БУРГАС - слънце, море и още нещо ...

• 44 031
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
 Mr. Green отличничка съм в СА, да знаеш - най-високата ми диплома е от там

няма да инвестирам още в гардероба си тогава, ще чакам...тъкмо ще поспестя малко  Mr. Green

# 661
И аз да се запиша към отказалите цигарите - някъде по средата на 1вия месец и ги спрях, а стигах до 1 кутия. И сега как ме дразнят тия ми ти цигарииии Simple Smile

# 662
еее, аз такива бременни спирания не ги броя, то така и аз спирах 2 пъти принудително - лощо ми ставаше чак... но докато не родя и до няколко дни айде пак

отивам да тропна някое друго хорце и идвам, гледам Ахчето се е натичала

# 663
Ох, само стройни фитки сме се събрали тука.  Flutter

Добре , не мога да разбера Ками защо подминава постовете за срещата? Иначе доказано не била бременна, според мен се крие и не иска да ни казва.  Crossing Arms

# 664
Ох, само стройни фитки сме се събрали тука.  Flutter

Хеле я!  Mr. Green

# 665
Аз пък съм дебела и от скоро пуша по някоя друга цигара.  Mr. Green
Много ми е любопитно да видя колко си напълняла, адаш?  Thinking Това ми се струва мисия невъзможна.  Crazy

# 666
  • Бургас
И каквооо?
Среща викате... Flutter
Само да не е пак преди изпит, че все не мога да се вредя. После да не ми звънкат пак някои (спортуващи) особи: "Ела само да пиеш една кола."  Mr. Green
Нат, стига си гладувала, какво сваляш вече, не те знам.
Камито я мярнах вчера в далечината, сигурно заради това не ми се стори напълняла, че беше далечко.  Hug

# 667
Ооооо, явно е вече дебела. Щом отдалеч си я видяла... Преди се губеше в далечината!

А аз свалям това, което си качих, след като се направих за пред хора. Ама така е ГГЗ е казал умния български народ... bowuu

Тоя път, може пък да се прежаля за среща. Ама не хуквайте веднага да си поръчвате нови рокли... Не съм сигурна! Mr. Green

# 668
 По въпроса с диетите, пу- пу аз държа фронта.  Flutter На 20.06 я приключих и не съм качила и грам от тогава, а свалих 17кг  bowuu
 По въпроса с цигарите - гореспоменатите килограми бяха качени в пристъп на лудост при опит за отказването им. Издържах 4 месеца и пак пуша в момента  Embarassed
 И аз искам на среща /и залата за непушачи даже ще преглътна  Mr. Green /  

П.С. Щях да забравя. Аз не съм от глутницата помияри. Класна кучка съм със стил и слушам само отбрана музика. Събуждам се с Азис, заспивам с ... който дойде  Mr. Green

# 669
17 кг. и не си качила грам?!
Еми, кучка си пък... Crossing Arms

# 670
 Flutter Добре, че беше лято. Доколкото се познавам след месец - два ще си мълча по темата или ще рева от глад наново  Crazy

# 671
  • Бургас
 Joy
Гледам само "болни " теми се засягат .
Аз пък ги отказах и отслабнах ,обратно на хората /да се похваля и аз ,да не остана по -назад /.

Ако има сбирка да е с танци,че поне да си покажем хората дето сме научили Wink

# 672
Аз пък не знам за какво става дума в тази тема, защото скоро я открих и още се ослушвам, но също така се чувствам длъжна (понеже се засегна темата) да се похваля, че отказах цигарите и отслабнах. Може да ме показвате по панаирите  Mr. Green

# 673
Аз пък не знам за какво става дума в тази тема...

Като разбереш, ела и кажи на останалите...  Mr. Green

Лека от мен!

# 674
  • Burgas
То повечето не знаем за какво иде реч,ама конушмак да става  Mr. Green

Аз като отказах цигарите и напълнях към 16кг  Joy ама после много бързо ги свалих като родих Mr. Green

Според мен първата година си е бас-бая критичен период,имаше моменти в които така ми се пушеше,че ми идеше да налапам 5-6 фаса наведнъж,сега вече не ми се пропушва,даже ми мирише на лошо като усетя,че някой е пушил.

Общи условия

Активация на акаунт