Мечтаем януари догодина да бъдем вече трима или четирима :) - тема 57

• 23 859
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
  • Сфия
Здравейте, момичета, запис и от мен, макар и чак на 5-та страничка. много стиснати палчета за Кафенцето! Мила, вярвам, че ще успееш! Flowers Four Leaf Clover Аз съм от нечакащите за 30.4. Виждам, че има и други момичета, които не чакат тия дни. Ех, дано си имаме най-скоро нов 18.4! newsm17

# 61
Ехоооо, и аз се включвам под прашеца  Simple Smile ! Стискам палци за всички ни!!!  Hug  Hug  Hug

# 62
  • Сфия
Ехоооо, и аз се включвам под прашеца  Simple Smile ! Стискам палци за всички ни!!!  Hug  Hug  Hug
Мила, къде видя прашец?! Shocked

# 63
Хоп  newsm68 и аз в новата тема,пък макар и на 5 стр. Кафенце благодаря!   bouquet
Дано да се напълни с полужителни тестчета   Praynig
Стискам палци на всички !
Аз имам 6 дни до срещата с леля и почвам да ку-каМ  #Crazy hahaha Хем не ми се вярва да стане от раз ,хем надеждата ме държи в напрежение  Joy Ама то не остана почти ,вторник или ще се похваля с бебе или с лелка  Blush Здраве да е само,всичко с времето си !

# 64
Хайде от мене розов прашец в новата темичка и специално за Кафенцето. Пак ще бягам...Ние сме добре, риткаме и хълцаме, много е смешно и мило, пожелавам ви съвсем скоро всички да изживеете това усещане. Целувам ви и не си мислете, че съм ви забравила, просто е голяма лудница.

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 65
Здрасти, бандааа!  Party
Как сте?
Кафенце, страхотни великденски зайчета!  Heart Eyes Пожелавам ти един такъв комплект точно през Януари!  Hug Hug Hug
Ети,  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Нас, добре завърнала се!  Hug
Дианка, горе нослето! И аз тъпча на място, ноо съм сигурна, че съвсем скоро всички ще успеем! Гуш, гуш! Hug

Аз съм мнооого щастлива! Бях на преглед днес. Нямам вече течение, след следшащия МЦ ще направим ЦС и спермограма, и ако всичко е ок, ще направим и стимулация.  Party Party

# 66
Леле, не мога да повярвам и сега съм под розов прашец, момичета дано е силно заразен Hug Hug Hug newsm79 newsm79 newsm79 newsm28 newsm28 newsm28

# 67
Pisan@ браво за добрите новини, всичко ще бъде наред и съвсем скоро всяка от нас ще гушне своето чудо Praynig

# 68
  • до едно тепе
Писанче браво,че сте утрепали гадинките.Сега ще стискаме палчета за снимката и спермограмата Praynig

# 69
Здравейте!Отдавна май не съм писала!Записвам се да следя темата!Заглавието е страхотно-поздравления за Кафенцето и  Praynig Praynig Praynig
При мен няма нищо ново затова не пиша,но чета всяка вечер!От миналата сряда се точа с една ангина и още не мога да се оправя  Tired.Трябва да ходя да пускам изследвания ама искам първо да оздравея напълно и тогава,че що хапчета изпих не е  истина и продължавам да пия и незнам дали ще повлияят на резултатите....и така ! Tired
Вече мисля да подновим от днес опитите-но без мерене на температури,без засичане на О-ции без нищо....защото ми писна... Tired...даже няма да си дочакам изследванията и резултатите направо в леглото  Rolling Eyes
Стискам палци на всички нечакащи!Успех!

# 70
 wavey wavey wavey и от мен !!!

Записвам се да следя новата прекрасна темичка и да пророкувам още няколко магистралки.

Прави впечатление, че сме най-плодовити по празници, а ето - наближават майските. Кво ще кажете да счупим рекорда от предишната темичка, а?  newsm53

Предсказвам още 5 магистралки, МИНИМУМ в тази темичка !  Naughty Naughty Naughty (казах, хау !)  Mr. Green

Кафенце, Ети, Сигма, Писанче  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover.

Ема-Мария, Женя, Нас, Плодче радвам се да ви видя пак, как сте? Диана (горе главата, момиче!  Hug)

Губят ми се Апр, Лоли, Криси

Меци, Поспаланчо, Ренденце, Съни, Аника, Смуси, Месечинке, Мария, Тони, Жоржита, Вагабондче, Молито, Металтина, Надежда и ВСИЧКИ, които неволно пропускам - прегръщам ви силно !  Hug Hug Hug

# 71
Писанче, добре заварила Hug
Сигмичка, изморена съм вече.Имам чувството, че всичко е срещу мен и че никога няма да ми се случи чудото. Все нещо се случва. Ето последно- точно събрахме пари за по-сериозни изследвания, дори тази седмица трябваше да ходя на ЦС и другата седмица към Варна, дори милото си взе отпуска и ............. миналата седмица пътувайки колата ни изостави посредата на пътя. На магистралата. И се оказа сериозен проблема и ни глътна всички спестявания. Естествено всечко пак се отложи  Sad
Ох пак ви натоварих  Cry Извинете ме  Praynig

Стискам палчета за всички. Не съм чела 2 теми и съм закъсала с инфото ама ще гледам да наваксам  Heart Eyes

# 72
  • Сфия
nas  Hug Горе главата мила, ще се случи. Знам какво е отчаянието и какво е да ти се струва, че всичко е срещу теб(не става дума само за бебеправенето). Миналата година бяхме в тежко финансово състояние-аз бях без работа, мъжът ми със скапана. И точно тогава решиха да се развалят всички домакински уреди-печака , телевизор, бойлер, компютър и като капак на всичко взехме пари назаем , за да пътуваме за Велик ден до Варна и точно, като вас имахаме авария, която дръпна доста сериозна сума, колата пък също не беше наша.... абе трагедия, ама се оправихме някак си. Малко по малко... Пожелавам ти  в най-скоро време да ти се сбъдне мечтата и изследванията да са излишни! newsm10 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 73
  • В къщурката на хълма на феите
Наси мила не си самичка, всички сме с теб! не се притеснявай, всяка една от нас преминава през труден период - и ние с мъжлето събираме пари за изследвания и процедури, защото нямаме възможност да направим всичко на момента, но пък така си почивам психически, опитай да почиваш и ти от всички мисли, които те тормозят Hug Hug Hug

# 74
  • София
Дубрутрууууу
Кафенце Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
star_g според мен всяко едно нещо което те притеснява е най - добре да се сподели и обсъди с доктор Peace виждам че си отишла ... дано скоро има хубави новини Praynig Praynig Praynig
nas  Hug не зачезвай така Peace между другото Великден е една страхотна дата за ново начало, не мислиш ли - ново и много успешно Praynig Praynig Praynig
Смуси важното е всичко да е наред а цвете на гащите щете  не щете ще го разберете Wink
jiorjita   Hug Hug Hug
ЕлБиЕн добре завърнали се у дома! пиши повече когато ти остане малко време Crazy Peace Hug
rendence  Hug дълъг пост / не и според моите разбирания Crazy Rolling Eyes Blush/ а нищо за теб как си? Rolling Eyes
Мики стискам палци Praynig
Pisan@ стискам палци за най - добри новини Hug Praynig Peace
antonina84 дано се разминеш с изследванията Peace
силно стиснати палци на нуждаещите се, успешен улов на ловуващите, на всички останали по една силна  Hug Hug Hug Hug Hug
желая ви слънчев, усмихнат и позитивен ден Hug Praynig Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт