С шкембе си е най-добре 10

• 33 676
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Йееееес - става Hug Hug

# 31
Kраси  Hug само такива новини да ни носиш ,и всички останали коремчета . Heart Eyes

# 32
Сиси,то и аз разбрах ,че при Томова си на 04.05 LaughingМале колко сме изтрещели Mr. Green

# 33
Eй, момиченца, много ви се радвам!  Hug
Продължавайте все така!

# 34
  • Варна
Продължавайте все так с хубавите новини до финала.  Hug

# 35
Мами, аз да не ви притеснявам,ама днес гледаха моя юнак и АГ-то се съмнява в уголемени бъбречни легенчета.И понеже не може да го види на неговия гаден апарат сега разчита Велковски на Ехокардиографията в понеделник да му каже как стоят нещата.Снабдиме с 12 снимки и ще чака обаждане.След като видя и контракция,буквално през корема ми замени Магни в-6 с Магнерич 3х2 .Каза, и че имам някаква си част от околоплодния мехур ,която трудно се разтяга , задържам  и урина в пикочния мехур .Та тези три екстри не са желателни за серклажа.Матката трябвало да е в покой ,а моята вечно се тресе от нещо Rolling EyesТа затова имам  болки.
Днес толкова се бях ошашкала,че Q-T милата реши и на Нареченски бани да ходим живот и здраве след време Simple Smile
Зори, много ти благодаря още веднъж HugЗнам,че и другите мами са с мен Hug

# 36
  • Варна
Дидинкааа, моляте само да запазиш спокойствие. Усаааааа.... всичко ще е наред. Нали прочете, сега писаха няколко мами, че:1-во при момченцата е доста често срещано, и 2-ро може да се окаже грешка, все пак затова иска друго мнение лекаря. Всичко ще е ОК. Вярвай и няма да имаш проблеми. Излишно натоварваш душичката и матчицата си с тревоги. С теб сме, до теб сме - ВИНАГИ  Heart Eyes Hug

# 37
Сиска , Hugтая матка и тая шийка през живота си толкова не съм ги споменавала колкото тия месеци.А мъжлето ми  само ходи до балкона да пуши и ми обеснява колко здрави бъбреци имал той-"няма как Жорката да не прилича на батко си и на мен -борче"Много често споменава малкия и знам,че му липсва ужасно много.Винаги е искал  двама сина и една принцеса...

# 38
Дидка, няма да се даваш на притеснението и да се съмняваш, че всички ще е наред!  Hug В случаи като нашите винаги ни гледат под лупа и най - малкото нещо води до какви ли не предположения. При мен бяха увеличените околоплодни води, за които имаше какви ли не версии и накрая се оказа, че просто са си повече, без да има причина за това!
Дишай спокойно - Малчо си е съвсем наред, убедена съм!  Hug

# 39
  • Варна
Здравейте сладури  Hug Hug Hug
Как сте какво правите? Растат ли коремчетата? Хайде лека полека всички да почнат да се отчитат  Simple Smile
Мимето ми се губи напоследък? Миме, как е гаденето почна ли да отминава?  Hug Пиши ни, не ни оставяй в невидение.

Лек ден от мен  Heart Eyes Hug

# 40
Дидке Маргаритке ,на мене в 4 месец моята докторка по бъбреците ми позна ,че бебето е момче ,защото имаше петъмца и по уголемени легенчета ,каза ми че е нормално за момчетата просто трябва са се следи ,след това всички които ме гледаха нищо не казаха за бъбреците и в 7 или 8 месец ги гледа вече се виждаше всичко ясно и нямаше проблем .
Така ще е мила само нерви ще хабиш ,но накрая ще си имаш здраво бебче . Hug

# 41
Диденце, много сили и  Hug Hug Hug Hug Hug Hug от мен. С Гошко всичко ще е наред. Не знам защо, но имам някакъв спомен от моят док., че бъбреците се виждат добре в малко по-късна седмица  newsm78
Много прегръдки  Hug Hug Hug на всички.

# 42
Дианче дано всичко да е ок не се притеснявай
А сега понеже не съм писала няколко дни да ви кажа че ще ставам мама не на едно бебе а на две малко или по точно много съм изплашена и притеснена но се надявам да се успокоя надявам се да сте добре по  една голяма преградка за всички  Hug

# 43
  Мимииииииииииииии,прекрасни новини,мамче newsm44 newsm44 newsm44!!!Страхотнооооо!  bouquetОт цялото си сърце ти пожелавам една прекрасна бременност и най-прекрасните бебечета да радват изстрадолото майчино сърце и цялото семейство Praynig Praynig Praynig!Сигурна съм,че си изплашена,мила,но това е прекрасен дар и ти го заслужаваш и всичко ще бъде наред!Сега си почивай повечко и събирай сили и пиши винаги сме насреща,нали знаеш!Прегръдка от мен! Hug Hug Hug

Прекрасен уикенди слънчево настроение за всички коремчета!  bouquet  bouquet  bouquet

# 44
  • Варна
Мими, наистина ли чакаш 2 бебочета?!!?! Колко хубавооооооооо! newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm10
2 малки душички са избрали теб за мама и ще запълнят празнината в сърцето ти! толкова се радвам за теб. Hug Hug Hug Hug Разбирам обаче, че си и притеснена - няма как да е другояче, но ние ще сме до теб и ще те подкрепяме до финала когато ще си имаш още 2 слънчица вкъщи! Мъжът ти как приема новината? Радва ли се? Сигурно е много горд! Party
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт