С шкембе си е най-добре 10

• 33 732
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
На Нареченски бани ще ходим Куини   hahahaТам е точно като за нас с леки психични разстройства  hahaha hahaha
  Прекрасно е! Ще си го направим Ол инклузив hahaha
Ама кой ще гледа ремаркетата не знам hahaha

# 331
Докато написах ,че очаквам нови попълнения едно вече се появи  Heart Eyes Честито мила ,лека и безпроблемна бременност с щастлив финал Hug Praynig.
Диде лежи сега ,че после няма да имаш време и да умреш Mr. Green Joy
Мими спокойно всичко ще си е наред с момите  Hug
Юли казах ти ,че всичко с бъдещата кака ще се оправи  Hug,чакаме новини за малчо в коремА.
Марти на Фивка е едно много сладко бонбонче ,да им е жив и здрав. Heart Eyes
Всички бременни коремчета пазете се и си почивайте Hug,а на другите една голяма Hugот мен и Коко.

# 332
  • Варна
NIA   Hug лека бременност, по-малко тревоги и едно здраво бебче на финала ти желая. МНого се радвам, всичко ще е наред  Hug

# 333
  • Варна
Nia лека и безпроблемна бременност ти желая и живо и здраво бебче на финала.

# 334
  • Варна
Марго - и теб чакаме да знаеш  Hug

# 335
Ох новини за бебчо нямаме нови. Доктора отказа да ме прегледа с обяснението, че става много често УЗ и било вредно. Сега моя мъж ми мрънка в понеделник да ходя някъде другаде да го видим бебо, че нещо го е подгонила параноята. След проблемите миналата година и с кървенето в началото докато не се роди май и таткото няма да се успокои. А аз съм спокойна, даже не съм го очаквала от себе си, но имам чувството, че този път всичко ще е наред. Но за това имате заслуга и всички вие и подкрепата ви. Благодаря ви момичета, без вас нямаше да се справя.  Hug Hug Hug Hug
Ния, лека и безпроблемна бременност и пухкаво бебче на финала.
Хайде сега приятна почивка от мен на всички и усмихнат уикенд!

# 336
kroelahai обръщам се към теб, тъй като само за теб се сещам, че си от Русе( дано не бъркам), та въпросът ми е за д-р Хубчев, той е единствения гостуващ лекар в Бургас който прави ФМ, четох във форума има противоречиви мнения както за всеки лекар разбира се, но ти си оттам и ако може да ми дадеш информация от първа ръка както се казва. Другия ми вариант е Варна при Давидков, тъй като за д-р Балев както чета е невъзможно човек да се запише? Така че варненки които са ходили при него моля за мнение.
В София също е голям наплив и незнам дали ще успея със час, а и незнам дали август няма да излязат всички в отпуск. А за ехокардиографията пък нямам думи, докато дойде прегледа ще лудна, там се ориентирах към д-р Маринов, но има време за там. Разбах че е желателно два прегледа да се направят на сърцето, към 20г.с. и малко по натам.
Така искам да съм спокойна и да не мисля, ама как да стане, като мнооого ме е страх. Да припомня за историята си да не се чудите, нашето дете почина от ВСМ, казват че не се повтаря но майчино сърце може ли да се успокои?

# 337
Юлка, прекрасно е, че изпитваш такова спокойствие.  Peace

kroelahai обръщам се към теб, тъй като само за теб се сещам, че си от Русе( дано не бъркам), та въпросът ми е за д-р Хубчев
Кроелка мисля живее на морския бряг! Или греша? Честита прекрасна новина, NIA.M !

Ако има тема на момичетата от Русе, може би там ще събереш информация.

Редакция: ето русенската тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=582782.600

А, Елито е писала.  Grinning А аз специално влизам да проверя за новини от теб!

Последна редакция: нд, 26 юни 2011, 14:25 от The sorceress

# 338
 Здравейте Hug,ето и днес тук и си чакам търпеливо! Wink
Ниа,позволявам си да отговоря на питането ти,макар че се базира на личен опит от преди близо 10 години-макар да беше завеждащ лекар на месното родилно отделение  по него време,не бих ти го препоръчала.Посещавах го(аз съм от Русе и ми беше докарал доста главоболоия за които няма да се впускам в подробности-само ще кажа ,че се стигна до хоспитализация,а на моя приятелка и инфекция)!Знам че е трудно или почти невъзможно да си спокойна,но трябва да вярваш,мила!Ще видиш ,че всичко ще е наред!За избора на болница-аз също отказах да ми следят бременността в Барселона,макар че е най-добрета специализирана болница,тъй като бебека почина там!Стискам ти палци и ако не греша имаш доста време да запишеш час за ФМ!  Peace

На всички прещам много прегръдки и пожелания за притен ден!  bouquet

# 339
Ния спокойно майче,Имаш и вариант да дойдеш в София.Сиси 83 беше идвала при доктор Томова ,тя е прекрасен лекар.Разбира от сърце ,а прави и ФМ ,а като гледам имаш време .Най добре ела тук при Томова около 19-20 седмица и ще ти види сърцето.Аз Ходих при Велковски за сърчицето също е много добър тогава бях в 19 г.с сега иска в 32 г.с отново защото знаеш,че и моето дете почина от ВСМ ,а аз имам операция на сърцето.Всичко при бебчо беше добре, но иска пак да го види ,мен също.Кроелка идва тук София при Велковски за сърчицето .Ако искаш,ще ти дам координати на всички.На Марков за ФМ на Велковски в 3-та градска ,а на Томова ще го издиря за минути .Ти не се тревожи без причина .Не е чак толкова наплива споко нали сме с теб ще решим проблема.А и винаги когато се обадиш и кажеш спешно намират време за бебчето Peace

# 340
  • Варна
NIA, д-р Шивачев от Варна също е много добър специалист кардиолог. Но фетална не прави само сърчице. Ти искаш в по-ранен етап ли да го видят сърчицето? Аз бих отишла в София отново. Дидинка ти каза за Велковски един от най-добрите е  Peace

# 341
Ния,поздравления и от мен Hug
Аз също с две ръце съм за доц.Томова.Ако имаш възможност да отидеш до София тя е много добър специалист.Гледа сърцето ,но също и всички други органи.След прегледа ми при нея бях много спокойна.
Също и при д-р Марков ходих два пъти,много съм доволна и от прегледите при него.Аз също през цялата бременност пътувах до София,колкото и да ми тежеше накрая.Момичетата преди мен са писали и за д-р Велковски,който е от най-добрите в тази област.Наистина има наплив и се чака,но ако е за август,дотогава има време,ако се обадиш ще ти кажат кога ще почиват докторите.Аз записвах час около месец и половина по-рано,също съм ходила август,но те още през юни знаеха кога ще почиват.
Не се притеснявай въобще,ще си запишеш час,има време,ако решиш за София.
Ако мога да помогна с координати,пиши.
А за кой д-р Маринов става въпрос,от МД ли?

# 342
Значи аз искам да направя първа фетална морфология, която трябва да е края на юли, началото на август, след всичко изписано се ориентирам все пак към доц.Томова. А д-р Маринов работи в НКБ, на него като чели се спрях за ефокардиографията в 20г.с., макар че всички виждам препоръчват Велковски та може да се преориентирам:)
Утре ще звъня дано успея. Ще ви държа в течение.Благодаря ви много!

# 343
Ния ,за д-р Велковски в НКБ или т.нар. 3 -та градска има места,той има прием и в клиника  Св.Петка пак в София ,кв. Борово ,ако на едното няма на другото ще има.Ако има нещо пиши и питай  PeaceУтре ще чакаме да ни кажеш всичко  Peace

П.П.Ния, Маринов е добър ,но Велковски е най добрия. Peace

# 344
НИЯ ,мила не знам от къде си  ,но аз ти препоръчвам  в София да си правиш ФМ ,аз моите ги правих в Ту тракан  при ЛЮБОМИР БОЙЧЕВ този лекар си има частна клиника и апаратурата му е на световно ниво ,а той е много внимателен и си разбира от работата ,работи със Стаменов от София ,и сега правят клиника за инвИТРО .Но понеже съм от Русе и за това бях при него беше ми по близо ,иначе в София са си най -добрите специалисти .За сърцето ходих един път в 22 г.с. при Мая Павлова ,но си беше счупила  ръката и ме прегледа Велковски .Каза ,че бебето е с здраво сърце и повече не ми е казвал да ходя .Тука в Русе не стават много ,даже сега трябва да махам един полип и се чудя къде да отида ,и при кого  NeWS78.
Ели  Hugма-ле  :о:ти всеки момент ще раждаш ,голям мъж ще родиш да знаеш ,май ще мине 4 кила  Grinning..

Общи условия

Активация на акаунт