С шкембе си е най-добре 10

• 33 682
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Добър Ден и от мен  Hug
Куинче, бивши коремчета не връщаме, защото те ни вдъхват много вяра и кураж. Даже присъствието им тук е задължително Hug
Херка още веднъж - страшен сладур  Heart Eyes
Кроелка браво, растете не си играете на дребно  Heart Eyes
Дидинка, нормално е да сме малко тра-ла-ла - не се притеснявай, че говориш с телевизора  Laughing Hug
Q-T - много ясно че като и говориш на пустата шийка ще те слуша. Май и двете в четвъртък сме на АГ.
Ели, мило, ама то не останало...нямам търпение, ееех че хубаво ама ще раждам още веднъж... после три броя през август, после три броя през септември, един брой октомври, един брой ноември - засега. Хахахаха как ги изброявам само все едно не става въпрос за раждане а за производство на нещо примерно  Laughing
 Praynig-се да ни сполети радостта на бившите тумбачета, да гушкаме здрави дечица. Моля се, но съм и сигурна, че ще стане.
Прегръдки и целувки на всички  Hug
П.С. Забравих да ви кажа /не че се оплаквам, да споделя само/ още ме мъчи тази хрема, как бяхте вие? Вече два месеца съм с или запушен нос или със сополи, всичко пробвах.

# 16
Трала-ла Куку е тук Mr. Green
Сиси ,при теб голямо раждане ще пада hahahaМами, очертава се големи  юнаци да има тази година LaughingМомите много кът бе newsm78 Краси, Q-T знам,че ще имат "фръцли" .Прити нещо ми се губи с пола на бебчо и всичко останало юнаци LaughingМими и Сиси дано имат моми Peace

# 17
  • Варна
Q-T ,ако не става с нежен тон като говориш на шийката -мийката ,можеш и да и се сопваш и караш .То това лежане ще ни вкара в лудост Mr. GreenГледам новини и се карам с репортерите все едно ще ме чуят,отговарям на техните въпроси  hahaha
Диди, за сега говря с добро. Grinning Ама утре на прегледа ако разбера , че не ме слуша, почвам да се карам.  Mr. Green Ако има едно лесно да се закача на тавана и да вися с главата надолу  Crazy Mr. Green
С телевизора още не споря, ама се присмивах на майка ми и баба ми, че гледат турски сериали, а сега.. Blush И аз съм първа пушка като дават "Забранения плод". hahaha hahaha Голямо избръмчаване пада...

Сиси, при Георгиев ли си утре? Да пишеш после веднага впечатления. Hug

Кроелка, браво на момчето ти - голям юнак расте май Simple Smile  Hug

На всички други коремчето също много  Hug

# 18
  • Варна
Не мило, реших при Танев първо да видя как са нещата, дали е свободен  Heart Eyes
Хахах Дидито как набързо ни оправи кой какво да има  Laughing Ха дано е мома, другата седмица ще разберем.

# 19
  • Варна
Сиси, и за Танев да рапортуваш Wink! А иначе тя Дидито е разпределила задачите:) Няма как  - търси отсега булка на Гошко Grinning Така че Мими и Сиси да му мислят ако не са докарали моми:)

# 20
Сиси, и за Танев да рапортуваш Wink! А иначе тя Дидито е разпределила задачите:) Няма как  - търси отсега булка на Гошко Grinning Така че Мими и Сиси да му мислят ако не са докарали моми:)
Joy Joy hahaha hahaha
Ама ти и Сиси сте  едни шегаджийки Joy Joy Joy Аз не само за Гошко ами това Бобо,Коко,Борис и Ели е с младеж .Не ни е лесно да знаете hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 18:42 от diana_val4eva

# 21
Здравейте момичета-кокичета Hug,
много ми липсвахте тези дни, докато бях при мама и сестричката да ме глезотят  Simple Smile. Много се радвам, че при всички нещата са добре. И така да продължават.
Q-T   fingerscrossed за днешният преглед. Аз вярвам, че всичко ще е наред. Нали септември месец двете ни девойки трябва да разхождат колички в Морската градина и да ловят гаджета  Wink
Херко, голям сладур  Heart Eyes

