С шкембе си е най-добре 10

• 33 689
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Сиси , и мъжлето да те обича HugИ тук честито за момата Grinning И аз проявих гадателски способности като Кроелка Mr. Green

Ние сме добре.Като изключин леко увеличените легенчета, шумчето в сърцето и обременяването с глюкоза след две седмици.Но щом всички лекари са оптимисти,а и 20 г.с е рано за крайни изказвания. Велковски, Павлова и Хранов смятат ,че не е проблем. Не се психирам,че нервите не са полезни за бебчо.
Ели, ти си ни следващата мама. Как е бебо държили се прилично? Grinning
Q-T,радвам се за добрите резултати и утре чакаме новини за шийката -мийката Mr. Green
На всички мами прегръдки и се пазете! Hug

# 76
   Диди Hug,той младежа се държи прилично,но нещо майка му е яхнала метлата afwitch!!!Станала съм много раздразнителна и заядлива,чак аз не се понасям smile3516!Но и това ще мине...още малко ще ме потресат хормоните или поне се надявам да е така!Радвам се за добрите новини при вас,а и щом толкова лекари са изразили мнение,вярвам ,че всичко ще е наред! Peace
  Прегръдки и пазете себе си и бебоците!  bouquet

# 77
  • Стара Загора
Момичета чета ви но просто живота ми вече се завъртя на една друга ос....Борис Mr. Green Който поема почти цялото ми време. Чакам утре вече и баткото да си приберем и тогава вече ще съм  smile3511 познавайки баткото....но това са хубави моменти.
АЗ да се оплача...спя като пън...и не чувам Борис като плаче вечер - резултата мъжа ми става /той пък спи като заек Crossing Arms/ за срамотии и през деня е на работа. Надявам се да се науча да го чувам вече бат Борис...който ми прилича на меченце и е много гушлив Heart Eyes

# 78
  • Варна
Благодаря момичета за пожеланията  Heart Eyes Hug

# 79
Херко, този Бобчо много готин!  Hug
Аз напоследък да ви кажа също спя като пор...  Blush
Малчо /понеже спим заедно на спалнята/ започна да запсива след мен, а какво прави през това време е мистерия!  Mr. Green
Целувки на всички!

# 80
  • Варна
Хера, прекрасен е малкия Борко! Heart Eyes И изглежда много спокойно бебче.  bouquet Да е жив и здрав!

Аз да ви се оплача шийката се е скъсила и отгоре на всичко има леко разтваряне на вътрешния канал.   Sad Sad Sad И това въпреки лежането, хаповете и липсата на каквато и да била инфекция. Довечера ще говоря с лекаря кога влизам в болницата за серклаж. Направо не мога да повярвам... Имам чувството , че всичко се повтаря  Cry

# 81
Q-T, миличка  spoko нищо не се повтаря. Сега състоянието ти  се наблюдава  и всичко ще е наред.  Hug Hug Hug
Херко, голям сладур бат Борис  Heart Eyes А с две деца в къщи е "голямо веселие"  Twisted Evil, аз съм така от Великден, вече почнах да свиквам  Crazy.
Сиси, с малко закъснение да ти е жив и здрав вчерашният рожденик, много да се обичате!   bouquet
На всички останали, да не изброявам имена, че ще пропусна някой, много  Hug Hug Hug

# 82
Q-T Hug,недей така,мила!Вярвам,че всичко ще е наред! PraynigПиши как се развиват нещата при вас,моляте!
Херка,прекрасни сте!Куини,Кроелка  много се радвам на вашите сладури,мамчета!За спането си говорите-аз все по-трудно спя,лягам рано вечер,будя се доста често-от ритници и от жега и сутрин се извъквам от леглото в 05ч Shocked поне да не тормозя съпружието! Tired
 Хайде на отчет и другите коремчета преди Гергьов ден!!! Party

Прегръдки за всички сладурани Hug Hug Hug

# 83
Здравейте мами!Ние с Гого се видяхме и днес ,и е добре Simple Smile
Q-T, горе главата  HugТози път ще успеем всички .Няма да се даваме на тревогите Hug
Херка, Hug
Много прегръдки коремчета  Peace

# 84
Херко да го нацелуваш по петичките твоето сладко МЕЧЕ  Hug Hug Hug пу ,пу  Heart Eyes.
Диде  Hug Hug Hugрадвам се ,че всичко е наред при Гого Grinning
Q-T всичко ще е наред мила ,предполагам как се чустваш ,и аз бях цялата бременност така ,но важното е края да е щастлив  Praynig Praynig Praynig,а той ще е  Hug.
Ели колкото по напредва бременноста толкова и с нервите не си добре НОРМАЛНОСЪСТОЯНИЕ   Mr. Green
Краси с две деца е веселба ,но с три още по голяма Mr. Green Heart Eyes,но живот и здраве ще разправяш на лято . Joy
СИСИ честити ти ритничета Laughing Hug.
Мими Hug,Исенце HugКуинче  Hug ако съм пропуснала някой моля да ме извините. Heart Eyes

# 85
Добро утро момичета. И аз да се отчета, а и да почерпя, че днес ми е професионален празник, а имам и 3-ма Гоговци  Grinning.

Аз последните няколко дни започвам да се чувствам доста по-добре, само умората още не ме е оставила, а и мързела, много ми се мързелува, а няма как с бъдещата кака. Момичета много се радвам като чета добри новини тук.  Hug Hug Hug Hug Hug на всички коремчета и да пазите бебоците.

# 86
  • Варна
Juli_Ivka, благодарим за почерпката, честит празник и честито на именниците ти. Всички да сте живи и здрави. Hug

Зори, мило - с теб съм, до теб съм  Hug Както е казала Диди - този път всички ще успеем  Praynig

Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet

# 87
  • Mediterraneo
Момичета, за мой срам съм изтървала много хубави новини! Много се радвам на новите попълнения сред бебетата и коремите! Много здраве на всички!

# 88
Момичета да стиснем едни палчета на Q-T утре влиза във болницата за серклаж  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 89
  • Варна
Q-T Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Hug
Аз знам, че утре всичко ще мине като по вода, както и след това до самия термин. А най-хубавото е, че и Зорито го знае и вярва в това   Heart Eyes Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт