Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 44

• 27 485
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  gospojata  Hug-за всичко.Лека нощ на всички и сладки сънища от мен   bouquet
  ivana27-невероятно е,благодаря,че го сподели с нас   bouquet Всяка любов,която изпитваме ,но поради някаква причина има пречки за осъществяването й боли-понякога до смърт,показаха го и Бихтер,и Бешир,а борбата с чувствата понякога просто е обречена.

# 661
А Саид няма ли да си признае за подхвърлените доказателства?  newsm78

# 662
"Любовта е онази космическа сила в света, която може да тонизира човешкия организъм. Любовта, даже в своето низше проявление, е сила, която хармонизира всички органи и дава импулс на човешкия живот. Любовта става причина за идването на светлината, на топлината, на науката, на хубавите отношения, дава подтик на цялата природа, на цялото човечество и този подтик само може да подобри света." Петър Дънов

Любовта е достъпна за всеки и то днес, сега.. Но трябва наистина да я желаем, да бъдем готови да й дадем всичко от себе си и да знаем как да я запазим. А ако любовта не идва – трябва да потърсим в себе си и нещичко да променим, за да й направим място...
Благодаря за добрия тон тази вечер  Hug , желая лека и спокойна нощ на всички!

# 663
Мила Трендафилка,
На гроба на Бих Бехлюл плаче за себе си и за това ,че е наранил толкова хора в това число и Бих.
Та тя се побърка и той си има вина за това.Тя е една от любовите му и ще е негова завинаги.
Това обаче не променя факта ,че си е женкар и я заряза като всички преди нея,колкото и да плаче

Когато е жива и казва  ,че между тях е било само страст и тя не го обича,а е само луда по него

Виж какво и казва тук :

http://vbox7.com/play:1d05b47f

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 01:14 от silvia_maria

# 664
Е той Бехлюл директно си й каза, че не я иска вече, но тя отново му натяква "Ти обичаш мен!". Защо е толкова сигурна?!?  Laughing

hahahaСпоред фенките  на Бихтер ,той не знае какво говори ,а мисли каквото му казва Бихтер "Ти обичаш мен!"

smile3514 smile3514 smile3514

Ха-ха-ха колко смешно!Не съм фенка на никой,само искам да кажа,че Бехлюл говори по този начин на Бихтер,за да я отдалечи от себе си,бори се със собствените си чувства.Той е решил за себе си,че няма да е с нея,защото така е по-добре за всички,а не защото така иска наистина.Надява се Бихтер да се оталечи от него,да оставят това между тях в миналото.Той се е отказал от нея физически,но продължва да я обича.Не иска да се бори за любовта,защото избира чичо си и Нихал.Бихтер е отчаяна и съсипана,но се опитва да не го показва.С думите си:"Ти обичаш мен!" иска да скрие отчаянието и страха си,че може да го загуби.Според мен Бехлюл действа разумно,а тя емоционално.От тук вече идва и "новият сценрий":Бехлюл обичал  Нихал и други подобни глупости. ooooh!

# 665
Истината, е че всеки си вижда всичко във филма по негов начин и това си определя от това как той мисли.
Аз може би заставам толкова силно зад любовта на Бехлюл и Бихтер, защото знам какво е да изпитваш такава страст към някой, но да знаеш, че не може да бъдеш с него. Е разбира се не толкова драматично както при тях, но все пак има известна прилика.
Може ли още клипчета с превод от следващи серии?
Нямам търпение вече да гледам какво става по натам във филма, много е интересен.
Последното мнение на " rubiq " много ми хареса newsm10

# 666
Истината, е че всеки си вижда всичко във филма по негов начин и това си определя от това как той мисли.
Аз може би заставам толкова силно зад любовта на Бехлюл и Бихтер, защото знам какво е да изпитваш такава страст към някой, но да знаеш, че не може да бъдеш с него. Е разбира се не толкова драматично както при тях, но все пак има известна прилика.
Може ли още клипчета с превод от следващи серии?
Нямам търпение вече да гледам какво става по натам във филма, много е интересен.
Последното мнение на " rubiq " много ми хареса newsm10

http://www.vbox7.com/play:b3f70141?r=google   79/1

http://vbox7.com/play:42cbda93                        79/2

http://vbox7.com/play:696ba2f6                        79/3

поплачи си ,но приеми факта ,че плейбой бързо разлюбва и не си измисляй приказка за ромео и жулиета

# 667
Е той Бехлюл директно си й каза, че не я иска вече, но тя отново му натяква "Ти обичаш мен!". Защо е толкова сигурна?!?  Laughing

hahahaСпоред фенките  на Бихтер ,той не знае какво говори ,а мисли каквото му казва Бихтер "Ти обичаш мен!"

smile3514 smile3514 smile3514

Ха-ха-ха колко смешно!Не съм фенка на никой,само искам да кажа,че Бехлюл говори по този начин на Бихтер,за да я отдалечи от себе си,бори се със собствените си чувства.Той е решил за себе си,че няма да е с нея,защото така е по-добре за всички,а не защото така иска наистина.Надява се Бихтер да се оталечи от него,да оставят това между тях в миналото.Той се е отказал от нея физически,но продължва да я обича.Не иска да се бори за любовта,защото избира чичо си и Нихал.Бихтер е отчаяна и съсипана,но се опитва да не го показва.С думите си:"Ти обичаш мен!" иска да скрие отчаянието и страха си,че може да го загуби.Според мен Бехлюл действа разумно,а тя емоционално.От тук вече идва и "новият сценрий":Бехлюл обичал  Нихал и други подобни глупости. ooooh!

много я обича за специална/полудяла/ 58 номер любима/прелъстена и изоставена/

smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

гледай пак клипа и виж играта на Къванч, #Crazy
нима според теб той се е провалил? newsm78
 hahahaЩото няма Грам обич Joy

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 03:34 от silvia_maria

# 668
Мила Трендафилка,
На гроба на Бих Бехлюл плаче за себе си и за това ,че е наранил толкова хора в това число и Бих.
Та тя се побърка и той си има вина за това.Тя е една от любовите му и ще е негова завинаги.
Това обаче не променя факта ,че си е женкар и я заряза като всички преди нея,колкото и да плаче

Съгласна съм с теб че плаче заради себе си .

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 04:47 от trendafilka

# 669
Добре де, не обича Бихтер това го разбрахме, а обича ли Нихал според теб?
Затова ли думите му бяха
"Не мога да изоставя Нихал!
Това ще я убие!"

За мен това не е любов, само привързаност и жал изпитва към нея... страх да не я "убие"
Хубаво му го каза Бихтер, за да не убиеш нея убиваш мен Naughty

Гледала си добре целия филм, но не си обективна.

# 670
  • Пловдив

Добро утро.

# 671
  • Варна
Някой да е мислил за анкета или да е предлагал нещо по назад в темата  newsm78 newsm78 newsm78

# 672
Добро утро мили дами   bouquet
Желая хубав и спорен ден на всички!

Lady Vi   bouquet да си призная, твоят подпис ми действа много релаксиращо! Особено в днешния дъждовен и студен ден! Страхотно малко, невинно човече, което променя живота ти и те прави пълноценен! newsm51

# 673
Добро утро!
real inima newsm51 newsm51 newsm51

# 674
Добро утро.
real inima, радвам се да те "видя". Hug Къде се изгуби?
Ако още веднъж прочета нещо, свързано с това коя обича Бехлюл, ще се самоубия. #Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy Joy
Желая ви хубав ден!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт