С шкембе си е най-добре 10

• 33 731
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Момичета записах си час при доц.Томова за 03.08., тогава ще съм в 12г.с., сестрата ми каза след това да ходя в Майчин дом за БХС, честно казано незнам дали искам и с това да се натоварвам, нали е само статистика? Предупредиха ме, че сърцето тогава не се гледа, но аз пак ще настоявам за мнение относно развитието му.
Благодаря за насоките, бяхте ми много полезни да се ориентирам:)

# 346
Здравейте и от мен преди малко се прибрах от втора ФМ и съм много спокойна днес шийката ми е добре не се налага да правя серклаж а момичетата растат и играят доста ги погледах как се ритат една друга едната върви малко по голяма от другата но лекаря ми каза че е съвсем нормално в два около плодни мехура са едната е 260 гр. а другата 310гр.нямат никакви аномалии развили са се правилно сърдечната им дейност е чиста и ясна което мен много е притесняваше но сега съм спокойна и са доста палави не стояха изобщо мирно за да може да ги снима лекаря но пак с малко повече търпение и настояване от негова страна ги огледа добре дано сега да се и нормализира кръвното и ще съм ок  Hugви и чакам Ели с нетърпение да ни зарадва много целувки за всички

# 347
  • Варна
Мими, така се радвам че всичко е ок при вас  Hug Heart Eyes  newsm44

НИА, аз неправих БХС-то нито ранния нито късния - и за мен е само статистика и ако излезе съмнителен резултата аааайде амнио. А относно това, че не се гледа сърцето, няма да прави ехокардиография, а инъче ще си го огледа отвсякъде, не се притеснявай. Ще видиш колко е готина и колко спокойна ще излезеш от там  Hug

И аз отчетче да дам, нали се притесних покрай контракцийки - днес бях при докито, дето ще ме оперира, много ме успокои, гледахме маймунката ми - перфектна е  Flutter

Цунки и гуши на всички  Hug

# 348
Момичета, радвам се за страхотните новини!  Hug

# 349
Ния, радвам се,че Томова ще те приеме.За БХС най добре тя ще ти каже,но ако си при Томова през деня ,до обяд със същата снимка можеш да атидеш до Майчин дом в противен случай трябва на другата сутрин.Но пак ти казвам само и единствено Томова ще те насочи към БХС .Иначе си права това е статистика.Тя е добра и на е ехокардиография,ще види и сърчицето Peace
Мимка, радвам се за твоите фръцли Mr. GreenТи си лежи повечко и и почивай Hug

Ели,чакаме юнака и ти стискаме палчета мамче Peace Peace Peace

Сиска Hug да погалиш малкото маймунче Hug Mr. Green

# 350
  • Варна
Мими, Много се радвам за теб!  newsm44  Сигурно е прекрасно да знаеш, че имаш не едно, а две мишлета в коремчето. А и да си ги видиш как си риткат, направо се разтапям.. Heart Eyes Дано всичко е така до края!  Hug

Ели, и аз чакам с нетърпение благата вест!  Hug

Ниа, успех!  Hug

# 351
Мими,Сиси,така се радвам за прекрасните новини! newsm44 newsm44
Q-T ,Диди Hug Hug и на всички ,които ме мислите -благодаря ви от сърце,момичета!Хем ме е шубе малко,хем вече изгарям от нетърпение да се гушкаме! Heart Eyes
Прити,Краси,Исе,Джулка  love001  love001  love001(извинете ,ако пропускам неволно някое коремче)
 Хайде,чакаме нови попълнения! PraynigСпокойна вечер на всички!  bouquet

# 352
Браво мацки ,само така да сте до финала ,ей че е хубаво вечер преди сън да прочетеш такива добри новини  Laughing ,само такива да ми носите Hug Praynig.

# 353
  • Варна
Момичета с голяма радост ви съобщавам, че нашата мила Ели, днес в 16 ч. стана мама на малкия голям Даниел. Родила е нормално, чувства се много добре. Сладура тежи 4100 кг. Сантиметри не запомних, защото много се развълнувах... чух го да плачееее много съм щастлива. Нека расте жив и здрав и дарява мама и тате с много щастие и усмивки

# 354
Аз съм приятелка на Ели и нахлувам да споделя (писах и на другата тема, при чужбинските мами, откъдето се познаваме повече от година и половина вече), та копирам, че всичко ми трепери!

В 16:00 днес, 28.06.2011 милата Ели роди бебе Даниел за радост на мам и тати - цели 4200 !!! Всички са добре, минало е супер (анестезия са и сложили) и сега всички ревахме от радост!!   Голяма новина, голяма радост! Сега се гушкат!
Рева и аз още, и ми трепери ... чух го как плачка малчо ...

# 355
Аааа, изпревариха ме! Аз пък запомних 4200, а то било 4100, нищо Joy

# 356
ЕЛИ ,ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ  HugДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯТ ГОЛЯМ мъж. Heart Eyes

# 357
Добре дошъл на големият - малък и силно чакан Даниел! Нека бъде мноооого здрав, щастлив и обичан! Еличка, бъдете много щастливи - заслужавате го!

Не съм вярвала, че ще се разплача, понеже съм страшен темерут, но е факт  Blush

# 358
ЮПИИИИИИ  newsm44 newsm44 smile3501 МАМО ЕЛИ ,ЧЕСТИТОООО!ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА СЛАДЪК ДАНИ  Tada Tada

# 359
Ели, честит юнак! Да ви е жив и здрав и само радост да ви носи!  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug
Леле и аз как се развълнувах. Дано само с такива новини да ни се пълни темичката!

Общи условия

Активация на акаунт