С шкембе си е най-добре 10

• 33 727
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Ели, най-трудната част с кърменето е всъщност да не се откажеш! Успех! Предполагам си чела достатъчно - кърмене на поискване му е майката! А ако имаш въпроси винаги можеш да се консултираш с някои от Ла лече консултантите - момичетата са повече от отзивчиви! И аз на опашката за снимки на младежа!

# 376
Ели, Hug браво щом сте си вече вкъщи.Ще се справиш и с тази трудност кърменето ,ние ти стискаме палчета PeaceМного целувки на малчо от нас  Heart Eyes

# 377
  • Варна
Ели, успех с кърменето! Щом си толкова мотивирана, няма как да не успееш!  Hug Hug Hug А после ще даваш и съвети на нас Wink

# 378
NIA.M, Балев във Варна не ти го препоръчвам въобще, на мен точно той ми пропусна сърдечния дефект и то точно около 20-та седмица. Томова и Велковски, или друг от 3-та градска, това са само хората.

# 379
Ехо тук съм и аз-дотъркалях се до компа Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Вече много ми тежи,ходя като робокоп Crazy

Ели,успех и от мен Peace

# 380
Исенце, сега си ти наред!  Hug
Ама не бързай де!  Mr. Green

# 381
  • Варна
Момичета, минавам да ви пратя много поздрави от Ели и малкия Дани. Много са добре и двамата  Simple Smile Дани през деня спял а през ноща карал майка си да будува  Simple Smile Да са живи и здрави  Heart Eyes

Никой не пише - нещо ново няма ли? Аз чак на 13-ти съм на лекар и ще се отчитам тогава. Някой знае ли нещо за Прити?

# 382
Здравейте! Днес е Св.Неделя и си имам имен ден! Незнам как да сложа снимка, но ви черпя наред да сме живи и здрави всички!

# 383
Ниа,да ти е живо и здраво името,а покрай него и малкото съкровище ,което носиш  bouquet HugИ не на последно място щастливия татко да се грижи за вас LaughingТи как си ?Добре сте с бебчо нали?Пази се и да пишеш по редовно  Wink
  Ох аз утре мами съм на лекар ,че от 3 седмици не съм виждала малък Жорко/Гошко Laughing
Беше кило мъничето ми тогава ,сега баща му се надява да е 1.500  PeaceМалко ме е страх водите да не са се повишили и другото ,което ме тревожи,че точно в тези две седмици родих Ванко TiredИ сега голям страх ,лежа и не ставам даже на балкона да си покажа носа.  ooooh!
Моля се на Господ всички дечица и неродени бебоци да са ни живички и здравички Peace

# 384
Ниа, честит имен ден! Носи си името със здраве още сто години!   bouquet

Диде, Светле, сигурна съм че всичко ще е наред с бебоците!  Hug

# 385
  • Варна
NIA, честит имен ден ! Да си жива и здрава!

Дидинкаа
, спокойно, водите ще са си наред, Гошко ще е пораснал, а тези няколко седмици ще минат бързо. Занимавай се с нещо интересно  Hug

За всички тумбачета и мамчета  Hug

# 386
Диана един път да родиш и да си отдъхна  Mr. Green ,всичко ще е наред милото ми то ,не се тревожи .Честит имен ден на NIA,  ЖИВА И ЗДРАВА  и здраво и красиво бебче на финала Hug
Момичета стискайте ми палци утре ,сутринта отивам в родилния да ми отстранят един полип  Sad.

# 387
Благодаря ви милинки Hug
Кроелка ,стискам палци всичко да мине успешно Peace Peace Peace
Ох, мами сега се сещам вие като бяхте в последните месеци как ви се струваше много време,а сега дечицата ви толкова бързо растат и хубавеят Peace

Поздрави на голям Дани и мама Ели Hug Ама вярно в Испания голям българин се роди ,само могат да ни завиждат на гена Mr. Green Laughing
Утре  след 14-15 часа като се върна и ще ви пиша Peace

# 388
То ще стане утре аз докато пиша.Половината мами знаят за моя Гого ама и за другите мами да си кажа.Синчето е с внушителните 1800 и над тях даже Peace Да ми е жив и здрав само.
Та в общи линии гоним всички юнаци тежащи над 4 кг.Божееее,как се ражда такова голямо бебе ,то аз каквато съм дребна май ще ме порят като щука Mr. Green
Кроелка,Хера,Ели май ще ми давате уроци за бързо и безаварийно раждане на бебче   Laughing

# 389
Диде , ти си раждала скоро не се плаши ,пък и нищо не се знае ,може по рано да родиш като мен .Ако моето момче се беше родило в 39 или 40 г.с. щеше да мине 4 200 ,той се роди 3 800 в 37 г.с.
 Двете ми щерки са родени по 4 кила,с едната имах само 3 шева ,а с другата над 20 вътрешни и 5 външни. Mr. Green
Момичета вчера ми махнаха оня полип който беше там от една година ,сега се моля резултатът да е добър . Praynigиначе помня само как легнах на магарето и как се събудих в леглото. Laughing
Ние сме добре засега ,след няколко дни сме на консултация да видим колко е пораснал Коко  Heart Eyesголямо беше много лесно се гледа ,а пък здраво бебе още по лесно  Heart Eyes
Коремчета стискайте зъби ,още малко ,че скоро ще си гушкате бебчетата ,някой по рано ,други по късно ,но ще се радвате на бебоци Hug.
Тези дни пристигна една много близка приятелка и сигурно няма да съм много редовна ,но като имам време ще пиша.
Хубав ден на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт