Голямата Майска дружинка, стана на годинка!

• 28 791
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!

# 616
Привет момичета  bouquet!
Липсвате ми  Embarassed- все по-рядко имам време за компютъра........
Бръм - честито прекрасна новина!
На всички булки пожелавам една незабравима приказна сватба!
Фал - честити крачета!
Сеза и ние да споделим.... още не ходим - пускаме се и стоим сами изправени, но госпожицата нещо хитрее и я е страх сама - прави крачка две - и по дупе. За мерки - високи сме 81 и тежим 10.200 - това е кърмим се по 5-6 пъти дневно и сме толкова злояди, както и преди - менюто ни е  краставички, млекце, месце и ябълки!!!
И Нори направи първи плаж- с кофичка и мидички - забравих, че съм с дете...., и първи язовир- много и хареса водата...
Ние още две седмици сме при мама, и след това планираме мини почивка до Крапец... Даво всичко мине добре.......
Мамчета ... страхотен ден ви желая  bouquet

# 617
... Бръмбазела Киси слага ли я на проходилка и ако да,по колко време я държа.Понеже и ние сме така,и си мисля,че те са виновни.Бях много против паяка,но като няма къде другаде да я оставя дори до тоалетна да отида го ползвам...

Не, рони, нищо не съм ползвала и с двете деца. Даже съм много категорична по отношение на проходилки, бънджита, ремъци за прохождане и какви ли още не чудесии, които нямат отношение към естествения ход и развитие на бебето. Киси отскоро "ходи" с държане и то основно навън. Иначе вкъщи съм я оставила да се вихри по земята. Те се гонят с Каби, тя е толкова бърза в пълзенето, че не вижда причина да се старае да ходи. А пък аз не виждам причина да й помагам да го прави.  Blush

Аз може би не се изразих добре за стъпването навътре - тя си извърта цялото ходило настрани в посока към дясното краче. Иначе не си криви петичката. Аз също съм имала такъв проблем като дете. Ама ще видим какво ще каже любезната полуадекватна педиатърка...

АлексчеHug, ще се види колко съм редовна с моето темпо...  Embarassed Но няма да ми се сърдите!

# 618
  • София
...Ама ще видим какво ще каже любезната полуадекватна педиатърка...

Бръмче, аз бих я завела на ортопед, но при всички положения първо бих се пробвала да си взема  направление от педката за такъв преглед.

# 619
Здравейте!

Fall, честито на проходилите крачета! Hug

Борис вече от 3 дни си ходи много самостоятелни и сега вече купона е още по голям Joy
Днес за първи път го пуснах в един пясъчник е нямаше такъв кеф, а аз съм още по доволна, че седнах за 15 минути Wink

Спири, снимките са много хубави, а Бери е много сладка:) благородно ви завиждам Blush

Ако не ми се объркат плановете, в събота съм решила да правим прощъпулник на село на тревичката Hug

# 620
Привет и от нас!
Започнах да чета една книга в която намерих себе си, да споделя http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/pedagogika/fichu.do … udesh.roditel.pdf

ХУбав ден на всички!   grinning039

# 621
kapchica  Peace Привет и на вас, и ние сме съ ссъщите мерки като вас мисля че е само 82см. и по същия начин се кърмим дневно и на всяко пробуждане нощем и през деня а те не са малко, ядеме само две производни на тиква и ябълки и банани  Joy

Шантавите ни баби само за това говорят вече та аман  ooooh! ама не ми пука де, важното е малката да е добре Hug

# 622
  • Под кленовите дървета
...Ама ще видим какво ще каже любезната полуадекватна педиатърка...

Бръмче, аз бих я завела на ортопед, но при всички положения първо бих се пробвала да си взема  направление от педката за такъв преглед.

Подкрепям Гриин, само ортопед. Педиатъката не се знае какъв "адекватен: съвет ще даде, предвид описанието ти за нея Laughing

# 623
  • София
Изи, и според мен е най-добре при ортопед. Тук (в Априлци, където сме за няколко дни) една мама сподели, че и нейното момченце е правило така и са ги посъветвали да разменят обувчиците - дясна на ляво краче и обратното, и вече детенце си стъпва нормално. Но все пак, не мисля, че във време, в което имаме специалисти на разположение е добре да действаме на своя глава. Нека я види доктор и да ви поуспокои, че ще се изправи стъпалцето  Peace Колкото до направление, Алексиев и Драганов май не работят с касата (2рият със сигурност..), то не че са само те, де.

Габче няма мерак да се изправя (та ако не дръпнем в това отношение, след 2 месеца ще се разходим сигурно и ние до ортопеда), иска да пълзи по дупе в тревата, а такива дъждове се изляха, че е мисия невъзможна (пускам я по пейките  hahaha ) Но се чувства супер тук - от рано сутрин до късно вечер сме "на разходка" - където и да си, каквото и да правиш, детето е все на вън, на доста по-чист въздух и природа. А майка ми я взима сутрин да поспя малко и аз (днес от 9 спах до 1.15  Mr. Green ) направо супер бонуКс  Mr. Green

Честито на всички проходили малки човеченца  Heart Eyes да не се дават на никакви препятствия!

Капчица, браво на Нори за ще разкажеш за Крапец после, много искам да отида в онази част на Черноморието.

До скоро, ще гледам да се включа скоро пак.

# 624
  • София
Колкото до направление, Алексиев и Драганов май не работят с касата (2рият със сигурност..), то не че са само те, де.

Малка поправка, Алексиев работи с направления, но в МЦ "Детско здраве".

# 625
  • Sofia
Колкото до направление, Алексиев и Драганов май не работят с касата (2рият със сигурност..), то не че са само те, де.

Ахам, и взима 20лв. за ехографския преглед.

# 626
  • Под кленовите дървета

Ахам, и взима 20лв. за ехографския преглед.

Прощавай, 25 лв. На мен поне.
Педито ми каза, че аз съм първия случай, който й казва за пари. Значи има още.

# 627
Добру!  Heart Eyes

Онзи ден и вчера наблюдавах усърдно Киси докато я разхождах босичка у дома. Почти не си криви стъпалото и се чудя дали навън не го прави от твърдата обувка. Ще я водя на ортопед, да. Миналата година, като бяха на по 1 м., нали им се полагаше 1 преглед при ортопед - та, водих я в 14 п-ка с направление при един красив доктор, който много щателно я прегледа на ехограф и ме поздрави за избора на слинг вместо кенгуру.  Laughing

При Драганов и Алексиев съм водила Каби като съвсем малък, ама те много комерсиални станаха.  Rolling Eyes

Усмихнат ден от нас!  Hug

# 628
  • София
И на мен ми взе 20 лева за ехо-то преди година време. Може после да се е вдигнала тарифата...

# 629
И на мен Алексиев ми взе 20 лв. за ехограф.

Общи условия

Активация на акаунт