С шкембе си е най-добре 10

• 33 725
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Кроелка,Хера,Ели май ще ми давате уроци за бързо и безаварийно раждане на бебче   Laughing

Аз също мога да ти дам един бърз урок: лягаш, вадят го и ставаш!  Mr. Green
Всичко ще бъде наред, няма да се плашиш!  Hug

Кроелка, стискам палци!  Praynig

# 391
Кроелка,Хера,Ели май ще ми давате уроци за бързо и безаварийно раждане на бебче   Laughing

Кроелка, стискам палци!  Praynig

Куини,твоя урок май най ми допада -лягам,вадят го ,ставам и си тръгваме  Mr. GreenМного яко ми звучи Laughing
Мен мами,повече ме е шубе от конеца ,който трябва да махнат преди това,че не знам какво е чувството.Нали вече съм раждала знам какво е напъване ама другото не знам newsm78

# 392
  • Варна

Joy ей тоя урок  е страшен - любимия ми  Mr. Green

Като знам мамите какви шишонковци раждат така искам и моята госпожица да тежи поне 3 кг като я родя  Praynig

Дидинка   Hug голям мъж си отглеждаш - да е жив и здрав.

# 393
Здравейте и от мен преди малко се прибрах от лекаря ми бебетата са много добре вече са по 400гр. отговарящи си на седмиците но понеже кръвното ми пак почна да си играе заедно с пулса ми който стига до 160 иска да направя консултация с кардиолог но този при когото искам да отида има свободни часове чак след 5 дни а на мен никак не ми се иска да търся друг защото този го водят най добрия в града стискайте палци кръвното ми да се нормализира и да изчакам за часа а и Ивана има рожден ден във Вторник и може би сега от напрежение и от тичане ми е така кръвното оле много изписах вече приключвам за мен  Hug
Кроелка дано всичко е наред при теб
Дианче Куини ти е дала много добър урок   Joy
 Ели как сте с Дани много  Hugза всички

# 394
Дидка, браво мила за хубавите новини! И аз да дам съвет, че и моята госпожица е 4.100 родена, лягаш напъваш 3 пъти и след 4 дни си тръгваш /аз имах само 3 външни шева и много хубави спомени от раждането/! Поне ако е голямо бебето си е направо изгледано, както казват бабите.
Мими, дано ти се нормализират и кръвното и пулса! Ще стискам палци и успех.
Кроелка, успех и ще чакаме новини!
Аз утре ще дам отчет бебо как е, че ще ходим на ЖК и каката от сега е в приповдигнато настроение, че ще види братчето си.
Ели, как сте с малкия голям мъж?
Много  Hug Hug Hug Hug Hug на всички и се пазете в жегите!

# 395
Juli_Ivka  Laughing  Hug Вярно голямо бебе си е добре.Аз нали съм родена 5200 моята майка не се впечатли,че в 29 г.с. е 1800  Mr. Green
Стискаме палци малчо да е добре  Peace Peace Peace
Прегръдки за всички мами  Hug

# 396
 Здравейте,мили момичета!
Минавам набързо да кажа ,че сме добре-чуството на умора бледнаее пред това хипнотично обсебване,като те погледне макият човек с огроните си очи!Всяка жена заслужава да го изпита,дай Боже скоро всяка от нас да се радва на рожбата си!А раждането до голяма степен зависи от психическата нагласа и мотивацията-сега се сещам като отивахме към болницата след като вече ме бяха върнали сутринта и казваха ,че едва ли ще родя в рамките на деня,как едва стигнахме от паркинга до приемното,спирах на всеки 5 крачки да дишам и събрсх четирима лекари,които не вярваха ,че идва пациентка с 9 см разкритие!Вярвайте че сте в състояни еда се справите,мили мамчета и да направите най-доброто за бебо!Исках да пиша още,но Дани надава вой,така че до скоро!
  Успех на всички с прегледите и пак ще намина!
 п.п.Снимки можете да видите ето тук
http://july2011.snimka.bg/baby/eli-salou.604833.24136323
ако би иска потребител и парола-july2011 и за двете!

# 397
Еличка, страхотен е!  Hug
Има големи бузки и прическаааа! Още веднъж да ви е жив и здрав и много да ви радва!  Hug

# 398
Eли страхотно бонбонче да ви е живо и здраво голямото момче  Hug.
Коремчета скоро и вас ви чака това щастие  Grinning Hug,много са сладки малките бебоци .Днес бяхме на заведение до сега , Коко спинка навън ,а в къщи е само на ръце ,та затова чак сега се прибрахме  Joy,ама като е жега така ,догодина и да искам да седна някъде няма да мога ,защото ще е голям и ще бяга в различни посоки ,пък е не е удобно дете на година и нещо да спи в количка ,сега си е супер за спане навън ,количката му е с матраче и се кефи на прохлада на вън.
Аз по разходки ,а вие се пазете още малко ,че после няма спирачка Grinning Heart Eyes.АЙРЕ ЛЕКА ОТ МЕН  smile3524

# 399
Ето още един бузанчо LaughingЕли,да е жив и здрав и много да го слушате с тати Mr. Green  bouquet

# 400
Здравейте момичета! Сега се прибираме, че днеска много ме мотаха с тая лекарска комисия за болничния, а сме излезли в 9.30ч. Та за бебо: всичко му е перфектно, сърчицето си бие нормално, главичката му е в норма, гръбнака му също е перфектен и така опули пишока днес срещу нас, че няма как да го объркаме, че е момиченце. Каката е невероятно щастлива пак.  На мен ми взеха кръв и урина за изследвания и утре ще мина да видя какви са ми резултатите.
Кроелка, моята госпожица спеше в количката доста време, че дали не беше и на 1г и половина като излизахме и заспиваше в количката. Та аз можех да си миткам спокойно с нея и тя да спинка.
Ели, аз май съм най-зле, че нещо не мога да отворя албумчето, но пак ще пробвам, че много искам да го видя този твой бузанчо.

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 17:35 от Juli_Ivka

# 401
Juli_Ivka ,браво на момчето  Grinning,все така да си расте ,а кака има да му се радва като се роди Hug.
Погал на всички коремчета от нас  Heart Eyes.

# 402
  • Варна
Eли, Дани е голям сладуранчо, пу-пу.
Радвам се, че при всички коремчета нещата са добре, само така да е до края.

# 403
Ели, и аз видях снимчиците най-накрая и сте големи сладури. Да го нагушкаш малкия пухчо от нас с кака Ива, че тя много го хареса на снимките  Hug Hug Hug.

# 404
  • Варна
Ели, много е хубав малчо! И как сладко си спинка. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ви е жив и здрав!

Juli_Ivka, много хубави новини! Честит ви пишок!   bouquet

Около мен няма много новини, но в сряда със Сиска сме при лекаря. про който искаме да раждаме и после ще се отчетем. Simple Smile
Гуш на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт