С шкембе си е най-добре 10

• 33 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Juli_Ivka,прекрасни новини от малчо HugВсе така да вее чурата,то ако нея не показва какво друго Mr. Green
Q-T ,Светле вие двечките ,а?Q-T ,ти душко още караш на Сиси,ама Светланка като си смени партизанското име ,така е  Laughing Mr. Green

# 406
  • Варна
Дидинка - малко разнообразие вкарвам  Laughing

Juli_Ivka  Hug

За всички вас  Heart Eyes Hug

Q-T както писа - ние ще се отчетем в сряда  Wink

# 407
  • Варна
Мацки, привет!

Вчера не писах тук. Гледам и Светлето не се е отчела. Та да докладвам за вчерашния преглед си копвам поста от друга тема.
Със Светлето му ударихме голямо чакане. Признавам си вината беше моя донякъде, защото закъснях, но като отидохме в АГ-то в 1.45 вече имаше поне 20 чакащи бременни жени.   Crazy  Направо беше ад. Поне бяхме двете и си бъбрихме.   Grinning  Излязохме от прегледа в 16 часа. Моята мома продължава да си е с главата надолу и според док мога да раждам нормално, което е и моето желание. Каза, че беба е вече 1950гр. Обаче колкото повече време минава след прегледа съм със смесени чувства. Според мен док след толкова много пациентки вече беше доста уморен, защото ми каза след ехографския преглед, че за застраховка и за мое успокоение, ще ми изпише кортикостероиди да се поставят след около 2 седмици , когато съм 33-34 седмица. Ама и аз патка съвсем изключих да му напомня, че аз сега съм в 33 седмица. ooooh! А той не е обърнал внимание на ехографа ли, що ли - явно и той не обърна внимание, че съм в 33 седмица сега. Освен това ми каз да отида пак на 20 август след месец - и аз така   #Crazy . Казвам ама как, това е след месец. Тогава се съгласи да отида към 10ти август, ма аз пак гледам сега, че тогава ще съм 37 седмица. newsm78
Другото , което малко ме разочарова е коментарът му, че навремето бабите ни са губили по няколко деца - сякаш това трябва да ме успокои.  Confused Освен това го питах какво мисли за нормално раждане без окситоцин, без епизиотомия и без упойка. Само това са моите желания и мисля, че не съм фанатичка и са съвсем нормални. Той обаче никак не беше очарован и не показа никаква склонност за компромис. Почвам вече да се съмнявам дали той е моя лекар. newsm78 Може би трябваше по-рано да говоря с него по тези въпроси, но заради другите тревоги това остана на заден план. Не знам, имам още малко време да помисля и не съм притеснена. Сигурна съм, че по един или друг начин ще има щастлив финал! Peace
После със Светлето хапнахме по една тортичка, че ни бяха огладняли момите.  Mr. Green А аз освен всичко друго имах час и за дерматолог, че имам от 2 месеца едно израстъче на крака като бемка. Там поне не чаках. Док беше готин и каза, че не е нищо опасно и ще се махне лесно с лазер след като родя. Обаче като ме метна , че съм имала кафеви петна по лицето трябва много висок фактор и никакво слънце покрай мене. Да съм си мислела за пилинг да махаме петната. пък и на тези години ми било време да мисля за анти-бръчкова терапия.  Crazy С други думи , нареди ме набързо, ама не ме издразни - беше пич.
Та това от  мен.

Светле, къде си днес, мило? Айде и ти на отчет.  Grinning

На всички тумбачета  Hug Hug Hug

# 408
  • Варна
Здравете и от мен  Hug
Q-T ви е написала как е минало пред кабинета  Crazy, инъче моята бебонка си е ок, отговаря си на седмиците, развива се, тежи 900 гр  Flutter

Hug Hug Hug за всички!

