С шкембе си е най-добре 10

• 33 681
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Юли, добре дошла  Hug щом сме заедно ще успеем  Laughing ще гоним лошите мисли и чувства заедно и няма да се оставаме на депресията и страха  Heart Eyes

Еееехх, че хубаво, прегръщам и целувам всички  Heart Eyes Hug
П.С. Ще ходите ли в гората?

# 61
Здравейте момичета! Миналата година септември месец загубих моето бебе, но сега пролетта ми донесе нова радост и живот и здраве през декември ще стана мама за втори път и много бих се радвала да се присъединя към вас!

Добре дошла  Hug Hug Hug

# 62
Ние с Q-T  ще пропуснем разходки по чукари и паланки Laughing Сиси,аз нещо съм пропуснала ,кой ще ходи по горите? newsm78

# 63
  • Варна
Нали днес е 1-ви май и по традиция ние си ходим в гората и си правим барбекю и т.н.  Grinning

# 64
  • Стара Загора
Ехаааа Мими това се казва новина Hug Да сте живи и здрави.
АЗ в гората не ходя щото ме е страх от мечки Mr. Green

# 65
Юли, добре дошла  Hug
Диде, стискам палци за прегледа днес   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover пиши как е минал, всички те мислим и сме с теб.  Hug Hug Hug
Сиси, ти нямаше ли в тази седмица някъде да ходиш на ФМ тук във Варна  newsm78

# 66
Ехо привет и от мен,
Юли,добре дошла в отбора Hug
Миме,страхотна новина Heart Eyes
Аз днес съм именячка,та викам да ви почерпя Mr. Green

# 67
Кукувицата Диана е тук Joy Върнах се мами и хапнах на бързо,че бях измършавяла днес от глад LaughingГошко е добре,вярно, че има леки увеличени бъбречни легенчета  и малък шум на сърчицето,но  и за двете Велковски не се притеснява.Каза ,че след като аз имам операция на сърцето ,а и съм на 34 и дете първо със сърдечен проблем,ме иска на преглед в 32 г.с да прегледа моето сърце ,дали ще мога да родя нормално или секцио ,а и да види бебо отново.Утре съм на ФМ и ще продължим с огледа на малкото диване,което аз не усещам толкова много ,а той не спря да щурее и да си вее чурата пред доктора Laughing Laughing
Благодаря ви много ,че ме мислите и стискате палчета Hug Hug Hug
Исе, Честит Имен Ден   bouquetМного здраве ,късмет и прекрасен юнак на финала Hug

# 68
  • Варна
Юли, честитоооооо! Много се радвам, че се присъединяваш към отбора! Hug Wink

Сиси, завиждам ти за барбекюто сред природата! Grinning Много хубава традиция си имате. Hug

Диде, ами като има чура момчето , ще си я вее! Heart Eyes Laughing какво лошо има Wink

Исеписе, и тук честит имен ден!  bouquet

# 69
  Диди,чаках да пишеш как е минало!Звучиш ми доста добре и се радвам,че нещата вървят “нормално“ при вас Praynig!Ще чакаме следвашите добри новини от прегледите,стиснати палци за феталната утре Peace,а  за ритниците-почакай още малко-моят палавник редовно ме кара да подскачам и ме буди по няколко пъти на нощ Mr. Green!
  Юли,добре дошла  bouquet,мила и леки седмички до финала!Много добро начало на месеца и седмицата! Party
  Исе,честито!Здраве,щастие,много любов и едно прекрасно бебече в обятията ти на термин! Hug
  Краси,Прити,Q-T,Сиси (дано не просна неволно някого) прегръщам ви момичета newsm51,а за дабъл мамчето Мими-двойна прегръдка! Hug Hug

При мен няма много за разказване-бях започнала да повръщам и да ми се гади,но се оказа моментно неразположение и мисля,че от как спрях консумацията на прясно мляко съм по-добре!Иначе от сряда тръгвам на училище за бременни,а на 9ти съм на преглед за видим младежа дали е заел стартова позиция ида ли продължава да върви по-едър,както и да видим дали има признаци за преждевеременно раждане(заради предишното такова),така че другат седмица се надявам да имам повече за разказване!Рапорт даден! smile3534Купих билет на майка ми за самолета за идване,така че нещата долу горе се нареждат за сега-дано и нашият младеж е на същото мнение! newsm47

На мамите,прегърнали съкровищата си благодаря от сърце ,че ни навестяват и ни дават сили и кураж  love001!

# 70
Диде,  вече си звучиш като ти, че нещо ми се струваше много паднала духом  Hug. Хайде продължавам със стискането на палците и за утре  fingerscrossed
Исе, честит имен ден   bouquet  bouquet  bouquet Много здраве, щастие и пухкаво, здраво бебче съвсем скоро.
Прегръдки на всички, пишещи и надничащи в темата  Hug Hug Hug

# 71
Исе честит имен ден   bouquet
Благодаря на всички за подкрепата  Hugви

# 72
  • Варна
Исе, честит имен ден   bouquet Heart Eyes Hug да си жива и здрава и скоро да гушкаш здарво и сладко бебче  Heart Eyes
Аз съм на преглед на 4.05 ще видим полааа  Wink освен ако не е срамежливо бебчето.
Да ви се похваля - от вчера чувствам леееки ритничета  Grinning бях забравила усещането - и отново се стреснах като го усетих моето съкровище.
Дидинка, радвам се, че при вас са ок нещата  Hug
Ели, честито мама ще  е при теб скоро  Hug
На всички мноого прегръдки  Hug и целувки  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 23:30 от sisi83

# 73
  • Варна

И тук да почерпя за моето любимо мъжле  Grinning Обичам го! Обичам го! Обичам го!

# 74
 Сиси, Hugда ти е жив и здрав любящия съпруг,много да те слуша,обича и да те  глези!Ще е най-грижовният татко!  bouquet
Честити ти ритничета-пракрасно усещане,нали?! Heart Eyes Heart Eyes
 На всички пожелавам прекрасно настроение и пращам прегръдки! newsm51 newsm51 smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт