Куинче, бивши коремчета не връщаме, защото те ни вдъхват много вяра и кураж. Даже присъствието им тук е задължително

Херка още веднъж - страшен сладур

Кроелка браво, растете не си играете на дребно

Дидинка, нормално е да сме малко тра-ла-ла - не се притеснявай, че говориш с телевизора

Q-T - много ясно че като и говориш на пустата шийка ще те слуша. Май и двете в четвъртък сме на АГ.
Ели, мило, ама то не останало...нямам търпение, ееех че хубаво ама ще раждам още веднъж... после три броя през август, после три броя през септември, един брой октомври, един брой ноември - засега. Хахахаха как ги изброявам само все едно не става въпрос за раждане а за производство на нещо примерно
-се да ни сполети радостта на бившите тумбачета, да гушкаме здрави дечица. Моля се, но съм и сигурна, че ще стане. Прегръдки и целувки на всички

П.С. Забравих да ви кажа /не че се оплаквам, да споделя само/ още ме мъчи тази хрема, как бяхте вие? Вече два месеца съм с или запушен нос или със сополи, всичко пробвах.
Мами, очертава се големи юнаци да има тази година
Краси, Q-T знам,че ще имат "фръцли" .Прити нещо ми се губи с пола на бебчо и всичко останало юнаци 
Ама утре на прегледа ако разбера , че не ме слуша, почвам да се карам.
И аз съм първа пушка като дават "Забранения плод".
! А иначе тя Дидито е разпределила задачите:) Няма как - търси отсега булка на Гошко
за днешният преглед. Аз вярвам, че всичко ще е наред. Нали септември месец двете ни девойки трябва да разхождат колички в Морската градина и да ловят гаджета 
Аз ще ходя на 03 май на ФМ ,та ще разберем колко ще е голям Гого "убавеца"