С шкембе си е най-добре 10

• 33 694
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Зори, Hugвсички сме с теб Peaceдо края!До Септември  Heart Eyes Heart Eyes

# 91
  • Варна
Q-T и от мен имаш стиснати палчета за серклажа всичко да мине добре. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed И на есен да си гушкаш живо и здраво бебче.

# 92
Q-T   всички ти стискаме палци миличка ,и вярваме че всичко ще е наред ,и на есен ще се гушкате с бебчо . Hug Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 93
Q-T миличка, стискам палци всичко да е наред днес.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Момичета, стискайте палци и за мен след 2 часа съм на лекар да видим дали всичко се развива нормално и съм адски притеснена. Напоследък не правя нищо друго освен да лежа и сутрин и вечер да ходя до градината да взимам и водя Ива. Да ми е жива и здрава мама ми върши всичката домакинска работа. Дано вече не ми се налага да лежа, но не вярвам, че все още имам кафеникаво зацапване от време на време. Лек ден и успех, после ще "намина" да споделя резултата.

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 12:25 от Juli_Ivka

# 94
Juli_Ivka,горе глвата и стискаме палчета за теб Peace Peace Peace

# 95
Зори,Джули Hug Hug стиснат палци и от мен,момичета! Praynig PraynigЧакам да се похвалите с добри новини! Peace

Сега да дам и аз отчет-от сряда насам имам едни странни болки на височината на пъпа,на около 10 см в дясно и в неделя не издържах и ходих в спешния лкабинет,макар,че имах час за понеделник!Изплаших се,защото два поредни дни повръщах!След направените обстойни прегледи с коремен и вагинален ехограф,експресни изследвания на кръв и урина ,мануален преглед и около 1 час записи на тоновете бебо е добре Party!При мен нещата също са наред-с главата надолу сме,шииката е ок,малко ми е ниско кръвното,но това не е болка за умиране!Според лекарите болежките са  вътрешни натъртвания от ритниците на младежа Rolling Eyes!А за повръщането ми изписаха едни хапчета,които тук предписват в началните седмици против гадене и повръщане и аз също ги пиех  -Cariban се казват и са доста ефикасни!Бебо спа през половината време на записите и трябваше да го събудим,а заради повръщането не бях яла и ми дадоха да изпия половин литър един ужасно сладък сок-аз се цупих доста,понеже не бичам никакви складки напитки,а акушерката ми казва „Пии,мила,на теб не ти харесва,но на бебето му харесва много ,а и му кажи,че докатао не са събуди,няма да си ходите!!!“ Laughing Mr. Green Laughing
Вчера лекарят мр похвали,че за 1месец съм качила само с 400гр Wink,изписаха ми и желязо-поисках си течно,че от таблетките и капсулите се запичах миналата година!В петък сън на изследвания за 3 -я триместър,следващата среща с нашия палавник е на 30.05.
   Май се улавям,че изпадам в някаква дупка,момичета Embarassed Confused!В тази седмица родих миналата година оцелялата близначка и нещо се сдухвам сега!Назнам как ще мина през това,започвам да се тревожа,а според лекарите е безпричинно!Луда работа!Е,дадох рапорта,ваш ред е! Hug

На всички пращам много прегръдки и чакам  да се разпишете,че сте добре всички-малки и големи!  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Juli_Ivka, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover всичко ще е наред мила  Hug Hug Hug
Хей, останалите споделете как сте и вие  Simple Smile При мен нищо ново, същото старо си е Simple Smile Другата седмица съм на ЖК и тогава мога да докладвам.
Прегръдки на всички тумбачета и не тумбачета   Hug Hug Hug

п.п. elisalou много се радвам, че си се успокоила след този преглед и че всичко с бебчо ви е добре.  Hug Hug Hug А тези  " дупки " в които изпадаш да вземем да ги запълним  Simple Smile Миличка, на финалната права си, нищо няма да се повтори от това което си преживяла, това е друго бебе, което ще се роди живо и здраво, и ще запълни живота на мама и тати с много мили погледи и усмивка.  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 14:33 от Krasuna

# 97
elisalou миличка радвам се за хубавите новини покрай теб и бебчо.
А сега да се похваля и аз. При мен нещата са перфектни за сега, но се налага да лежа още поне 30 дни Sad . Бебчо е пораснал и си отговаря на 10 г.с., има си всичко вече и ръчички и крачета и сърчицето бие. След 2 седмици ще съм на ФМ в Пловдив и тогава ще дам по-подробна информация, че лекарката при която ходя на ЖК е в общинска болница и техниката им е от времето на баба ми сигурно.
Лек и усмихнат ден.  Hug Hug Hug Hug на всички и много благодаря за подкрепата, която ми оказвате.

# 98
  • Варна
Момичета, бързам да пиша, ей сега се чух със Зори, серклажа е минал, чувства се добре. Ако има възможност и тя ще ни пише по-късно Simple Smile Утре като я видят на ехографа и ако всикчо е наред с шийката /ще е/ ще я пуснат да си се прибира в тях. 

Юли браво за бебчето. Ще лежиш щом трябва  Hug
Ели много се радвам, че всикчо е наред. Ех тези бебоци можели и травми да ни докарат още докато са в коремите  Heart Eyes

За всички  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 99
Да подкрепям Сиси !Q-T звучеше добре по телефона,но Сиска нещо не е включила нета,та само на телевизор с монети ще бъде LaughingОх да се оправя бързо Peace
Ели ,ще става тореадор юнака Hug
Поздрави мами и целувки   Heart Eyes
Juli_Ivka Ние 90% от мамите лежим Mr. GreenЦелия форум окупирахме   Blush

# 100
Ели  Hug въпреки всички неразположения  и дупки които изпадаш ,момчето ти ще се роди живо и здраво .Аз също до последно не си намерих място от притеснение  Wink,даже като родих ,не можех да се зарадвам ,чак като се прибрахме у дома осъзнах ,че вече съм щастлива мама . :Lil:
Дидке Маргаритке ,кога стана 20 г.с. много бързо минава времето от страни да знаеш  :е Mr. Green:,ох и ти да го родиш твоя пич ,че да си отдъхна вече : Heart Eyes
Юли ,РАДВАМ СЕ ЗА ВАС ,че си растете както пише по книгите Hug Heart Eyes до края само такива новини да ни носиш .
Сиси Краси  Hug Hug :hug.погал и по вашите коремчета от мен и Кокси Heart Eyes.
Останалите коремчета нещо се губят ,Мими ,Исе -Писе  ,Прити  къде сте ?

# 101
тук съм добро утро на всички не съм писала няколко дни но съм добре постоянно съм някъде по задачи днес съм на ФМ стискайте палци всичко да е наред  една голяма Hugза всички

# 102
mimi8406, браво само така да са нещата. А за днешният преглед имаш едни силно стиснати  fingerscrossed fingerscrossed от мен.
kroelahai, ех този твой аватар, така му се радвам, да му нацелуваш хубавите бузи от нас.  Heart Eyes
Много се радвам, че всичко при Зори е минало както трябва, ще чакаме днес тя лично да се включи, вече от вкъщи.
Много  Hug Hug Hug

# 103
# 104
Ехо тук съм току що се прибирам от прегледа и бързам да ви се похваля с бебетата всичко е наред няма аномалии за сега и дано и така да е занапред сърдечната им дейност е добра два около-плодни мехура са но с една плацента и са момичета мъжа ми щеше да припадне като чу а лекаря го пита какво ще прави с толкова жени а той милия не можа да каже нищо боже много съм щастлива че всичко им е наред  Hugви

Общи условия

Активация на акаунт