Тема Незабравима 193

• 30 442
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Еда-Харун

Х-защо ме гледаш така?
Е-не може ли да те гледам?
Х-кажи ...Под тази хубава усмивка какво има(крие се)?
Е-Направих ти нова гривна.
Х-много е хубава.
Е-протегни си китката.Повече няма да я сваляш.Независимо дали сме заедно ти,аз и Ямур.
Х-вече винаги ще сме заедно

# 241
# 242
# 243

Еда-Харун

Х-защо ме гледаш така?
Х-много е хубава.
Е-протегни си китката.Повече няма да я сваляш.Независимо дали сме заедно ти,аз и Ямур.
Рекси, newsm51 newsm51 newsm51
Вече не искам и да  го чуя.Само неприятности  и раздели следват след това ooooh!

# 244

Еда-Харун

Х-защо ме гледаш така?
Х-много е хубава.
Two Hearts newsm76
Рекси, благодаря ти.  smile3525

# 245
  • София
Харун е опасен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Х-тази твоя дъщеря е невероятна.И другите ако са като Ямур?
Е-другите ли?Аз дори се отказах  от 7 деца.Не мога да се справя с едно.
Х-но миналата нощ не говореше така   Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 03:09 от reksi

# 246
страхотни са нашите любимци....

# 247
Рексииии,гифчета с превод,направо си ни глезиш Hug
Ангелче,си ни ти!

# 248
Добро утро, Незабравими  Hug Hug Hug
Благодаря на Мокси за новата тема-чудесна какато винаги newsm51 newsm51 newsm51
Поздравления за всички стихоплетци-страхотни сте newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря за преводите на Г-жа Броненосец и Рекси newsm51 newsm51 newsm51 и на Златна рибка, за субтитирите на 80 епизод newsm51 newsm51 newsm51, Рексиии, от твоите гифчета станах #Crazy #Crazy  bouquet
Компания, по едно виртуално кафе от мен, че след снощи имаме нужда май Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 07:46 от RadY@

# 249
Сега да кажа и аз няколко думи за серията снощи, че отивам на тръстиката и цял ден няма да мога да съм с вас ooooh! Hug
От фрагманите бях подготвена за финала на серията, но в действителност беше много по-тъжно  smile3518
Жалко за Едже, тя мъртва, а безсмъртния и брат-жив, и вместо скърбящ и самоообвиняващ се за смъртта и , той по-луд и отмъстителен отвсякога #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Мелда, ми беше много странна-половин серия, вместо да гледаме щастливите моменти на нашите сладури,гледахме,  ревящата  и  тръшкащата се Мелда,  страдаща за Бату, а накрая го издаде-уплашила ли се е или не , но за мен беше странно това поведение и то в една серия ooooh! ooooh! ooooh!
За Харун, Еда и Ямур-какво да кажа, всичко беше много хубаво, но много малко и накъсано ooooh!
Когато бяха на пейката в градината, Еда го попита-кога ще се оженят, а Харун и отговори-утре.Тя му каза, че не може утре, защото Ямур искала голяма сватба, а той я попита-Ямур ли я иска, или ти, а Еда му каза, че и тя искала, а Харун и обеща-великолепна и прекрасна сватба-....еее чакаме си я тогава и вярвам, че Харун ще изпълни обещанието си, но дотогава ще е мъкаааа, мъка Cry
И снощи пак стана ясно, кой ще стои най-добре до Йозлем Laughing Laughing Laughing, страхотни бяха, особено на последното гифче на Рекси Laughing Laughing Laughing, а в градината, може би повлияна и от интервюто, но имах чувството, че не гледам Еда и Харун, а Серхан и Йозлем.....ех отплеснах се пак ooooh!

Хубав ден ви желая, с много усмивки! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 07:48 от RadY@

# 250
  • По света и в нас.
Добро утро иот мен.
Честит Рожден Ден на Рожденичката!
С пожелание за много здраве и успехи във всички начинания! nbirthday

# 251
Бобо,Честит Рожден Ден!
Много здраве, радост и щастливи мигове ти пожелавам! nbirthday

# 252
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug

Бобо,Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и всичко най-най! newsm59 newsm59 newsm59

Рекси,благодаря за преводите! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Чудя се как да коментирам серията.Моментите между Еда,Харун и Ямур бяха повече от прекрасни.Но от останалото нямаше нищо,което да ми поддържа интереса,все около едно и също се въртят всички събития.Жалко за Едже,умря нелепо,а брат и не можа да разбере постъпката и.Гадно ми стана като видях,че няма почти никой на погребението и.Отново жалко и за Ямур,кой знае как след всичко ще и повлияе смърта на Едже,а и сега ако Харун изчезне...Ужас!
ooooh!

# 253
Две в едно!

# 254
Добро утро! Hug Hug Hug
Рекси bowuu  bouquet, Ради  bowuu  bouquet, благодаря за преводите и разясненията!
Рекси   bouquet, гифчетата ти са върха!
За серията :много, ама прекалено много време отделиха на Мелдичка и изперкалия тотално Бату. #Cussing outНапразна саможертва на Едже, нищо не постигна с нея,злодеят си е невредим и по-осверепял от всякога.А  нашите гълъбчета все едно са второстепенни герои, претупват им сцените и милите моменти. #Cussing outИзключително трогателен финал cryнаправо разтърстваш, дано рраздялата им не продължи прекалено дълго. Praynig
Желая ви хубав ден , наситен само с положителни емоции! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт