Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 130
  • 682
  •   1
Отговори
# 435
Съветът ми е да огледаш блюдата внимателно, преди да ги приемеш. И не поръчвай брускетите на никаква цена! Освен това не разчитай на указания 3-дневен срок за поръчката - моята я приеха с триста зора, след съдействие от страна на Грабо. Звънни поне седмица преди датата, на която ти трябват хапките. И дано имаш късмет с готвача!

Ще заявя поне седмица предварително  Peace Избрала съм си плато №1, нали не е толкова зле, колкото брускетите?  Rolling Eyes

# 436
  • София-Младост
http://www.dada.bg  нов никому неизвестен сайт (доколкото виждам) Simple Smile
И сделката, която се отваря пише, че е активна, но в промоусловия: # Валидност на ваучера: от 27 Април до 3 Май 2011г.
# Най-късно до 03 май 2011г. трябва да се свържете с ...

# 437
Много благодаря за отговорите за сушито.  Hug
Смятам да заложа на качественото независимо от това, че е по-малко грамажа.

# 438
Някой пробвал ли е този сайт? Днес получих поредният рекламен мейл от там и тъкмо да ги отхвърля като спам и се зачудих дали това http://dadeno.bg/team.php?id=10 е подходящо за сватба. Как мислите? Половинката казва, че било малко кич, ама пък е интересно според мен.

# 439
Букетите от бонбони са много актуални в последно време Simple SmileНа мен лично,такъв букет  би ми харесал.
Като се сетя на сватбата колко цветя ми подариха...и след 2 дни всичко замина в коша.

# 440
  • София
Благодаря ви момичета за помоща. Hug Grinning
Аз купих един ваучер за ДК Българче от колектива, та ще видима дали ще се консумира от малчо. Wink
Някой питаше ,че трудно се отваря колектива, аз я отварям с Мозилата, иначе нищо не мога да купя.Пробвай, дано стане. Hug

# 441
  • София
Съветът ми е да огледаш блюдата внимателно, преди да ги приемеш. И не поръчвай брускетите на никаква цена! Освен това не разчитай на указания 3-дневен срок за поръчката - моята я приеха с триста зора, след съдействие от страна на Грабо. Звънни поне седмица преди датата, на която ти трябват хапките. И дано имаш късмет с готвача!

Ще заявя поне седмица предварително  Peace Избрала съм си плато №1, нали не е толкова зле, колкото брускетите?  Rolling Eyes

Плато № 1 става.  Но нещата, които бях направила сама, се изядоха доста по-успешно от гостите ми.  chef bowuu

# 442

, моля Ви, върнете краткото описание на адреса от офертата! Това беше едно от основните неща, които гледах докато преглеждам вашия сайт, така си спестявах поне 15 мин. от отваряне на всяка оферта и гледане на местоположението на фирмата, която я предлага!!!
Присъединявам се! Наистина е много удобно, да гледаш оферти, от които няма как да се възползваш е безмислено.

Може би ще ни отнеме между 10тина дни за да го върнем! Благодарим Ви за препоръките!

# 443
Клер, благодаря   bouquet

# 444
Момичетааааа, искам да ви се похваля. Толкова ми е готино, че просто място не мога да си намеря от кеф. Купих си от колектива ваучер за почистване на дома, от Омека мениджмънт. нали ви питах предишната седмица за реакция и никой не ми отговори. понеже не съм добра домакиня, разчитам на някой да ми помогне или да ми изчисти направо.
Това са най-добре инвестираните 79 лв. в живота ми. Екипът от 4 човека и 1 супервайзор "изблиза" всичко в къщи. Включително хладилника, печката и ръбовете на вътрешните врати отгоре, което изобщо не го бях искала, а да не говорим, че не бях го и помисляла. Всички, които дойдоха у нас, след това казаха, че все едно съм си взела нови мебели и килим. А през прозорците - искаш да излезеш през тях, защото просто не ги виждаш:-)
Ако пуснат пак сделка пак ще си купя, а дори и да не пуснат - пак ще ги викна след лятото да изчистят. Два пъти в годината ще мога да отделя по 180 лв., колкото беше реалната цена. А дори и да не мога - ще намеря от някъде.
 thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup

# 445
Нямам много време да чета темата, а искам да попитам какво ще кажете за тази оферта http://www.goldendeals.bg/deals/swarovski-elements Струва ми се доста добра. Някой ползвал ли е досега услугите на bgmall.bg ?

# 446
Това колие го гледам вече втора седмица дефилира по всички сайтове с оферти.
Моята логика е: като ще си купувам някоя красотия или бижу - ще го мисля да ми отива на дрехите, на стила и т.н.
Ако досега съм нямала нищо на сваровски, надали затова, че просто е евтино, бих си взела.
Ако се кефя на кристали, сигурно би ми допаднала идеята да си взема още една дрънкулка.
Но защо ли е само във Варна?

# 447

VsichkiOferti.bg, моля Ви, върнете краткото описание на адреса от офертата! Това беше едно от основните неща, които гледах докато преглеждам вашия сайт, така си спестявах поне 15 мин. от отваряне на всяка оферта и гледане на местоположението на фирмата, която я предлага!!! Офертите, които изглеждаха интересно , но при които липсваше това кратко описание дори не ги отварях (кликвах).  Mr. Green
Много е важна тази информация, умолявам ви, не пестете място от нея точно!  Praynig  Praynig Praynig  Flutter
Може поне да я впишете в "дразнещото" изскачащо "нещо" при посочването с курсора (ужасно дразнещо е, между другото!!!)  Laughing

Подкрепям за адреса. Изкачащото "нещо" за сега не ми е дразнещо. Ако сложите там адреса от офертата ще е много полезно. Peace

мен ме дразни, не мога да скролвам екрана спокойно Rolling Eyes

# 448
Момичетааааа, искам да ви се похваля. Толкова ми е готино, че просто място не мога да си намеря от кеф. Купих си от колектива ваучер за почистване на дома, от Омека мениджмънт. нали ви питах предишната седмица за реакция и никой не ми отговори. понеже не съм добра домакиня, разчитам на някой да ми помогне или да ми изчисти направо.
Това са най-добре инвестираните 79 лв. в живота ми. Екипът от 4 човека и 1 супервайзор "изблиза" всичко в къщи. Включително хладилника, печката и ръбовете на вътрешните врати отгоре, което изобщо не го бях искала, а да не говорим, че не бях го и помисляла. Всички, които дойдоха у нас, след това казаха, че все едно съм си взела нови мебели и килим. А през прозорците - искаш да излезеш през тях, защото просто не ги виждаш:-)
Ако пуснат пак сделка пак ще си купя, а дори и да не пуснат - пак ще ги викна след лятото да изчистят. Два пъти в годината ще мога да отделя по 180 лв., колкото беше реалната цена. А дори и да не мога - ще намеря от някъде.
 thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup

какво изчистиха за 80лв?

# 449
Момичета, да се отчета по тази оферта:
http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/okrasi-svoite-r-ce-s-manikjur-opi.html

Много съм доволна - девойката работи много добре, направи ми прекрасен маникюр, мила и внимателна е! Студиото е на удобно място и обстановката е много приятна и спокойна. За миг не съм почувствала пренебрежително отношение. Решила съм, че ще отида скоро и без отстъпки. Спечелиха ме!

Общи условия

Активация на акаунт