Тема Незабравима 193

• 30 416
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Пепел от рози  smile3501 Ти и Рекси ни радвате с прекрасни гифчета  newsm51 newsm51 newsm51

Уау..тази информация  #Crazy #Crazy #Crazy За много хора в Турция тази любов е много грешна....неморална  ooooh! ooooh! ooooh! Дано финалът е за нас,тези които се радваме и страдаме с тях.Които искаме да видим Еда и Харун заедно и щастливи...а не за другите.Всеки има своите разбирания,своята гледна точка...Но Незабравима е филм не за една забранена и невъзможна любов...а за една любов,по-силна от времето и околния свят,истинска и красива...незабравима  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm10 newsm10 newsm10
+1 newsm10

# 301
Чудя се доколко това при Бату може да е любов (имам предвид към Ниса и Мелда) или е нещо като част от комплекса му - да покаже на Харун, че и той може да има това, което по вина на Феяз му е било отнето. И го показва първо чрез Ниса, а сега и чрез Мелда. Познавах навремето един такъв човек, чийто модел на поведение беше да се усуче покрай тебе и да ти отнеме жената, гаджето и т.н., за да ти покаже, че и той може да има това, което ти имаш. Естествено  за тая работа се искат двама, но когато непрекъснато опитваш, все някога се получава.

# 302
На Бобо с любов

На БобоЯна със любов
честитим деня рожден
Член отдавна не е нов
Да ни радва всеки ден
със сценарии и смешки
със стих и критика добра
Мигове да няма тежки
Да знае само любовта

# 303
  • Русе
Лелеееееееее, всички като Рюзгяр/Караман/ препускате ли, препускате?! newsm09 Да му мисли който е назад, в слуая аз! #Crazy
Г-жо Броненосец, благодаря за преводите и инфото! txtloves txtloves txtloves
Рекси, слънце, и на теб - за преводите и гифчетата! newsm51 newsm51 newsm51
Пепел от рози, прекрасни гифчета! Смайвате ме , момичета?! #Shocked #Shocked #Shocked newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Бганьо, страхотна муза днес! newsm10 Преизпълни нормата,и то до обяд ! Върховен си! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
Много се ядосах, че сценаристите обезсмислиха саможертвата на Едже! По-добре да се беше уплашила и спряла на брега, а да накаже Бату в по-подходящ момент и по друг начин!
И аз сънувах сън - преследвах с кола Бату! hahaha Ама такова рали направих, Индикар ряпа да яде! Grinning И аз не можах да го хвана, поне на сън да му извия врата! newsm47

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 13:28 от winona

# 304
Благодаря на г-жа Броненосец и на Рекси за превода страхотни сте! newsm51 newsm51  love001  love001
baigun  smile3501 smile3501 newsm10  love001
Мокси, уникална си! newsm51 smile3501  love001
Някой може ли да ми пусне линк на снощната серия, моля! Praynig

http://www.youtube.com/user/unutulmaztv?blend=1&ob=4#p/u/0/zy-XBa74wtc

# 305

Някой може ли да ми пусне линк на снощната серия, моля! Praynig

http://www.diziizleri.com/unutulmaz-81-bolum-izle.html

# 306
valdes60, Мокси благодаря ви!  bouquet  bouquet  love001  love001

# 307
Време е за следобедното кафе...Ако има желаещи да заповядат

# 308
  • Русе

Точно отпивам 3-та глътка от моето! Grinning Примъквам се и до твоето кафе! hahaha

# 309
  • Русе

За разлика от оня откачен фен с хеликоптера, аз съм съгласна с такава рокля, с такъв букет и без було, а с тази шапка - но Харун и Еда да ги венчаят на брега! newsm53

# 310

Точно отпивам 3-та глътка от моето! Grinning Примъквам се и до твоето кафе! hahaha
  А, на мен ми е сигурно 3-тото от сутринта. Напоследък ме е хванала пролетната умора и увеличих дозата на кофеина....

# 311
  • София
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Благодаря ви за пожеланията и стихчетата! Направихте деня ми по-красив и весел!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Много ценя всеки един от вас и наистина се чувствам като у дома си тук! Благодаря ви, че сте моето второ семейство!  Hug
Хайде стига с тези кафета - време е за торта и шампанско!

Кой е като мене днес
вие сте ми анти стрес
с пожелания и стих
правите деня красив

За отплата каня ви сега
да празнуваме до вечерта
моят ден да споделите
с мене да се веселите

За рожденият ми ден
с благодарности от мен
тортичка си вии хапнете
и шампанско с мен пийнете!

# 312
Здравейте, мили ми Незабравими!   bouquet

Благодаря ви за пожеланията и стихчетата! Направихте деня ми по-красив и весел!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Много ценя всеки един от вас и наистина се чувствам като у дома си тук! Благодаря ви, че сте моето второ семейство!  Hug
Хайде стига с тези кафета - време е за торта и шампанско!

Кой е като мене днес
вие сте ми анти стрес
с пожелания и стих
правите деня красив

За отплата каня ви сега
да празнуваме до вечерта
моят ден да споделите
с мене да се веселите

За рожденият ми ден
с благодарности от мен
тортичка си вии хапнете
и шампанско с мен пийнете!

С най-голямо удоволствие ще хапнем и пийнем за твое здраве. А, сега си намисли едно желание и духни свещите ....  love001  love001

# 313
# 314

Общи условия

Активация на акаунт