# 409
Браво на вас, само такива новини! Чета и ви се радвам, и ви се усмихвам!Пу-пу-пу:))))))))

# 410
  • Варна
Светлинка, много скромно се разписваш, мило! Wink Похвали се всеки път как впечатляваш док със медицински познания.  Simple Smile Hug Hug Hug

# 411
Q-T, svetl@, много се радвам за хубавите ви новини.  Hug Hug Hug Hug
Q-T, за раждането аз Ива я родих без окситоцин, без упойка и без епизиотомия и съм много доволна. Не съм избирала специален лекар, чисто на късмет си отидох в болницата, ама просто тогава нямах и толкова много информация. Роди се на 3-я час след постъпването ми в болницата и бях само с 3 външни шева, а както бях писала по-напред тя се роди 4.100. Много съм доволна от раждането на Ивчето и стига да мога пак така бих родила и 100пъти. Но сега са ме натиснали да ми говорят за секцио, че както е момче бебето и ако било по-голямо от каката щяло да е много трудно раждане, че мъжките били по-широки в раменете и сигурно щяло да се наложи да съм със секцио. Сега на 03.08 като отида в Пловдив при другия лекар ще говоря и с него за раждането и тогава ще решавам, имам още време.
Лека вечер на всички и много  Hug Hug Hug Hug на тумбаците и дечицата.

# 412
Милички, радвам се че всичко е наред при вас!

А коментарът на лекаря на Q-T е меко казано нелеп!  ooooh!
Явно у нас няма значение колко е напреднала медицината. Трябва да се успокояваме с "едно време"!

Няма да се притеснявате, всичко ще се нареди!  Hug

# 413
  • Варна
Разписах се набързо, защото трябваше да излизам, Све ме заведе на Златните малко да разходим шкембата  Flutter Изморих се доста, но сега ще лягам. Снощи сънувах, че съм родила и кърмя малката и така ме болеше докато цокаше, все едно беше истина... луда работа
Лека нощ на всички  Simple Smile

# 414
  • Варна
Juli_Ivka, радвам се, че си имала такова бързо и лесно раждане с Ивка.  Hug И аз искам такова  Simple Smile Пожелавам ти и сега да имаш такова напук на докторите, които казват, че трябва секцио.  bouquet

Светле, браво за разходката! Извинена си за краткия пост Simple Smile Hug

# 415
Има ли бременни коремчета  Mr. Green,ехо къде сте ? никой не е писал ,никой не се разписва ..........
ще се глобяваме май !
Аз и бебо сме добре ,хапваме нанкаме ,разхождаме се и растем .Имаме кониктивит ,но ще се оправим  Praynig ,пишете как сте ,че да не ви мисля.
Аз ви дадох бърз отчет за нас ,който иска снимки в фейс бук  съм Нели Стоянова
.

# 416
Ами има  кореми и то много ,големи  Mr. GreenМоят калпазанин   дебелее добре е и в тая  жега се разхлаждаме с душа в банята Blush Много ме обича ,защото заспива в единайсет вечерта и се събужда сутрин в 8 .00 изобщо не мърда през ноща  LaughingДано бъде послушен и като се роди  Peace

Хайде мами,вие сте на ход Mr. Green

# 417
Ето ме и мен с моя вече доста бързо растящ корем. Бебока рита вече доста силничко и много често и чакаме и таткото да си дойде да му се порадва. На 03.08 сме на преглед в Пловдив и правим планове да си избираме вече болница и лекар за раждането, че не ми се кисне пак по тези общински болници, а искам и Бончо да участва в избора, а септември като тръгне ще си дойде чак за раждането. Като направим диск на бебчо може да го кача да ви го покажа какъв е дивак малък не се спира и за секунда мирен.
Juli_Ivka, радвам се, че си имала такова бързо и лесно раждане с Ивка.  Hug И аз искам такова  Simple Smile Пожелавам ти и сега да имаш такова напук на докторите, които казват, че трябва секцио.  bouquet

Мерси миличка. На всички пожелавам такова чудесно раждане и едни хубави пухкави бебета.  Hug Hug Hug
А на тези с бебетата вече им пожелавам спокойни бебчета и много да ги слушат и радват.  Hug Hug Hug Hug
А да и ако след 31.07 малко отсъствам искам да ме извините, че не знам как ще съм с времето, че имаме много планове мъжо като се прибере.

# 418
Добър вечер
И от мен един бърз отчет-36.г.с.,бебчо е ОК и тежи 2.900:))))
Само дето майка му ходи вече като робокоп

# 419
Сега започваме теб да те дебнем!  Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт