Все така да вее чурата,то ако нея не показва какво друго Q-T ,Светле вие двечките ,а?Q-T ,ти душко още караш на Сиси,ама Светланка като си смени партизанското име ,така е
Направо беше ад. Поне бяхме двете и си бъбрихме.
Излязохме от прегледа в 16 часа. Моята мома продължава да си е с главата надолу и според док мога да раждам нормално, което е и моето желание. Каза, че беба е вече 1950гр. Обаче колкото повече време минава след прегледа съм със смесени чувства. Според мен док след толкова много пациентки вече беше доста уморен, защото ми каза след ехографския преглед, че за застраховка и за мое успокоение, ще ми изпише кортикостероиди да се поставят след около 2 седмици , когато съм 33-34 седмица. Ама и аз патка съвсем изключих да му напомня, че аз сега съм в 33 седмица. ooooh! А той не е обърнал внимание на ехографа ли, що ли - явно и той не обърна внимание, че съм в 33 седмица сега. Освен това ми каз да отида пак на 20 август след месец - и аз така
. Казвам ама как, това е след месец. Тогава се съгласи да отида към 10ти август, ма аз пак гледам сега, че тогава ще съм 37 седмица. 
Може би трябваше по-рано да говоря с него по тези въпроси, но заради другите тревоги това остана на заден план. Не знам, имам още малко време да помисля и не съм притеснена. Сигурна съм, че по един или друг начин ще има щастлив финал! 
С други думи , нареди ме набързо, ама не ме издразни - беше пич.

на тумбаците и дечицата.
,пишете как сте ,че да не ви мисля.
И аз искам такова
Пожелавам ти и сега да имаш такова напук на докторите, които казват, че трябва секцио.