С шкембе си е най-добре 10

• 33 676
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Чакаме ви!  Hug

# 736
Цитат
Привет момичета! Ние сме си у дома вече. Днес ни изписаха във вторник ще ми махат конците от операцията. Малко се стреснах по време на раждането, но всичко слава богу мина добре. Раждането почна нормално, но след около 40-50 мин вече с 9см. разкритие бебока беше още много високо и не искаше да слиза на долу. Водите ми бяха зелени и докторката реши да не рискува и да ме среже да го извади. Вляха и ми системи и ме подготвиха за операцията. Сложиха ми спинална упойка, обаче аз нещо се панирах в операционната и ме приспаха на цяло. За часа на раждането съм сбъркала и се оказа, че малкия е роден в 9 и 15. Имала съм и кръвоизлив, но сега сме добре. Кърмим се и е много спокойно бебе

Самоцитирам се, че нямам време. Гушкам ви всички.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 737
Juli_Ivka,честита рожба,мила!Да е жив и здрав малкият Георги и много радост да ви носи!Ама емоции сте имали,важното е че сте добре!Браво на теб и те прегръщам!
Рали,честито ви тупкащо сърчице,мамче!Спокойна и лека бременност и най-пракрасното бебече на термин!

# 738
Ели, а твоя Дани е бонбон  LaughingМного сладко това момченце  smile3540

А тук е  много пусто smile3506

# 739
Здравейте мами, да се разпиша и аз:)) Ние сме добре, бебка си расте и шава в коремчето, вече е над 2кг, остава ни около месец до срещата, получи се кофти ситуация, че лекаря които исках да направи секциото почина, сега съм в разучаване на останалите и да си избера някой. Нищо все още не съм купувала, още съм една страхлива. Май в общи линии е това при нас.
Весели празници на всички!

# 740
  • Варна
Олеее, срам ме хваща, че толкова отдавна не съм писала тук.. Blush

С огромно закъснение:
 Честито бебче на Juli_Ivka! Да е живо, здраво, да расте добро и щастливо дете!  bouquet
Радвам се, че сте добре въпреки перипетиите покрай раждането. Супер е , че си имаш едно спокойно бебче. Прегръдки за вас! Hug

Ниа, браво и на вас, че си растете! Hug Дано намериш добър вариант за лекар! Hug

Ние с моята мома сме добре. Растем си - вече е станала 7 кила и ме притеснява къде ще и търся кавалер.  Mr. Green hahaha Не мога да и се нарадвам и да и се нагледам - знам, че всички вие ме разбирате, защото съм сигурна, че и вие се чувствате така. Токова го чакахме тези бебоци и така ги изстрадахме.. Всяка по своему.. Важното е, че сега са тук с нас и озаряват живота ни!

Весела Коледа, момичета! Hug Hug Hug Hug

# 741
Здравейте момичета,отдавна не съм писала но няма и нищо нова покрай мен.Бременността ми е както другите две за момента,без никакви оплаквания чак на моменти забравям че сме двама.Чакам с нетърпение да дойде новата година,за да вляза за малко в болницата,защото имам чувството че там се успокоявам,а и ще разбера как е бебо.По тоя повод съпруга ми направи подарък за коледа нейтбук за да мога да ви следя и от болницата и да не ми било скучно през престоя ми там.А и нали през предните две бременности сама се изписвах сега иска да бъде сигурен че няма да бързам да си ходя Simple Smile
Искам да ви пожелая Весело посрещане на новата 2012г. и нека тя ни донесе много здраве,щастие и много усмивки!

# 742
  • Варна
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА  Hug ЖИВИ И ЗДАРВИ ДА СМЕ ВСИЧКИ. ДАНО ТАЗИ ТЕМА СЕ НАПЪЛНИ С МНОГО НОВИ БРВМВННИ КОРЕМЧЕТА И ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА  Praynig

Рали  Hug

# 743
Здравейте момичета и за мнооого години здраве, усмивки и повече поводи за радост  Hug
Дойде време след тежките теми, да посетя и една слънчева:)
С много радост, преплетена с не малко страх, се опитвам да свикна с мисълта че отново чакаме бебе.
Абсолютно неочаквано, изненадващо даже малко стряскащо, в първия момент в който спряхме да се пазим се случи нашето коледно чудо:)
В момента все още е много рано, прокървих леко преди седмица, но лекарката каза че всичко е наред засега и се опитвам да се пазя повече.
Това са новините, пожелавам на всички готови за нова бременност майчета да се срещнем тук и всичко да е наред до края. Дано нашите ангелчета ни пазят.
Прегръщам ви!

# 744
Неутешима, тихичко "Честито" и дано всичко до края бъде наред и да ни зарадваш със живо и здраво детенце! Пази се повечко и всичко ще се нареди!  Hug

Позволих си да пусна НОВА ТЕМА, понеже старата я изписахме!  Flutter

Последна редакция: пн, 02 яну 2012, 13:16 от QueenBee

Общи условия

Активация на акаунт