Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 481
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Чаровнице...просто не ми се спори с теб в момента.Аз пиша това което чувствам.Не е необходимо да ми отговаряш,ако не ти харесва моето мнение.
 Зададе ми конкретен въпрос,при това изхождайки от презумпцията,че представа си нямам  Shocked,къде е проблемът да му отговоря?Не става дума да не харесвам мнението ти,просто имам различно виждане.И дали има разлика между мен и съпруга ти няма как да знаеш,така че посмали малко.
Възмутена госпожа се скарала на един мъдрец:
- Защо дадохте милостиня на онзи просяк! Джобовете му са пълни с пари!
- Мила госпожо, нищо не сте разбрали! Аз дадох милостиня не на него, а на себе си! newsm78 newsm78 newsm78

Чудесна мъдрост за този,който може да чете между редовете!Поздравления!

Емануелче Hug - тука е така - искаш-неискаш отговор - дава ти се!Разравят се постовете ти и се вадят думи от контекста,ама ако си решила да пишеш просто се въоръжи с търпение или не влизай в спор - това е все едно да се надпяваш с радиото hahaha hahaha hahaha

Пиши си миличка и не отразявай това,което  те дразни или ти е ненужно.....

Момичета - чао!До утре,че довечера съм на концерт-ще ви чета по нощите или утре през деня!

И кураж... и търпение....!
Благодаря ти наистина има хора които не могат да четат между редовете.Но това няма да ме спре да пиша.Приятен и спорен ден от мен.Едва ли ще успеят да ме извадят от равновесие.Всеки според умствените си възможности. newsm51

# 676
Добро утро!

·٠•Snejka•٠· ,сакън недей Бехлюл обича мен Славена и аз него smile3503

# 677
Добро утро!

·٠•Snejka•٠· ,сакън недей Бехлюл обича мен Славена и аз него smile3503

Joy Joy Joy Знам, аз затова, защото се разпространяват неверни слухове.  hahaha К`ви са тия Бихтер и Нихал? newsm78

# 678

За да успокоя аудиторията,тази на която Бех целува ръка е моя милост /да не си помислите,че е Нихал/ Mr. Green

# 679
  • Бургас
Ха-ха-ха колко смешно!Не съм фенка на никой,само искам да кажа,че Бехлюл говори по този начин на Бихтер,за да я отдалечи от себе си,бори се със собствените си чувства.
Точно това му желание би трябвало да бъде уважено. Той е взел решение. Негово лично решение. Без значение на подбудите му.

# 680
Един мъж има толкова шанс да разбере истински една жена, колкото и да забременее!

# 681
Хората бягат от това, което имат, и преследват онова, което нямат. Обичат тези, които ги обичат, но са влюбени в онези, на които не им пука за тях. Те мразят, завиждат, лъжат, нараняват. Все още ли сте убедени, че сме най-умните същества на този свят?

# 682
  • Бургас
Хората бягат от това, което имат, и преследват онова, което нямат. Обичат тези, които ги обичат, но са влюбени в онези, на които не им пука за тях. Те мразят, завиждат, лъжат, нараняват. Все още ли сте убедени, че сме най-умните същества на този свят?

За най - умните да. Иначе най - вероятно маймуните щяха да се возят в самолет, а ние да сме в багажното. Не сме обаче най - състрадателните, разуми, обичащи....Но колкото повече чувства, толкова повече проблеми. 

# 683
Най-умните-едва ли!  Tired Не е доказано.......Най-жестоки обаче-да!  Thinking

# 684
Хриси,бе попитала за анкета,но май такава не е имало.Иде имате ли  newsm78,че темата върви към края си

# 685
Мярнах анкета-преди няколко страници..........  newsm78

# 686
  • Бургас
Бискит, докато не е доказано противното си оставаме най - умни  Grinning Laughing
Но жестокостта идва именно с определени качества. И едно от тях е, че можем да я обмислим и отчетем като такава.
На лъвчето, което яде от все още дишаща антилопа въобще не му дреме дали я боли и не го преживява. Нито му дреме, че е ранило смъртно друго лъвче в борба за територия.
Но ние можем да обмисляме какво си причиняваме и да го осъзнаваме.

# 687
Мярнах анкета-преди няколко страници..........  newsm78

Бискит,можеш ли да я намериш... #Crazy

# 688

Съгласна на 100% Peace

Имаше една анкета, но поне 10 страници назад е ...и аз отивам да търся Simple Smile

# 689
На 38 стр. има предложение за анкета от juja  Peace

Общи условия

Активация на акаунт