Мечтаем януари догодина да бъдем вече трима или четирима :) - тема 57

• 23 865
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Сфия
rendence, за какво ти е пушка???? #2gunfire сподели Thinking

# 541
Привет,
Кафенце - де да бях се завърнала в 20 г.с., щеше да е чудесно. Ти как си, надявам се, че няма да имаш посещение от роднини в близките 9 мес. Стискам палци  Praynig Praynig Praynig Hug.
marrdata - и аз съм в твоето положение, много ми закъснява и гърдите ме болят ужасно. Все си мислех, че под влияние на Дуфастона не би трябвало да ми закъснява, при положение, че досега идваше точно на деня. Все още не съм звъняла на доки, но трябва да го направя, защото знам, че щом лелята я няма до сега без намеса няма да се появи.
Стискам палци при теб причината да е двучертичкова и скоро да се похвалиш.
Персона Грата - Добре дошла, пожелавам ти скоростно измитане оттук  Peace.
blumelina - добре дошла  Hug.
pospalancho - айде дръжте го този фоликул  Praynig Hug.

# 542
marrdata поради същите причини като теб  Wink, а виждам че и Papito е горе долу на това дередже. Аз обаче не знам с колко ми закъснява, но знам че вече трябваше да е минала лелката и да е заминала.

# 543
Добро утро и от мен Hug
Да ви лек и спокоен денят  bouquet
Пилето, лека бременност Heart Eyes
Днес чакаме още много положителни тестове Grinning

# 544
  • Видин
Добре дошли на новите момичета  bouquet И бързо да се омитате към отчетните bowuu
Кафенце, дано всичко да е наред и да се похвалиш съвсем скоро с + тест Praynig Hug
Мардата, Папито, и аз съм като вас. Но в понеделник отидох при док. Аз до преди 3м бях със спирала, докато не се решихме с половинчо на друго дете. Та док гледа, гледа, гледа и нищо не видя, а и каза че лигавицата ми е толкова суха че скоро няма да дойде. Изписа ми оргаментрил 3х1 за 3 дни, за да предизвикаме МЦ. Е аз за всеки случай си направих един Sure Check, но беше -. Каза ако и другия месец имам такъв проблем ще видим какво ще правим. Стискайте палци всичко да е наред, че и аз като всички вас искам детенце Praynig
Поспаланчо, хванете го този фуликул и след 3 седмици чакаме + тест Hug
Пилето, лека и безпроблемна бременност и прекрасен финал  bouquet

# 545
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
pilleto честити две чертички и леко до края Simple Smile
Persona grata добре дошла и скоро да те няма Simple Smile
blumelina добре дошла и ти Simple Smile
Kali_tod честит рожден ден със закъснение... не се отчайвай, имаш цялото време на света, а и скоро да си с коремче Simple Smile
Shana успех на док. ти желая
krisi dimirtova хммм, може пък да е друго Wink
marrdata не си внушавай... явно този месец наистина е някакъв объркан... всички или им идва по-рано или закъснява, дано твоето закъснение да е 9 м Simple Smile
rendence успех ти желая ... и дано всичко е да е ОК Simple Smile  Hug
pospalancho успех с фоликула и да се похвалиш скоро Simple Smile
Плодчe мерси за кафето... и аз изтрясквам като нямам нет, а и нарочно в нас не сме си пуснали, защото съвсем няма да си говорим с моя  Laughing
ние пак сме в "конфликт на интереси" в къщи... вече ми писна да обяснявам, че човек като реши да си създава семейство си го създава със жена си, а не с 15 хил. уговорки от страна на разни родители и тнт, но няма да ви занимавам, че побеснявам... Twisted Evil
лек ден и още "+" Simple Smile

# 546
  • Варна
Пилето, честито и леко бременеене! Hug

Persona grata, blumelina, добре дошли и скоро към отчетни.  Hug Hug

Kali_tod, ЧРД!   bouquet

Шана, успех при доки. Praynig

Криси, мардата Praynig Praynig Praynig

Ренденце, и моят съвет е да пуснеш отново в чисти дни ТСХ, ТАТ и МАТ. Hug Praynig

Плодче, благодрая за кафенцето!  bouquet

Папи, добре завърнала се. Hug

Кафенце, мислиш ли да направиш тест преди 5-6-ти. Hug

# 547
  • Сфия
папито, ренденце, Ния,  Hug
аз не разбрах..rendece и папито, вие тестче правихте ли?
benitabeni, благодаря за опита за успокоение, но това с месеца не ми дава отговор...

# 548
Добро утроооо леле, че много сте изписали и най-сетне имаме + тестчеpilleto честити две чертички, лека и безпроблемна бременност  Wink
Persona grata и blumelina добре сте ни дошли, но скоро да ни зарадвате и да се омитате от тази тема в бременната  Grinning
Shana успех на док. ти желая
krisi dimirtova хммм, може пък да е друго Wink
marrdata права си, ако има бременност този тест щеше да отчете, според мен изчакай още няколко дена и върви на док. да ти предизвика цикъл
rendence успех ти желая ... и дано всичко е да е ОК Simple Smile  Hug
pospalancho успех с фоликула и да се похвалиш скоро Simple Smile
Плодчe мерси за кафенцето...
Бенита ох тия семейни отношения, ама те мъжете май по-често от нас взеха да изтрещяват  Laughing Дано се оправите - мойта баба все казва, че разногласията в семейството се оправят под завивката  Wink
Успех на всички

# 549
marrdata - да правих тест в събота, тъй като беше нетипично за мен да ми закъснява, Дуфастона го регулираше идеално и знаех абсолютно точно кога ще ми дойде. Така беше в продължение на месеци и точно заради това съм притеснена какво става.

# 550
  • Сфия
marrdata - да правих тест в събота, тъй като беше нетипично за мен да ми закъснява, Дуфастона го регулираше идеално и знаех абсолютно точно кога ще ми дойде. Така беше в продължение на месеци и точно заради това съм притеснена какво става.
Дано пък да е било рано! Naughty

# 551
Здравейте! Hug
Плодче, благодаря за кафенцето! Hug
Блумелина, добре дошла и скорошен успех ти желая! Praynig Hug
Папииии, добре завърнала се и ще стискам палци да е най-хубавото закъснение, което си имала! Praynig Hug
Ренденце, Мърри, не се шашкайте, случва се да закъснява по много причини, надявам се за Вас причината да е  baby_neutral Praynig
Криси, стискам палците и чакам Whistling Hug
Кафенце, кога ще тестваш, и аз д апопитам Blush Hug Стискам палци, ама мноооого Praynig

Хубав ден на всички! Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 552
# 553
  • Сфия
и аз, и аз..... newsm79 newsm79 newsm28 newsm28

# 554
  • Варна
 Joy Joy Joy Joy Joy и азззз  Hug

Общи условия

Активация на акаунт