БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
А след малко ще отидем да видим тази нова стена на приказките.
По рано като ходихме и все още имаше строителни машини.
 -кои приказки са всъщност?
Важното е децата да се забавляват.

# 241
Ками много негативно си настроена  Peace
Къде се намира тая стена на приказките да отида и аз да я видя за какво става въпрос?

# 242
  • Бу-у-урга-а-ас
.... а оная глава с опашката едно животно ли трябва да е? и какво трябва да е ? дъщеря ми казва русалка, ама за забравили да я довършат  

Ние кръстихме тази площадка Пръцкащото езеро с кривогледата русалка. И ние като твоята дъщеря на русалка я оприличихме тази фигура, но сестра ми убедително твърди, че е октопод, но пък така концептуално ни се губи опашката. Пръцкащо, защото вчера докато го пълниха от дупките се чуваха наподобяващи звуци.
Иначе и аз мрънкам. Вече има счупена пръчка - не съм я видяла, но Крис твърди. Освен това днес един хм...ПРОСТАК мина с колелото си през самото езеро, а ние се чудим, защо вече е  мръсно. Ни велоалеи, ни градинки с райграс, ни новичкото и хубавичкото - нищо не могат да спрат порива на българина да нарушава правилата и да живее като свиня.
Освен това изобщо не съм очарована от новооткритата площадка. За три години можеха да сътворят нещо по-стойностно и практично. Казвам 3 години, защото проектът е от тогава.

# 243
  • Бургас
аз пък ще помрънкам за центъра. тия плочки са просто ужасни. едно че нямат никакъв вид, друго, че след година-две ще е истинско предизвикателство да се разходиш на висок ток по тях.
а компаса, който сумати месеца правиха, ми е ужасно грозен с тоя канал точно в центъра. до сега не бях забелязала, че има канал, сега направо ми вади очите. иначе като замисъл ми харесва. като цяло съм доволна, че се обновява центъра, ама можеше малко по-модерен вид да има.

колкото за пазенето - то само един идиот е нужен, за да развали нещо. за съжаление все се намира.  Rolling Eyes

# 244
Аууууу... мрънкалници такива! Като дърти свекърви сте! Това можеше, онова можеше, ама ако беше 'нам си к'во си...  ooooh!
Децата ми искрено и от сърце се забавлява на новата площадка. Пощуряха от кеф на кораба в пясъчника. Следователно за мен площадката е перфектна.
Стената на приказките не е същата, като старата, но това не и пречи да е красива. Езерото според мен е много по-хубаво от предишното. Не може всичко да се прави така както е било замислено преди 30 години. Това са нашите детски спомени. Нека децата ни имат свои.
Дупките ги нямало. Ми те последно си бяха едни гнусни помийници. По-добре да ги няма. И да ги бяха направили, след няколко месеца пак щеше да е гнус там. Всеки знае, че там са дупките.
Харесва ми и центъра с пейките и дръвчетата, харесва ми морската с новите беседки.
Аз пък съм доволна. Може критериите ми да са ниски, може акъла да ми е толкова, но на мен ми харесва! Simple Smile
Я гледайте по-ведро на нещата ...  Hug

# 245
Аууууу... мрънкалници такива! Като дърти свекърви сте! Това можеше, онова можеше, ама ако беше 'нам си к'во си...  ooooh!
Децата ми искрено и от сърце се забавлява на новата площадка. Пощуряха от кеф на кораба в пясъчника. Следователно за мен площадката е перфектна.
Стената на приказките не е същата, като старата, но това не и пречи да е красива. Езерото според мен е много по-хубаво от предишното. Не може всичко да се прави така както е било замислено преди 30 години. Това са нашите детски спомени. Нека децата ни имат свои.
Дупките ги нямало. Ми те последно си бяха едни гнусни помийници. По-добре да ги няма. И да ги бяха направили, след няколко месеца пак щеше да е гнус там. Всеки знае, че там са дупките.
Харесва ми и центъра с пейките и дръвчетата, харесва ми морската с новите беседки.
Аз пък съм доволна. Може критериите ми да са ниски, може акъла да ми е толкова, но на мен ми харесва! Simple Smile
Я гледайте по-ведро на нещата ...  Hug

Подписвам се под всяка една дума Peace

# 246
Здравейте,
нахлувам в темичката ви с молба ако може някой да ми препоръча ресторант, пицария или въобще някакво заведение с лятна градина, подходящо за отпразнуване на РД и кръщене в Бургас. Рожденникът ще е само на 1г. и ще има само още 2дечица, така че не държа да има детски кът, но все пак да е просторно и приятно. Благодаря предварително, ще следя с интерес за отзиви. Ако някой има наблюдение за подобни заведения в Поморие също би ми свършило рабата.

# 247
  • у дома
Съгласна съм, че е хубаво, да се обновява облика на града, но много неща, не са доизмислени. Първо-тези плочки в центъра на града, където се снабдяват магаини, банки и т.н. ще се разбият веднага, асфалт е много по-добър вариант. Имам познат, който твърди, че някой е направил много пари от сделката с въпросните плочки 10-то качество, турски! Но това са слухове... Другото, очевидно тъпо нещо, е липсата на отводнителни канали по улицата - няма такива реки, когато вали!!! Просто една река, която тече надолу по Александровска, как не го помислиха това! Като изключим грозните плочки и липсата на канали, останалите неща ми харесват, но да не се правят всеки път в годината на изборите, моля!
П.С. Всъщност, аз влязох да попитам, вярно ли е, че от тази година много се държи на районирането в ДГ, че ми е важно, ама се отплеснах!

# 248
  • у нас

П.С. Всъщност, аз влязох да попитам, вярно ли е, че от тази година много се държи на районирането в ДГ, че ми е важно, ама се отплеснах!

Не. Това е последният критерий, ако изобщо го гледат  Peace

# 249
Уйш е елитарна,ние с Ками сме от масовката,затова сигурно ни липсват дупките Simple Smile,
иначе,ще изчакам да премине началната еуфория,защото трите вагончета трудно се озаптяват,не че не ги видяхме кътовете,де Simple Smileаз така или иначе цял ден съм в Морската ,така че още едно място за игра не е излишно....но че съм нащрек -не мога да отрека.....иначе добре е направен къта до "Гъбката",ама и едни козерки да бяха спретнали Grinning

споделям мнението ти за центъра....
.а по въпроса
да ти кажа,хич не ми се вярва,София е приета в градината до" Чадъра", а НЕ Е приета в тази зад "България",ние живеем на 2 минути от втората.....,

# 250
  • у дома
А още ли се ходи сутрин рано да се виси пред съответното ЦДГ?

# 251
Даже от вечерта се виси:)

# 252
  • у дома
Това шега ли е? Thinking

# 253
Даже от вечерта се виси:)
Малко е! Палатков лагер най малко седмица преди обявения ден...

Няма такова нещо. Simple Smile
Поне миналата година нямаше... Peace

# 254
  • у дома
Не мога да не споделя с вас това заглавие, което мисля, може да се срещне само в бургаска медия - "Нелегален продавач на олио замярга с камъни общински инспектори"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт