С шкембе си е най-добре 10

• 33 754
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Има има...място има Hug вие само ги запълвайте Heart Eyes

# 181
Хайде и ние да се покажем!
Вчера ни щракнаха с професионален фотоапарат и реших да сподела с вас любимата ми снимка!

# 182
  • Варна
Куинче - много сте сладки  Heart Eyes пу-пу  Hug

# 183
Еееее ,ето на кого прилича малък сладък Бобо LaughingКуини, много готино това твое момче... Hug

# 184
Куинче супер сте !!!!! А Бобо е прекрасен  Heart Eyes

# 185
  • на дъното
QueenBee,много мила и красива снимка Heart Eyes
Всичките бебоци са ни много сладки.Нека растат здрави и ви стоплят сърцата от радост Hug

# 186
  • Варна
Куини, много хубава и мила снимка!   bouquetДа нацелуваш малкия Бобо от мен! Hug

Мацки, да се отчета и тук. Днес бях на преглед 2 седмици след серклажа. "Бродерията" държи положението Simple Smile Беба си расте и вече е към 900 грама и според док е дългокрака. Grinning Crazy После мъж ми ме заведе да хапнем край морето - голяма радост било да те разходят из града и да видиш хора. Crazy
Гуш на всички! Hug
Рапорт даден! Mr. Green

# 187
Благодаря ви от сърце за милите думи!  Hug

# 188
  • Варна
Зоринкааа събрахме се мами на дългокраки мацки  Wink Hug Така се радвам, че си подишала въздух извън апартамента  Hug А най-много се радвам, че "бродерията" държи положението  Grinning Hug

# 189
Куинче ,много сте сладки и двамата  Hug Heart Eyes,много обичам да гледам снимки ,и ще е хубаво да се виждаме поне на снимки .Бременните коремчета и те да се покажат де ?
Q-T  така е мила ,разходките са си хубаво нещо ,но като родите ще метлосвате улиците по цял ден  :е:
Аз да ви се оплача ,моето Коки е още с колики ,и е нетърпим на моменти ,сефте виждам бебе да изкарва по 6 часа без да заспи . SickВсе съм виждала бебета с колики ,но този мой син още в корема ми ме побъркваше ,и сега е един капризен ,все иска да му се говори ,да го разнасяме на ръце и теййййй.А аз исках момче толкова много ,но девойките са си девойки  Winkкой квот да каже ,две съм гледала такова нещо като при Калоян не съм виждала.Сега ви пиша докато се е заиграл самичък ,че може после чак 11 да заспи ,знаели човек  NeWS78 непредвидим е .ПРЕГРЪДКИ на всички тумбаци от кроелка-дебелка - дебела . Grinning

# 190
  • Варна
Куини много сте сладки наистина. Пу-пу.
Кроелка ако Коко продължава в същия дух скоро няма да си Кроелка-дебелка.  Heart Eyes

# 191
Ехо,ето ме и мен,след 7-дневен престой в белодробна клиника с лека пневмония.
Надявам се вече да сме добре и да няма такива изненади.
Другата седмица ще отида при доки,за да видя бебо(дано е добре Praynig)
Лек ден на всички Hug

# 192
Ох как се радвам на добрите новини тук.
Куинче много сте сладки с малкия.  Hug
Кроелка, дано скоро му минат на детенцето коликите, че да се успокои.
Q-T, миличка да ни носиш все така добри новини.
Аз преди 2 дни бях на ехограф при един познат лекар и гледахме бебо. Всичко е наред, малко сме назад с 4 дни, но то с тоя моя непостоянен цикъл не се и учудвам. Кака Ивка беше много щастлива, че видя бебчето, а то в отговор доста поскача и помаха с ръчички.
А ето ме и мен с коремче, но не толкова от бебо, колкото от яденето  Embarassed

А ето я и моята голяма госпожица:

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 12:47 от Juli_Ivka

# 193
Juli_Ivka ,прекрасни сте и двете .Браво за добрите новини и при теб ,все такива да ни носиш. Hug Praynig

# 194
  • Варна
Juli_Ivka   сладурки сте големи и двете  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт