Трагедия за семейство от Варна

• 10 589
  • 116
  •   1
Отговори
# 45
Всякакви истории съм чувала  и чела, но все пак....Баба ми почина преди десет дни, точно във Варна, на 86 години, много болна. Родителите ми живеят извън града, нямат адрес дори, само местност, линейката е дошла.
 Така че наистина, не разбирам защо никой няма да набере номера на Бърза помощ дори  Tired 
Всичко описано по случая ми се струва абсурдно.

# 46

По- странната част от историята е защо хората са били изгонени, защо не са били прибрани обратно поне за една нощ след трагедията, от какво е починала майката и тн.
 newsm78
Те са си във владение на имота-наемателите! Няма прокурорска заповед.
Полицаите не са реагирали законосъобразно-били са колеги на наемодателя.
Най-малкото дете (9г) е било прибрано от съседка на име САВИНА!
ПП Брат ми живее в съседен блок.
http://www.blitz.bg/news/article/106673?fb_comment_id=fbc_101501 … 1504641#fac818c38

# 47
Повтарям си думите /които са всъщност думи на полицай, който също се е втрещил/.
    Тялото се прибира в моргата /общината поема в този случай разходите за моргата/, не се оставя в мазето/това и от законова, и от санитарна гледна точка/. Прибрано в моргата, смъртен акт може да му се издаде и след повече от един ден/не е задължително да се издаде в същият ден/. Децата, или семейството в такъв случай се прибират в приют /не се оставят на стълбищата/.
Затова, или статията е съшита с бели конци, или историята не е такава, каквато е описана, или всички включая полиция, и общински органи и здравни органи са за съд.
     Полицаят до мене, продължава да е втрещен от цялата тази история...

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 21:45 от inna-bubulina

# 48
Аз се чудя само едно - кой и как е разбрал със сигурност, че тази жена е починала? Съпругът, комшиите и полицаите не са в състояние да го сторят. Човек може да няма осезаем пулс и пак да е жив - кой я е "починал" така набързо и как цял вход си е карал Великдена с мъртвец отдолу?!

# 49

Ако наистина е полицай, е разбираемо, как бързо ги е накарал да се изнесат... И, почти е сигурно, че няма да има разследване  и виновни.

# 50
Има много неясноти.Искренно съжалявам на семейството,но цялата история е съчинена явно за да се прикрие нещо или някой.

# 51

Ако наистина е полицай, е разбираемо, как бързо ги е накарал да се изнесат... И, почти е сигурно, че няма да има разследване  и виновни.

Полицай не е Наемодателят, а Домоуправителят.

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 19:39 от inna-bubulina

# 52
  • Deutschland/HE
доколкото съм запозната лекарите (не Бърза помощ) не могат да издават смъртен акт, когато е тъмно и трябва да се изчака до сутринта. Нека някой лекар да го потвърди, това е според нормативните документи.

# 53
# 54

Извинявам се, но ... Stop - "...полицията отказала да издаде смъртен акт, тъй като не е имало данни за насилствена смърт"  Crazy /някои, като пишат, поне усещат ли се какво пишат/. Откога Полицията издава смъртен акт?

Луне, не е към тебе, а към тези от БЛИЦ  Confused

Последна редакция: ср, 27 апр 2011, 21:41 от inna-bubulina

# 55
Дори не искам да я чета тази статия, само като видя заглавието и ми е ясно, колко ще е кокошкарска. Типично за тази "медия".

# 56
Ина, аз не коментирам.
 Ново инфо видях и го споделих. Сигурна съм, че има и още неизказаности.

# 57
Ето че нещата започнаха да се изясняват.

# 58
доколкото съм запозната лекарите (не Бърза помощ) не могат да издават смъртен акт, когато е тъмно и трябва да се изчака до сутринта. Нека някой лекар да го потвърди, това е според нормативните документи.
   Преди две години свекър ми почина в 17 ч .  Личният му лекар беше приключил работното си време , и ни насочи към лекар който го замества . Смъртният акт ни го написаха след 20 ч вечерта , в дома на свекъра , и с 4 лв такса , която трябваше да платим .
       Иначе по темата , просто не намирам думи да изкажа възмущението си  от всички институции и от човешкото безхаберие в днешно време .
  Мир за душата на покойната  Praynig
  Сила за децата и бащата , и дано успеят да преодолеят всички трудности , които ще имат за в бъдеще . Praynig

# 59
AКо е верно написаното от Блиц, излиза че семейството няма 4 малки деца, а 4 пълнолетни дъщери и двама внуци.
Освен това накъде са щяли да си  носят багажа към Аспарухово, щом няма къде да останат. Абе мътна работа.
И наистина, защо никой не е звъннал на бърза помощ?

Общи условия

Активация на акаунт