С шкембе си е най-добре 10

• 33 730
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Ели, и тук, честита ви радост, маменце! bouquet

Алооо, шкембенца, да внимавате с емоциите и вълненията! Wink

# 361
Ели, честито миличка, бъдете много щастливи!!!   bouquet  bouquet  bouquet Бързо възстановяване! Hug Hug Hug
Малък- голям Дани, бъди много здрав, радвай мама и тати, и изпълвай дните им с много щастие и радост!!!
!

# 362
  • Варна
Ели, честита ти рожба! smile3525 smile3525 smile3525

Да ти е жив и здрав юнакът с прекрасното име Даниел! Нека да е здраво и щастливо дете и да донесе много радост в живота ти! Прегръщам те, Ели! Hug Ти доказа, че щастието след мъката е възможно; че след бурята и дъжда изгрява слънце.. Дано всички ние го изпитаме! Praynig

# 363
  • Стара Загора
Ся 100гр....200гр. няма да правим проблем дет се вика Mr. Green
Елииии честит ти малък мъж Hug МНого радост да ти носи и да четеш в хубавите детски очички всеки път много любов Hug

П.П аз съм жива....все още Mr. Green за ужасТ на сержа Mr. Green

# 364
Да е жив и здрав малкия Даниел! Бъдете много щастливи!

# 365
  • Варна
Ели и тук честито! Да е жив и здрав малкия Даниел!

# 366
Ели мила честито на теб и на цялото ти семейство да е жив и здрав малкия Даниел и много много да ви радва .Желая ти бързо възстановяване  Много целувки за теб и Дани

# 367
Мимка,честит рожден ден   bouquetМного здраве ,късмет и прекрасни моми на финала ,които заедно с каката ще ти носят много радост и щастие   bouquet
П.П.Да е жив и здрав и тати, че го чака женско царство hahaha

# 368
Ехаааа, каква прекрасна новина!
Много здраве и много щастие на момчето!
Да расте силен, смел и красив!

# 369
Искам от сърце да благодаря на всички Ви за прекрасните пожаелания към мен и семейството ми!Скоро да застигне всяка от нас такава радост! Praynig
Честит Джулай морнинг и прекрасен месец за всички! Hug  bouquet Hug
 Скоро ще намина с разказ,че сега се борим с кърменето и се оказа по-сложно от самото раждане #Crazy Mr. Green #Crazy

# 370
Еличка, добре сте ни дошли!
Може ли да нахалствам и да помоля да ни покажеш Дани!  Hug
А с кърменето дано се справите, важното е да си спокойна!

# 371
Ели, честито! Да ви е здрав и само радост да ви носи!

# 372
 Здравейте,разбира се ще ви го представя,но сега имам да оправям една камара документи и ходенето започва от днес!
 С къменето ми е трудно-качи ми се бъро и много млякото,гърдите ми са на камък,зърната надути и Дани не може да захапе добре!Мислех,че има запушване на канал,но тази сутрин като ги видях да текат като ручай и днете ,разбрах,че просто млякото е много!Започнах да цедя,но не исках да влизма в омаг'осания кръг-колкото по-верче цедиш,повече мляко и се надявам да успеем да регулираме този процес с бебо постепенно!Ей,това по лоша болка от родилната било...признам си,че се шашнах за момет,че няма да се справя с къремнето,но сега отново съм мотивирана на 1000% и се надявам да успеем!
  Изчезвам по институции,ще намина с разказ когато мога!

# 373
Ели добре дошла у дома дано да успеете да се нагодите един към друг с Дани много целувки и за двама ви

# 374
  • Варна
Ели добре сте си дошли. Хайде успех при ходенето по институции и с кърменето. Чакам и аз снимки на Дани.

Общи условия

Активация на акаунт