С шкембе си е най-добре 10

• 33 682
  • 744
  •   1
Отговори
  • Варна
Хайде тумбаци да се местим тук, че много наедря старата тема. Дай Боже още бременни сладури да посрещнем тук и всички ние да родим прекрасни здрави дечица  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Hug

# 1
 Дай Боже,повече тумбаци и здрави бебоци на финала Hug

# 2
Хайде ЦамБУР и аз в новата ни темичка,
нека я напълним само с хубавини Grinning
Херко,да ви жив и здрав Борис Hug  bouquet

# 3
Чакай и аз да се намърдам тук да ви надзиравам!  Heart Eyes
Предполагам, че бивши коремчета не връщате!  Hug

# 4
Бившите коремчета ще давът акъл на настоящите LaughingКато ме стегне шапката кой ще ме слуша ? Mr. Green

# 5
  • Стара Загора
Ми аз не съм бивша коремка щото си имам натурален Mr. Green
Честита ни нова тема. Да се напълни с тумбаци. Hug
Днес издебнах Борис с отворени очи Crazy

# 6
  • Варна
Цоп и от мен в новата тема!  Grinning Дано ни е на късмет и я напълним с хубави новини! Praynig
Дано сте изкарали хубави великденски празници! Аз имах гости и ми беше много приятно - разнообразиха ми престоя вкъщи.Simple Smile
Иначе шийката-мийката не знам как е, Диде. Simple Smile Говоря и че е добре и е дълга и затворена. Crazy Дано ме чува! hahaha Съвсем ще изперкам докрая да знаете Simple Smile В четвъртък съм пак напреглед да я мерим, ще и се не види.. Тогава пак ще рапортувам.
И на бебка говоря да си стои там и дано и тя ме чува. Wink
Браво на Сиска за позитивното мислене и настройка - ако може да прати малко насам. Party Wink
Красунка, чакаме да се отчетеш след прегледа. Hug

# 7
  • Варна
Олееее, Херка - какъв е сладур! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Голям хубавец сте сътворили - да ви е жив и здрав! Hug Hug Hug

# 8
Верно е красавец  HugСигурно на мама си прилича !Девойките ще са негови то е ясно Mr. Green

# 9
Q-T ,ако не става с нежен тон като говориш на шийката -мийката ,можеш и да и се сопваш и караш .То това лежане ще ни вкара в лудост Mr. GreenГледам новини и се карам с репортерите все едно ще ме чуят,отговарям на техните въпроси  hahaha

# 10
  • Стара Загора
Гледам новини и се карам с репортерите все едно ще ме чуят,отговарям на техните въпроси  hahaha
Joy Joy Joy
Добро утро коремки Hug

# 11
Цоп и аз в новата тема  Hug Heart Eyes,нека я изпълним само с хубави новини  Grinning.
Борис е голям сладур  Heart EyesХери ,аз на моя очите ги видях чак на третият ден :е:,тогава реши да ги отвори  Heart Eyes
Коремчета следа ви изкъсо да знаете ,отчитайте се редовно ,да не ви мисля .Един път да родите и вие ,че да си отдъхна Praynig.

# 12
Сега се върнахме от консултация ,Коки вече е 4 и 800 кг. и 55 см. Heart Eyes расте ми момчето не си играе ,а е само на 24 дни Mr. Green.

# 13
Ех този Борис - голям красавец!
Забелязвате ли нашите бебета колко са готини?  Hug Не че са наши...  Blush

Моят Бобър още като отидох да го видя и ме погледна и ми хвана пръста!  Heart Eyes Като се сетя и се разтапям!

А пък като се замисля и аз не съм бивша коремка, щото май ще си го влача моя още дъъъълго време!  Mr. Green

Хайде, много усмивки и лек ден от мен!  Hug

# 14
 Здравейте,мили момичета Hug!Да ни е на късмет новата темичка и да я напълним с още положителни емоции и прекрасни бебета Heart Eyes!Чакаме и нови попълнения Peace!
  Гледам цари ведро настроение,стиснати палци за всички,на които им предстоят срещи с малките човечета!Дано всички с неразположениея бързо да се похвалят с добри новини Praynig!Много красиви тези младежи-пу-пу,страхотни сте Heart Eyes!Прегръдки за щастливите мамчета! Hug
  Аз погледнах  списъчето и така се развълнувах-ами то Юли уж далеко,ама май аз съм следващата тръгнала към финала и така дългоочакваната среща!!!Така се развълнувах!Май започнах да се спичам нещо,а е доста рано за гнездене Mr. Green
  Пожелавам ви прекрасан и усмихнат ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт