С шкембе си е най-добре 10

• 33 695
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
dnes v 10 i 30 ili malko po rano se rodi moqt sin Georgi sas sekcio po spe6nost. Teji 4100 i e dalag 52 sm i dvamata sme dobre

# 721
Честит да ти е големия мъж Георги, миличка!
Нека много да ви радва и от сега нататък да бъдете много, много щастливи!
Най - сетне!  Hug

Светлето и Рони малко се разминават с килцата, но Рони е по - близо с 4 050 кг!  Mr. Green

# 722
Juli_Ivka, да е жив и здрав малкия, голям Георги и с  много щастие да ви дарява. smile3501 newsm51
Едно е сигурно, ще си празнуваме на Гергьовден заедно  Party Party Party bouquet

# 723
  • Варна
Ехаааааааааааа  newsm44 newsm44 newsm44, най-накрая миличка, ЧЕСТИТО  Hug Да е жив и здрав Георги и много щастие да ви носи   Heart Eyes Бързо да се възстановяваш  Hug

# 724
July_Ivka честито миличка! smile3525 Да ти е жив и здрав Георги и само радост да ви носи!Бързо възстановяване и на теб  Hug
Момичета и аз сега по спокойно мога да пиша в темичката за шкембета.Днес ми беше първият преглед от както видях  EFP вече си имаме сърчице,доктора позволи да износя бременността,но държи да ми направи серклаж за всеки случей.Аргументите му бяха че ми е трета бременност след две секциота,че втората родих в 30 г.с. заради спукан мехур и че все пак са минали 8 месеца само искал да се застрахова.Но аз се радвам че все пак ми позволи и че нямам никакъв проблем засега  Praynig,ще направя всичко което зависи от мен за един щастлив финал!

# 725
r@li, Hugпоздравления мила и леко бременеене  PeaceТук доста мами бяхме със серклаж даже имахме темичка за лежащи мами,където си прекарахме мнооого готино . Laughing
Важно  е да си спокойна, много почивка и ще стигнеш до финала то е ясно Heart Eyes

п.п Ако имаш въпроси, насреща сме  Hug
П.П.П И да нацелуваш Мишко за рождения ден  Tada Много да те радва да палува и щурува Mr. Green

# 726
ДОБРЕ ДОШЪЛ НА БЯЛ СВЯТ ГЕОРГИ ,много радост и късмет да имаш през целият живот!
На мама бързо вазтоновяване !  bouquet
Рали  newsm59 newsm38 Giftчестит празник на Мишлето ,да ви е жив и здрав !
Много да си почиваш и да слушкаш Mr. Green.

# 727
Ех, най-после! Добре си дошъл, голямо юначе Гоги! Ще видиш, че и в най-обичащите те ръце ще ти бъде толкова добре, колкото и топлото коремче на мама.
Juli_Ivka, бързо възстановяване и поздравления за този голям момък!   bouquet
r@li, браво за куража да гониш щастието си и  Praynig за най-щастлив завършек на бременността.
Да ти е жив и здрав Мишо! Хубав празник!

# 728
Добро утро,мерси за хубавите пожелания!Сега остава да почерпя Да ми е жив и здрав малкия Мишок и много палав!
Много да си почиваш и да слушкаш Mr. Green.
Обещавам да слушам  Mr. Green вчера на доктора също обещах че повече няма сама да се изписвам когато ме вкара да лежа в отделение и че ще правя каквото каже...
Лек ден на всички! Hug

# 729
  • Варна
Рали, честито сърчице миличка, пожелавам ти да си износиш бебчето докрай и да се роди живо и здраво  Hug Честит Рожден Ден и на Мишленцето ти, да е жив и здрав и много да те радва, а след иам няма 8 месеца да стане горд батко  Hug

# 730
  • Варна
July_Ivka да ви е жив и здрав Георги и много да ви радва. На теб ти желая бързо възстановяване.
R@li честито ти тупкащо сърчице и лека и безпроблемна бременност! Честит рожден ден и на порастналия ти Мишо! Да е жив и здрав и много да ви радва.

# 731
Рали, честито сърчице!  Heart Eyes
И честит рожден ден на малкия Мишко! Нека много да те радва и да стане най - добрия батко!

# 732
Juli_Ivka   Hug най-накрая мило майче,какво голямо юначе  само  Heart Eyes
r@li как се вълнувам само някой като напише че вече виждат тупкащото сърчице  Grinning........Ч.Р.Д  на малкия бонбон  Heart Eyes

# 733
Juli_Ivka  Да сте живи и здрави и много да ви разва малкия мъж. На тебе ти пожелавам бързо възстановяване!!!

Силни прегръдки за тебе и малкия мъж!!!

# 734
Mnogo vi blagodaria mili moi. Nie o6te sme v bolnicata no utre se pribirame u doma. I dvamata sme dobre, malkia qde mnogo oba4e i az imam dosta karma. Kato se priberem 6te vi pi6a pak. Pregradki na vsi4ki. Rali 4estito tupka6to sar4ice.

Общи условия

Активация на акаунт