СТРАСТИ - градините в София кампания 2011/2012 09.05 - 15.05

• 62 662
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Аз питам Защо при положение че има деца от първото класиране,които от самото начало са били на първо желание са изместени и следователно некласирани от деца които са били на 2 и трето желание и в последствие родителите им са ги преместили на първо желание.Нали се глада датата на преместване на кандидатурите след първото класиране за да не се изместват по този начин децата.Моля ви дайте ми смислен отговор,ако има такъв.Не е честно
Няма "заплюване" на място. Всеки може да размества кандидатурите както сметне за добре. Стига входящите номера да са от 1вото класиране.

Децата не са класирани на 1во и 2ро класиране. Родителите разместват кандидатурите, смятайки, е в даденото ДЗ имат по-голям шанс за класиране.

# 556
На всички класирани - честито! На некласираните - стискам силно палци за следващото класиране.  fingerscrossed
Приеха го и моето детенце вчера. Пребори се с 22 конкурентчета за едно място.  Simple Smile Лошото е, че ОДЗ-то ми е супер неудобно и сега незнам какво да правя. Сещам се само за размяна на места с друго детенце.
Та да попитам - някоя от вас да се интересува от 35 ОДЗ (Люлин-2), набор 2009?

# 557
Разбира се не сме приети, вероятно и няма и да бъдем  Grinning За нашият набор в района ни едва ли ще се появят повече от 2-3 свободни места.

Карай да е весело. Успехи.

# 558
  • София/Русе
И ние не сме приети ... за добро или не, сега трябва усилено да мислим как да нагласим нещата.

# 559
На печелившите честито  newsm10 
Нашата братовчедка пак не я огря  Sad Толкова много се надявах двете да са заедно.

# 560
Разбира се не сме приети, вероятно и няма и да бъдем  Grinning За нашият набор в района ни едва ли ще се появят повече от 2-3 свободни места.

Карай да е весело. Успехи.

не се отказвайте има шанс до последно. следи бройките и в съседни райони - ние сме в люлин, а ни приеха чак в илинден (при условие, че изгубихме 0,1 за район) следи - мисля, че активно ремонтират ДГ и нищо чудно да излязат свободни места както стана при нас  Peace стискам ви палци

отново голямо Благодаря на майката, която ми каза за тези места   bouquet

# 561
mamaNinka, при нас няма шанс, аз съм писала само две-три градини в района.

# 562
Момичета, на какво основание могат да ми откажат да ни запишат с бележка на ХЗ ?
Ако няма свободно място ли  newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 18:51 от milenag

# 563
Момичета, искам да ви попитам за Удостоверението за настоящ адрес, което се показва при записване - представлява един жълт лист, на който пише Адресна карта за настоящ адрес, нали? Когато се регистрирахме в общината - от там това остана за нас. Трябва ли да ходя пак до общината за някакъв друг документ или е този жълтия лист, на който пише Адресна карта  за настоящ адрес? newsm78

# 564
Момичета, на какво основание магат да ми откажат да ни запишат с бележка на ХЗ ?
Ако няма свободно място ли  newsm78 newsm78
Ами на всякакво  Mr. Green Ние сме с ЛКК и навсякъде ни отказаха  Mr. Green Ако останели места след класиранията  Laughing Бъзикат се май нещо с нас  Joy То ако оставаха места, нямаше да я има тази тема  Joy

Eve , този документ е достатъчен  Peace

# 565
  • around the world
Момичета, на какво основание магат да ми откажат да ни запишат с бележка на ХЗ ?
Ако няма свободно място ли  newsm78 newsm78
А тази бележка протокол от ЛКК или бележка от личен лекар?

# 566
Момичета, искам да ви попитам за Удостоверението за настоящ адрес, което се показва при записване - представлява един жълт лист, на който пише Адресна карта за настоящ адрес, нали? Когато се регистрирахме в общината - от там това остана за нас. Трябва ли да ходя пак до общината за някакъв друг документ или е този жълтия лист, на който пише Адресна карта  за настоящ адрес? newsm78
би трябвало да е това ,което са ти дали,и на нас е жълт лист и това ще представя

искам да попитам вече записалите в детска градина децата си за служебната бележка,прави ли проверка на момента в ной и как точно да се формулира тази бележка,в смисъл знам какво трябва да се пише ,но трябва ли по някакъв ред да се упомене фирмата и другите неща или в свободен текст.Ох дано ме разбрахте

Последна редакция: сб, 14 май 2011, 20:25 от AnMary

# 567
Момичета,
Искам да попитам следното: при положение, че детето ми е записано в детска градина (но трябва да започне да посещава от септември) може ли да кандидатства за прием в друга детска градина без да загуби правото си да посещава ДГ, в която е записана?
Дано да ми разбрахте въпроса.

искам да попитам вече записалите в детска градина децата си за служебната бележка,прави ли проверка на момента в ной и как точно да се формулира тази бележка,в смисъл знам какво трябва да се пише ,но трябва ли по някакъв ред да се упомене фирмата и другите неща или в свободен текст.Ох дано ме разбрахте

Служебната бележка трябва задължително да има изходящ номер, име и булстат на фирмата, мокър печат на фирмата и район на месторабота (защото се дават допълнителни точки за това).
Влез в сайта kg.sofia.bg и там в  секцията "Необходими документи" ще видиш точно какви документи ти трябват за записването на детето и какво точно трябва да съдържат те.

# 568
  • София
Нас ни върнаха да допълним в служебната бележка номер и дата на трудовия договор. До колкото разбирам това е изискване на  директорката на конкретната градина.

Северинка, може , но губите ранния входящ номер. Губите и 3-те точки, ако е прието по 1 желание и при новото кандидатстване за 1 желание ви дават само 2 точки. (Поне така мисля, не знам, ако е прието по 2-ро и последващи желания как стоят нещата.)

# 569
kami_ch , Благодаря ти за отговора! По първо желание е приета дъщеря ми, така че без тези 3 точки за първо желание няма да може да се класира за друга градина.

Общи условия

Активация на акаунт