Взеха ми пари неправомерно-как да постъпя ?

• 16 534
  • 125
  •   1
Отговори
# 45
doniboni, Рокси е права Wink

Ще се изкефя да минеш през банката, ама да ти тупнат и една такса, понеже хем питаш, хем много знаеш.

# 46
Донибони, извинявай, но нямам никакво намерение да дискутирам ценови разлики или тарифи между  отделни страни. Ако някой си мисли, че отвъд коя да е граница се леят реки от мед и масло, е в голяма грешка, или поне да ни я сподели тая страна.
Опитвам се, а като гледам не само аз, да ти дам реален съвет какво трябва да се направи и как да си вложиш усилията в правилната посока, а не да гърмиш насам натам и сама да се натикваш в образа на второ качество човек, онеправдан по местожителство, на който - о, ужас- му се налага да комуникира с идиотки кръвопийки в банката.

# 47
  • на кой му пука, майна
...

Ще се изкефя да минеш през банката, ама да ти тупнат и една такса, понеже хем питаш, хем много знаеш.

Не се и съмнявам, че ще се изкефиш. Сигурно си поредния банков служител, засегнал се от истината. Аз пък ще се изкефя ти да си тази служителка, дето смятам да я сложа там където и е мястото, а може би на борсата за безработни  Wink

# 48
...

Не се и съмнявам, че ще се изкефиш. Сигурно си поредния банков служител, засегнал се от истината. Аз пък ще се изкефя ти да си тази служителка, дето смятам да я сложа там където и е мястото, а може би на борсата за безработни  Wink

Joy

# 49
  • на кой му пука, майна
Донибони, извинявай, но нямам никакво намерение да дискутирам ценови разлики или тарифи между  отделни страни. Ако някой си мисли, че отвъд коя да е граница се леят реки от мед и масло, е в голяма грешка, или поне да ни я сподели тая страна.
Опитвам се, а като гледам не само аз, да ти дам реален съвет какво трябва да се направи и как да си вложиш усилията в правилната посока, а не да гърмиш насам натам и сама да се натикваш в образа на второ качество човек, онеправдан по местожителство, на който - о, ужас- му се налага да комуникира с идиотки кръвопийки в банката.

Ценови разлики не съм те карала изобщо да коментираш /поредното нещо, което си измисляш/
Както видя, усилията са ми насочени още от 2 дена насам там където трябва.
Това последното, което си написала, аз лично никога не съм го казвала /писала/. Престани да се заяждаш с мен.

Все пак мерси за отделеното внимание

# 50
  • София
аз от отговорът на Paypal не оставам с впечатление, че нещата са решени в полза на авторката  newsm78

Дано изходът е положителен за нея.

А, това вече си е типична БГ реакция  Rolling Eyes

Цитат
Аз пък ще се изкефя ти да си тази служителка, дето смятам да я сложа там където и е мястото, а може би на борсата за безработни 

# 51
Само да уточня две неща- първо Пейпал пишат, че тепърва ще разгледат случая, след като получат документите ти. И второ, пишат ти за такси- fees, charges- a не за разлика от валутен курс, което ме навежда на мисълта, че не са ти разбрали дерта  изобщо.

Пишат за currency conversion charges - което е разликата в курсовете, която банката таксува при обратния превод. Според мен са разбрали точно за какво става въпрос.

# 52
Не разбирам защо се критикува Рокси, при положение, че винаги дава компетенти съвети, когато е необходимо? Това, че отговорите й не устройват някого, не означава, че не са верни. 

# 53
Само да уточня две неща- първо Пейпал пишат, че тепърва ще разгледат случая, след като получат документите ти. И второ, пишат ти за такси- fees, charges- a не за разлика от валутен курс, което ме навежда на мисълта, че не са ти разбрали дерта  изобщо.

Пишат за currency conversion charges - което е разликата в курсовете, която банката таксува при обратния превод. Според мен са разбрали точно за какво става въпрос.
Ами според мен ако бяха разбрали,щяха да напишат different rates или нещо подобно, не споря дали някой е разбрал или не е разбрал, на мен ми се струва, че не са. Така или иначе като получат извлечението от сметката ще разберат. Но това което явно не се разбира и от авторката, и от други, е че тези курсови разлики ( както и при всички кредитни карти) не са в печалба на банката и изобщо не отиват при нея, защото обмяната се извършва по съответния курс на Виза/пейпал. Банката не я таксува в случая по никакъв начин.
Примерно може банковия курс да е 1.5/1, курсът на Виза да е 1.3/1 и въпреки че картата ти е издадена от банка Х, обмяната ще се извърши по курс 1.3/1.
Пише го и на сайта на Пейпал, специално проверих, пише и че има калкулатор като влезеш в акаунта си ( аз нямам). За Виза дадох линк по назад.
Ако й се занимава на Донибони, да си влезе в Пейпал акаунта и да сравни курсовете за съответните дати на грешната и на коригиращата операция и ще разбере дали е осчетоводено по техния или по банковия курс.

# 54
Не разбирам защо се критикува Рокси,

Щото авторката има план за действие още преди да е пуснала темата и сама не знае защо я пуска. А на всичко отгоре е кисела и й се иска някой да си го получи, вместо да прояви разбиране и да е културна така, както са културни и пей пал и всичко останали.

Такива неща се случват и в 99,99% от случаите се решават в полза на клиентите.

# 55
Бравос тонибони, кефиш.  Simple Smile

Не разбирам защо се критикува Рокси, при положение, че винаги дава компетенти съвети, когато е необходимо? Това, че отговорите й не устройват някого, не означава, че не са верни. 

Това, че винаги изглеждат компетентни далеч не означава, че винаги са. Принципно, де.
Иначе това, което тук разбрах е, че Рокси не знае инглиш.  Simple Smile

# 56

Това, че винаги изглеждат компетентни далеч не означава, че винаги са. Принципно, де.
Смея да твърдя, че са компетенти и верни. Не я познавам лично, но имам собствено мнение по въпроса.

# 57
  • на кой му пука, майна
Не разбирам защо се критикува Рокси,

Щото авторката има план за действие още преди да е пуснала темата и сама не знае защо я пуска. А на всичко отгоре е кисела и й се иска някои да си го получи, вместо да прояви разбиране и да е културна така, както са културни и пей пал и всичко останали.

Такива неща се случват и в 99,99% от случаите се решават в полза на клиентите.

Естествено, че съм имала начертан план за действие, та да не съм малоумна, че да нямам  Wink
Но това не ми пречи да пусна тема, за да се информирам по някои въпроси, също така да информирам хората, в каква ситуация могат да попаднат и т.н Така, че напълно съм наясно защо съм пуснала темата  Wink

# 58
  • на кой му пука, майна
....

А, това вече си е типична БГ реакция  Rolling Eyes

Цитат
Аз пък ще се изкефя ти да си тази служителка, дето смятам да я сложа там където и е мястото, а може би на борсата за безработни 

Тази също:

......

# 59
Нека ви споделя какво ми се случи, а вие кажете кой е виновен и как да постъпя.

Постъпват ми пари в сметката на 11.04.11 два пъти. Демек една и съща сума идва в моята сметка на два пъти. Тази сума /първата/ я нареждам аз от моя PayPal акаунт към банковата ми сметка в Първа Инвестиционна банка, втората сума, която идва в сметката ми се осчетоводява 2 дни по-късно, но тази сума е наредена грешно от системата на PayPal.

Грешката си е в PayPal щом са наредили грешно сумата. Имат отдел "Поддръжка на клиенти", пиши им на тях, вместо да се жалиш в банката, където нямат отношение с транзакцията. Някой е наредил паричен превод - приели са го. Същият някой има право да тегли от картовата ти сметка - пуснали са го.

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 18:48 от Cheerleader

Общи условия

Активация на акаунт