Много благодаря за стиснатите палчета, на девойката всичко си и е наред, развива се детето както трябва. Доц. Томова е страхотна, разгледа всичко и заключи това дете е напълно здраво.
Относно д-р Георгиев и д-р Танев, аз съм била пациентка и на двамата. Танев изражда Иван, а Георгиев ми прави единият аборт (то си беше раждане де). Много добри специалисти, който и от двамата да изберете няма да сгрешите, но аз като, че ли отново бих се доверила на Георгиев.
Прегръдки на всички коремчета и не коремчета  Hug Hug Hug

# 22
  • Варна
Добро утро момичета  Hug
Краси, много се радвам, че всичко е ок с момата ти  Heart Eyes То нямаше друг вариант де  Wink Ох аз така се притеснявам, че с мъжа ми няма да намерим Томова, понеже сме били само няколко пъти в София  Embarassed Краси, ти сега ме хвърли в размишления. Танев или Георгиев??? Имам много приятелки раждали при Танев, както и много раждали при Георгиев, но аз кого да избера-трудна работа. Днес трябваше да ходя при Танев, ще видя какво ще реша до 15 часа.

Приятен и усмихнат ден на всички  Hug Heart Eyes

# 23
  • Варна
Коремчета, ей сега се връщам от преглед! Всичко е наред - шийката явно ме чува. Crazy hahaha Стои си затворена, дължината е около 3см, плацентата се вдигнала. Щерка ми се прозяваше ама по едно време май и доскуча, че не и обръщаме внимание и ме посрита малко. Много съм щастлива. newsm44
Креватният режим си продължава и дано всичко е ок докрая.
Красунка, мерси за стиснатите палци! Hug Ще разхождаме момите наесен - как иначе Simple Smile А пък ако не намерим гаджета за момите ни в морската градина- ей на форума е пълен с хубавци, тръгваме на обиколка из страната. Wink
 Hug на всички

# 24
За момци ли чух да се говори hahahaАааааа ,много сме ,силни сме,насреща сме newsm44
Q-T,браво за добрите новини HugСамо така ще процедираш с шийката -мийката .Я аз тука да ти се порадвам ,че в отчетни много народ много нещо  Laughing LaughingМного се радвам,че момата е големичка и хубавичка newsm53 Аз ще ходя на 03 май на ФМ ,та ще разберем колко ще е голям Гого "убавеца"
Сега и Сиси да се върне и да се хвали Laughing
Краси,радвам се  и за твоята мома LaughingА  твоята шийка как е ?Laughing

# 25
  • Варна
ДидиHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!
Знаех си, че като чуеш за момци, ще се появиш. Wink Гошко хубавеца съм сигурна , че расте и хубавее!  bouquet

То при нас ще стане вместо поздрав " Как ти е шийката?"  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 26
  • Варна
Q-T супер си Heart Eyes много се радвам newsm44

Дидинка, аз днес се отказах да ходя, че и сряда дето идва съм на лекар, много ще ми станат видеозоните, та реших да не прекалявам  Crazy Ще има нови вести от мен на 04.05  Simple Smile

# 27
  • Варна
СискаHug Hug Hug Hug Hug! Ще чакаме директно включване от столицата с новини! Party

# 28
  • Варна
СискаHug Hug Hug Hug Hug! Ще чакаме директно включване от столицата с новини! Party

Неееее  Laughing от столицата новини на 19.05 - ее хайде простено ти е, все пак си с бременно мозъче  Laughing

# 29
  • Варна

Неееее  Laughing от столицата новини на 19.05 - ее хайде простено ти е, все пак си с бременно мозъче  Laughing

Уфффффф , верно.. Embarassed Ама защото спомена пак за Томова и аз автоматично реших, че другата седмица си при нея. Тогава на 4ти май ще направиш директно включване от Морската Столица Wink. Така става ли?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт