е гласувано окончателно. Поне аз така разбрах. Иначе и на мен ми е интересно дали ще има удължаване на срока за нерегистрираните по ДДС.

# 530
  • най-шареното място
да, така е - обявено на среща Simple Smile

# 531
  • На дивана, под юргана
Във всички публикукации, на които съм попадала обаче жестът е само за ДДС рег-ните. Първия срок, единствения преди изборите... и така се оказва, че нерегистрираните ше са първи - 03/12, регистрираните след тях 09/12.. не че има логика...

Ти пък... Сегашните управляващи и логика... Нещо като кръгъл квадрат!  Laughing

# 532
  • най-шареното място
е.. как да напишеш, че май отдавна трябва да не виждаш смисъл да търсиш логика... не е педагогично... та на половината го затрих... то и сега го смегчих доста де...

# 533
арт мама, тази последователност, която прогнозираш, хич не ми харесва. Crossing Arms
Дано го удължат и за нерегистрираните, пък ако го отменят, ще стане най-добре!

# 534
  • Варна
Толкова е "логично и последователно" всичко, което правят, че нищо чудно нерегистрираните да се вържат преди регистрираните. Така де нали трябва НАП да си пробва системата дали работи hahaha

# 535
Пратиха ми оферта по мейла, ако някой го устройва да дам координати:
Касови апарати Daisy Micro-C KL и Daisy eXpert KL - 300 лв. без ДДС.

Цена на пакет касов апарат + фискализация, програмиране, SIM карта с абонамент 12 месеца, гаранционен договор за 12 месеца, регистрация в НАП, свидетелство за регистрация в НАП и безплатна доставка – 340 лв. без ДДС.

Срок на офертата: 01.07.2011

# 536
Е, стига сте се самонавивали!
Като че ли от небето падате, и с предишни и с сегашни управляващи, всяко решение е предпоследно. Като стана недоразумението с осигуровките, всички наскачахте да се пените както се казва, а се видя, че не стана така както се мислеше.
Много ясно, че няма да се вържат първо нерегистрираните.
Всичко ще си дойде на мястото.
Споко. Гледайте си бизнеса и се тревожете за реалните неща.

# 537
  • най-шареното място
Erin, то ще си дойде за пореден път по соц максимата  - има брожения, я да се поправим, няма - добре сме го решили Simple Smile А ето и соц опита:  "Сиренето ще вдига". "Ще вдигат цените" и т.н няколко месеца слухове. После се изправя пред камерите функционер и кава "С решение # и т.н цените на... се качават .на... ", а народа облекчено въздъхва... "Е, най-накрая!"

# 538
  • Пазарджик
Здравейте отново от мен.Четох доста от форума но имам още странички.Искам да споделя с какво бих искала да се занимавам.Искам да отворя магазин за дрехи но все още се колебая какъв да е - дали за нови дрехи но на по приемливи цени или за дрехи втора употреба.Искам да благодаря на Valida_b която ми даде доста инфо за дрехите втора употреба но за нови дрехи още не мога да се ориентирам.Нямам представа откъде може да се зарежда и какви са цените.Някой ми казаха от Илиенци а др от Димитровград.А ако продавам нови дрехи бих искала да са от тези по евтиничките като например дънки 20-25лв. , блузи 10-15 лв. ако ме разбирате.Ще съм ви благодарна ако споделите вашият опит.Видях че имам съфорумки които се занимават с магазини за дрехи.

# 539
  • София
И на двата пазара цените са почти еднакви. За да продаваш по-евтино трябва да пазаруваш по-на едро. Най-добре ще се ориентираш като отидеш и на двете места. Нали знаеш око да види, ръка да пипне.
Аз издирвам координати на складове на едро на китайски стоки (бельо и трикотаж) в Гърция. Ако някой знае моля да ми пише на лични.

Общи условия

Активация на акаунт