Мечтаем януари догодина да бъдем вече трима или четирима :) - тема 57

• 23 858
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
  • Австрия
Здраве, добър късмет, много любов, безброй усмивки и радостни новини за всички!  Grinning

# 31
  • София
айде и аз в новата тема Crazy
Кафенце прекрасна е както винаги Hug Hug Hug!!! дай боже да повтори и надмине успеха от 18.04!!! Praynig Praynig Praynig

# 32
  • Велико Търново
Момичета, аз да попитам:
около седмица вече имам едно кафеникаво течение (не е постоянно, а от време на време). Днес обаче взе да ме пробожда нещо ниско долу по средата на корема, по линията на пъпа. Оф, ама и аз как го обясних... Чудя се дали да ходя на гинеколог или не е притеснително  newsm78

# 33
Цоп, и аз в новата темичка!!!
 Hug Hug Hug Целувки на всички и много стиснати палчета за ярко положителни тестчета!
Кафенце, неповторима си  bouquet

# 34
Хайде едно записче и от мен в прекрасната ни нова темичка. Стиснати палчета за всички в нея и най- вече за тези от най- дългото списъче. Мисля, че е крайно време поне да се изравнят трите списъка  Naughty С едничката цел да спомогна това изравняване ви наръсвам обилно с прашец и се моля да е много заразен   Praynig  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 35
Хайде бързо да мина под силно заразния прашец Hug Hug Hug

# 36
  • до едно тепе
Сигмичка така те искам Hug
Нас виждам тее.Къде се губиш напоследък? newsm53

# 37
Здравейте, момичета  Heart Eyes Христос Воскресе ( с малко закъснение  Embarassed )
Помните ли ме  Blush

Изпуснах няколко темички, но нямах нито време, нито желания да мисля за бебе  Sad
Виждам толкова много хубави новини. Така се зарадвах като прочетох за Шуши и Барборанка  Crazy Видях светлина и аз  Laughing
Вагабонче, ти направо ме изуми  Hug Колко сте бързи. Пу пу все така всичко да върви по вода и един страхотен бебок по Коледа  Hug
Честито на всички видели двете чертички, лека бременност милички  Hug
Честито и на новите мамчета, да са им живи и здрави бебоците  Hug
Кафенце, Етиfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ееее Поспаланчоооо, как ме хвана докато пишех  Heart Eyes
При мен нищо интересно. Лелката дойде на връх Великден  Blush

# 38
  • Видин
Запис че отлитам от работа към ДГ на Марти и после към вкъщи. Довечера ще пиша Mr. Green

# 39
Наси, защо така бе мила ?
Дано скоро дойдеш на вълна бебенце .

# 40
  • гр.В.Търново при моя любим
Браво за хубавата тема ,Кафенце  bouquet

Пожелавам ви скоро да видите заветните две чертички Praynig babydust7 babydust7 babydust7

# 41
Леле, аз все по прашец нещо, а дано е на хубаво Mr. Green
issi_82  Hug

# 42
Здравейте и от мен Hug
Кафенце, благодаря за страхотната тема, както винаги! Дано в тази темичка да има поне 10 положителни теста Grinning
Благодаря за стиснатите палчета Hug
Всичко е наред с бебка засега, расте, нямаме притеснения относно генетични аномалии Heart Eyes Но пол докторът каза, че още не може да каже, затова продължавам да ръся с неопределен прашец babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 43
С риск да стана досадна, пак си събирам прашец, дано има резултата Embarassed newsm75 newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28
Смуси ти имаш ли предпочитания към пола, аз все си мечтая за момиченце, но каквото и да е, само да се появи Hug Hug Hug
Радвам се, че всичко е наред и така ще е до края Hug

# 44
Ех че супер се записвам в новата темичка - под прашец .

Смуси много се радвам, че бебчо е добре

Момичета толкова често  си мисля за великия 18.04 дано в тази темичка имаме поне още няколко подобни щастливи датички  Wink

Общи условия

Активация на акаунт