Тема Незабравима 193

• 30 438
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте незабравима и неуморна компания . HugКакто се казва днес кафенцето е в конска доза след среднощните ни бодувания  Peace

Г-жо Броненосец ,Рекси благодаряви ви за разясненията   bouquet
Рекси с Розичка сте царици на гифчетата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes а пък ние от тях ставаме  ето така . #Crazy #Crazy #Crazy
Бганьо уникален си  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

БОБО ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!! newsm59 newsm59 newsm59
http://www.vbox7.com/play:87fcceec

# 286
Добро утро, момичета!!! Искрени благодарности за превода на г-жа Броненосец и Рекси...   bouquet  bouquet  bouquet Сега отново си пуснах финала на серията и се чудя как може сценаристите да са толкова ужасни  Shocked Shocked Shocked Искам да отправя една молба към преводачките моля ви да преведете думите на Харун от финала на серията... Искрено благодаря  Hug Hug Hug

# 287
............
Б: Не, не..не е проблем. И без това ще оправя тази работа от корена и. След това няма да говорим за Харун.
М: Бату, не, грешно ме разбра! Имам да ти казвам нещо...

Леле......... newsm78 Бату не се отказва от Мелда и общото им бъдеще. #Crazy
Току виж ни готвят за грандиозна сватба на брега между тях двамата.
 Cry
Това ще е истински прецедент за тоз жанр кино. hahaha
Златна рибке, пепел ти на клавиатурата. Очаквам от Мелда да се мобилизира и да предупреди някого за действията на Бату...Или да се вземе в ръце и да му види сметката...

# 288
# 289
Добро утро, момичета!!! Искрени благодарности за превода на г-жа Броненосец и Рекси...   bouquet  bouquet  bouquet Сега отново си пуснах финала на серията и се чудя как може сценаристите да са толкова ужасни  Shocked Shocked Shocked Искам да отправя една молба към преводачките моля ви да преведете думите на Харун от финала на серията... Искрено благодаря  Hug Hug Hug
Mисля , че единия от фрагментите е с финалните думи на Харун , наблюдавайки нищо не подозиращите Еда и Ямур. newsm78

# 290
Г-жа Броненосец  bowuu  bouquet, благодаря за уточнението , че само един е изказалия негативно мнение относно финала на сериала.Но както видяхме изказването е разбунило духовете и резултата е ясен. Sick Sick Sick

# 291
Честит рожден ден, Бобо - бъди жива и здрава  newsm59  newsm67  Gift :newsm38  newsm19
Благодаря на Рекси и г-жа Броненосец за преводите  bouquet  bouquet  bouquet

# 292
............
Б: Не, не..не е проблем. И без това ще оправя тази работа от корена и. След това няма да говорим за Харун.

Cry
Златна рибке, пепел ти на клавиатурата. Очаквам от Мелда да се мобилизира и да предупреди някого за действията на Бату...Или да се вземе в ръце и да му види сметката...
Мокси, аз не вярвам в доброто възраждане на Мелда.
По скоро  Ниса ще го ликвидира.

# 293
Който ще да го ликвидира само да е по-бързо, че вече досадиха на всички с този образ. Sick Sick Sick

# 294
............

Cry
Мокси, аз не вярвам в доброто възраждане на Мелда.
По скоро  Ниса ще го ликвидира.
Вярвах в нейното реабилитиране до скоро, но уви след дълго лутане от едната крайност до другата, сценаристите решиха да и върнат отрицателния образ от първи сезон.
 Въпреки всичко разсъждавайки от човешка гледна точка, се надявам да разбере положението пред, което са изправени Еда и Харун, и да съумее да им помогне.

# 295
# 296
Понеже явно има всякакви вкусове и очаквания за този финал, ето още един примерен и който иска отсега да му се кефи.

Сватба в ада

Днес боа с вампир се жени
Ще кумува им Смъртта
Рогати дяволи с ръжени
Кипрят се от сутринта

Адът ври във подготовка
Рядко сватби стават там
Лешояд потраква с човка,
че гладът му е голям

Ври месото във казани
Разтопява се плътта
На гости носят се покани
от пощальона на смъртта

Булката и тя във черно
до жениха къдрокос
Гледа през воал лежерно
Той пък бърчи своя нос

Да подписват вече, стига
та да видим през нощта
как боата точи лига
а вампира смуче й кръвта

# 297
  • Русе
Привет, компания!
Тук съм вече, само че се връщам да ви изчета от снощи! Коментар -  после. Grinning

# 298
Благодаря на г-жа Броненосец и на Рекси за превода страхотни сте! newsm51 newsm51  love001  love001
baigun  smile3501 smile3501 newsm10  love001
Мокси, уникална си! newsm51 smile3501  love001
Някой може ли да ми пусне линк на снощната серия, моля! Praynig

# 299
Пепел от рози  smile3501 Ти и Рекси ни радвате с прекрасни гифчета  newsm51 newsm51 newsm51

Уау..тази информация  #Crazy #Crazy #Crazy За много хора в Турция тази любов е много грешна....неморална  ooooh! ooooh! ooooh! Дано финалът е за нас,тези които се радваме и страдаме с тях.Които искаме да видим Еда и Харун заедно и щастливи...а не за другите.Всеки има своите разбирания,своята гледна точка...Но Незабравима е филм не за една забранена и невъзможна любов...а за една любов,по-силна от времето и околния свят,истинска и красива...незабравима  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт