С шкембе си е най-добре 10

• 33 682
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Момичеата почвайте на ново залаганията   Crazy Crazy Crazy Crazy . Размина ми се влизането в болница, обаче ме следят всеки ден. Изчакват да тръгне сам мъжа, обаче той нещо не иска, удобно му е. Надявам се много скоро да се похваля, че вече взе наистина много да ми се иска да раждам.

Hug Hug Hug Hug Гуш на всички!!!

# 706
Ми ... аз тогава казвам 9 - ти.  Peace Упорит мъжага ще дойде този мъник!  Mr. Green

# 707
Е нека е утре Party

# 708
  • Варна
Хмммм Дидинка ме изпревари  Mr. Green, амииии...ако не днес - 10-ти, 4 200 /а може и повече  Mr. Green/ Успееееххх, дано е по-скоро   Hug

# 709
Жули  Hugоще мъничко и ще се роди малкотоголямочовече Laughing
,айде 8-ми казвам ,4 500 кг.

ЛЕКО РАЖДАНЕ ! Hug fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 09:28 от kroelahai

# 710
  • Варна
И аз днес влизам рано за новини, но ще чакаме, когато-тогава, иначе залагам за утре. Всичко да мине леко и живо и здраво бебче, важното е, че и таткото дочакахте.

# 711
Тоз младеж Джулиния много упорит излезе!  Mr. Green
Изчака ми се чакалото ...

# 712
Тоз младеж Джулиния много упорит излезе!  Mr. Green
Изчака ми се чакалото ...

А мен питате ли ме! Направо ми писна вече, ама докторката иска да поизчакаме, че аз съм си със дълъг цикъл и е нормално да е объркан термина. Иначе си е добре мъжа не иска да си напуска Олл Инклузива. Утре пак съм на тонове и продължаваме да чакаме до понеделник, когато може да ме вземат за предизвикване.   Hug Hug Hug Hug

# 713
  • Варна
Глей ся ква пророчица ще се окажа  Mr. Green казах утреее   Praynig дано. Обаче май за килограмите няма да съм точна, може и повече от 4 200  Whistling Мацка, секс правите ли? Ако не  - действайте смело, може пък да тръгне  smile3521   Искам утре да прочета благата вест  Hug

# 714
Аз забравих колко килограма казах, но казвам, че ще е на 11 -ти като Бобо!  Wink

# 715
Цитат
Ехооо, привет и от мен все още от в къщи и с бебо в корема. Вече 7-ми ден уж преносвам, но днес ми дадоха зелена светлина, че нещата вече тръгват. Сутринта на прегледа бях с 3 см. разкритие и безболезнени контракции, които са на 7-8 минутки /и сега си ги имам/ и почти изгладена шийка. Докторката ми каза, че няма опасност мехура да се спука в къщи, защото бил много твърд, каквото и да значи това. Дано в най-скоро време се похваля, че сериозно ми писна да съм бременна, искам да си гушна бебока.

Самоцитирам се, че не ми се пише сега много много, но ще е днес или утре. Ако до утре не се доразвият нещата системката и хайде, че много закъсня младежа.

А за секса е тема табу в къщи, че ми е много некомфортно, но ако не стане довечера ще действаме.

# 716
  • Варна
July_Ivka хайде ще чакаме и утре. Леко и безпроблемно раждане.

# 717
Успех, миличка! Дано всичко мине бързо и безболезнено!  Praynig

# 718
леко раждане мила  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 719
Палчета  от мен и кураж PeaceВсичко ще бъде наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт