Мечтаем януари догодина да бъдем вече трима или четирима :) - тема 57

• 23 849
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
Смуси, радвам се, че с бебчо всичко е наред  Hug
Цоп под прашеца newsm79 newsm79

# 46
KафенцеFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover .Прегнил на мен си спомням ми слагаха с малката за  задържане първите месеци,че бях прокървила.   bouquet темичката на ниво както винаги!
atadar-че радвам се,че при вас нещата се оправят и всичко се е наредило!
tsvettis ти сутрината ли го птави тестчето с първата урина?
star q ти тест правила ли си за бременност?Защото не е нормално само да ти зацапва от време на време така.  Flowers Four Leaf Clover дано ни изненадаш!
Аз последните няколко дни не съм писала,но просто обстоятелствата тук така се стекоха,че хич не ми беше до писане.Сега малко по малко се поокопитвам вече,но още немога да си обясня как се случват такива неща!  smile3511

# 47
  • Варна
 newsm18 Цоп, и аз в новата темичка!!!

# 48
  • София
Здравейте, момичета! Днес ни изписаха и сме си вкъщи! Влизам да ви поздравя и да видя новоуспелите, ех, ама то и още три бебчета са се родили след нас!!! Страхотни новини!

# 49
Здравей, ЕлБи, как си??? Как е бебчо?  Hug Hug Hug

# 50
  • София
дзак и от мен  Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 51
Здравейте момичета,
малко пропуснах предишната темичка, но в тази се надявам да съм активна.Simple Smile
Кафенце, темичката е много хубава и 6-то ми чувство подсказва, че това е твоята успешна темичка:) Hug
Eл Би, честита ти радост, да сте живи и здрави!
Джакиии, хоп под вълшебния ти прашец  Hug newsm28 newsm79 newsm75 newsm28 newsm79 newsm75

# 52
колко много вълнение и положителни емоции и надежди има в тази темичка, действат ми супер зареждащо и усмихващо, благодаря ви момичета  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
Елби, сигурно са ти вълшебни първите дни с бебчо  Heart Eyes Heart Eyes
Пилето, дано скоро страхотни новини от всички ви, че да повторите този паметен ден Hands Thumbsup
Жоржита,  Hug Hug

# 53
  • Велико Търново
jiorjita , не съм правила тест. Но пък набързо се изстрелях при гинеколжката ми. Гледа ме на ехограф, даже не се качвах на магарето, и ми каза, че не вижда нищо притеснително. Изписа ми Дуфастон и ще трябва да го пия Simple Smile

# 54
ЕлБиЕн чакаме  smile3509 smile3509 smile3509

# 55
Плодчe, dianastml  благодаря за похвалите към моето кулинарно творчество  Hug
atadar много се радвам за хубавото развитие около майка ти Hug Сега чакаме да се похвалиш, че сте хванали великденската О Praynig
zvezdi4ka_ я по-често да минаваш  Laughing
Полина-Малина следващия месец ще го хванете Flowers Bouquet
tsvetti_s  Praynig дано още да е било рано за тест и скоро да видиш магистралка
Аника_Б весело изкарване, да ти е жива и здрава свеки и да те слуша   bouquet
dianastml не се поддавай на черни мисли. Ще станат нещата Hug
mecani много се радвам, че ти харесва поредицата. В твое лице виждам още един съмишленик Hug
me4koni и аз всеки път много се дразня на "мениджърите" дето толкова се напъват. За да си мениджър са необходимо малко повече качества от това само да командваш без да знаеш за какво става въпрос fight
Firegirl аз имам и втората книга от Братството, ако я искаш може да ти я пратя
Смуси все такива хубави новини да носиш след срещите с бебо
jiorjita Hug
И продължавам да стискам палци за Кафенцето и Ети
Леле май дълъг стана поста, нищо вие няма да се сърдите Laughing Hug

# 56
Книги обсъждате... аз пък съм на вълна Кулинария и в последно време луди пари давам за такива книги + това всеки месец купувам общо към 10-12 кулинарни списания Simple Smile Абе, луда работа. Mr. Green Не случайно на няколко пъти съм казвала на мъжлето ми, че май съм объркала професията си (следвам Маркетинг), трябвало е да запиша Готварство  Mr. Green Mr. Green

Ренденце, имаш ли нещо общо с монтанско Simple Smile Hug

# 57
Здравейте бандаа Heart Eyes Да не сте ме забравилии  Mr. Green
Кафенцее  Hug този "Януари" така ми харесвааа... Praynig Hug Всички пръсти съм ти стиснала ,а ти  стискай кълки с теб смее Hug Hug
Ети мила мн се надявам скоро да ни зарадвашш Praynig Hug
Ивапче  Hug Януари ,Февруари... когато тогава..пък дано и ние от комитета се изнесем скоро  Mr. Green
Тони,Аника,Плодче,Съни,Мечкони,неземна и всички които изпускам  Hug  Praynig

# 58
  • до едно тепе
Мдаа Ренденце кажи си за монтанското,че за сега сме трички newsm03 Whistling
Моли не сме те забравили Grinning
Днес тъкмо щях да питам за Надежда и тя се разписа Laughing
Много момичета се губят напоследък или минават само транзитно Hug
 Hug ви всичките и ви желая лека и бебеносна вечер.
Пъ Съ: забравих палците fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 59
Не нямам общо, но пък може да убедя моето момче да се разходим с мотора (когато го оправи) до там да пием по едно кафе по форумски Grinning

Общи условия

Активация на акаунт