С шкембе си е най-добре 10

• 33 676
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Мимииии  Heart Eyes Hug newsm44 newsm44, това е една страхотна новина. Много съм щастлива и знам, че всичко ще е наред, няма как да е друго. Нормално е да си изплашена, но помисли само: за това, че Господ те е накарал да страдаш, сега ти връща двоен дар  Hug Hug Hug Една чудесна новина, която ще ни накара да сме още по щастливи. Очакваме много редовно отчитане от твоя страна и споделяй с нас всичко което те вълнува и притеснява - моля те  Hug Heart Eyes

# 46
Благодаря ви обещавам да пиша по често а мажа ми за разлика от мен реагира много добре да щастлив е докато аз съм  уплашена и се боя от всичко което ме чака от тук натам но знам че вие винаги ще сте с мен благодаря ви  от сърце и ви прегръщам силно

# 47
  • Варна
Ееехх сладурче, с теб сме много ясно  Heart Eyes Hug
Я си оправи лентичката  Laughing че тоя бебо много самотен ми изглежда там  Hug

# 48
Готово промених я  Hug

# 49
  • Варна
Ей така вече всичко е идеално  Hug

# 50
Мимииии, страхотна новина  Hug Hug Hug Hug Наистина притеснението е голямо, но после и радостта ще е двойна, две двойки очички ще те гледат с очакване, две усмивчици ще ти радват сърцето, две двойки ръчички  ще те гушкат. Какво по-хубаво от това  Heart Eyes

# 51
Ееейй Мимкаааа Hug Hug Hug Hug Прекрасна двойна радост Heart EyesТова е страхотна новина.Няма страшно ей, ти си нашата майка героиня HugВсичко ще е наред и кажи на баба и дядо да се изнасят от етажа,че къщата ще се пълни  hahaha Laughing

# 52
  • Варна
Мими, страхотно е, че мъжът ти те подкрепя и се радва - това е мног важно! Знам, че ти си уплашена и в главата ти сигурно има хиляди притеснения и въпроси "Ами ако?" Трудно е и всички преминаваме през това, но се подкрепяме. И когато някоя от нас изтрещи много, другите мами я окуражват и помагат. Така ще е и ще сме с теб! Hug Hug Hug

# 53
  • Варна
Диди дано на феталната морфологиая всичко е наред, не се притеснявай предварително, лекарят ти сигурно иска да се застрахова.
Мими страхотна новина. Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и да гушкаш дме живи и здрави бебчета!

# 54
Ей, Мимка, много се радвам! Наистина те чака двойна радост /а и нас покрай теб/! Нормално е да се притесняваш покрай бушуващите хормони, но освен всичко да мине по вода аз друг вариант не виждам!  Hug

# 55
Мими нмого се радвам за двойното ви щастие  ,на това му се вика изненада   Hug

# 56
Здравейте момичета! Миналата година септември месец загубих моето бебе, но сега пролетта ми донесе нова радост и живот и здраве през декември ще стана мама за втори път и много бих се радвала да се присъединя към вас!

# 57
Мими, много се радвам за Вас!!!  newsm44 newsm44 newsm44

Ще стискам палци всичко да мине нормално!!!

Прегръщам те силно мило майче!!!

# 58
Juli_Ivka,разбира се ,че ще се присъединиш към нас HugШекбетата трябва да се множим Laughing

# 59
Ехееееее, колко много Шкембовци!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт