Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 149
  • 682
  •   1
Отговори
# 450
Аз след толкова много дебнене и търсене на екстра отзиви от студия за фотоепилация вече се изприщих и край -- скачам в дълбокото!

Гледам има ваучери за Боби-М -- мястото ми е супер удобно -- взимам няколко ваучера да пробвам и туй то  Laughing

То докато се наканя ще мине сезона Simple Smile Някой може ли да потвърди за излагането на слънце -- колко време след процедурата трябва да е минало? Притеснявам се, наистина идва лято...

# 451
Момичетааааа, искам да ви се похваля. Толкова ми е готино, че просто място не мога да си намеря от кеф. Купих си от колектива ваучер за почистване на дома, от Омека мениджмънт. нали ви питах предишната седмица за реакция и никой не ми отговори. понеже не съм добра домакиня, разчитам на някой да ми помогне или да ми изчисти направо.
Това са най-добре инвестираните 79 лв. в живота ми. Екипът от 4 човека и 1 супервайзор "изблиза" всичко в къщи. Включително хладилника, печката и ръбовете на вътрешните врати отгоре, което изобщо не го бях искала, а да не говорим, че не бях го и помисляла. Всички, които дойдоха у нас, след това казаха, че все едно съм си взела нови мебели и килим. А през прозорците - искаш да излезеш през тях, защото просто не ги виждаш:-)
Ако пуснат пак сделка пак ще си купя, а дори и да не пуснат - пак ще ги викна след лятото да изчистят. Два пъти в годината ще мога да отделя по 180 лв., колкото беше реалната цена. А дори и да не мога - ще намеря от някъде.
 thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup

какво изчистиха за 80лв?

измиха около 60 кв. м. прозорци, 3 огледала 200х80 см, огледало 1,2х0.9 м, овално огледало 1х0.6 м, стъклена витрина 1,9х1,4 м в банята, измиха стените и пода на банята, мивката и тоалетната чиния. Изпраха килима в хола - 12 кв. м., диван тройка, 4 единични кресла изпраха, както и седалките на столовете в трапезарията, които бяха на черни петна от накапванията с пюрета, сокчета от младши и други близалки и бяха  и посивели. измили са стъклата - матирани и с релеф на вратата на хола и на кухнята, избърсали са  праха на вратите от ръба отгоре -  4 бр., навсякъде, където има празна дървена повърхност за полиране - облегалките на столовете, масите в хола, масата в трапезарията, масичката за телефона. подът в коридора - теракот.
Всичкооооооо, всичко. просто не си познах къщата. измиха и ламинирания паркет навсякъде и са го намазали с нещо, защото блясъкът му е различен.

# 452
Момичета,
влязох в обновеният сайт на всички оферти.
Обаче като си харесам нещо и кликна на офертата, ме праща във фейсбук. А аз не искам. Искам да си ги разглеждам както преди. Praynig
Проблемът в моя телевизор ли е? newsm78

# 453
Аз след толкова много дебнене и търсене на екстра отзиви от студия за фотоепилация вече се изприщих и край -- скачам в дълбокото!

Гледам има ваучери за Боби-М -- мястото ми е супер удобно -- взимам няколко ваучера да пробвам и туй то  Laughing

То докато се наканя ще мине сезона Simple Smile Някой може ли да потвърди за излагането на слънце -- колко време след процедурата трябва да е минало? Притеснявам се, наистина идва лято...

И аз ходя в Боби М, много съм доволна, често си сменят лампите и са много любезни и внимателни, вече няколко пъти ходя, включително и днес, до колкото помня поне 1 седмица не е хубаво да се излага на слънце, но аз неволно се изложих веднъж 4 дена след епилацията и нямаше последствия.

# 454
...Може поне да я впишете в "дразнещото" изскачащо "нещо" при посочването с курсора (ужасно дразнещо е, между другото!!!)  Laughing
Подкрепям за адреса. Изкачащото "нещо" за сега не ми е дразнещо. Ако сложите там адреса от офертата ще е много полезно. Peace
мен ме дразни, не мога да скролвам екрана спокойно Rolling Eyes

Да, и мен точно това много ме дразни, докато скролирам все "нещо изскача" и е много стресиращо за очите ми, понеже те инстинктивно веднага се фокусират върху изскачащия прозорец, а след това и пръста ми спира да скролира и правя нещо като скролиране на пресекулки  #Crazy  Joy
Ако преди скролирането ми е отнемало 1 секунда, сега ми отнема поне 5 сек.

# 455
  • София
Момичета,
Обаче като си харесам нещо и кликна на офертата, ме праща във фейсбук. А аз не искам. Искам да си ги разглеждам както преди. Praynig
И на мен никак Не ми харесва препратката във фейсбук!!!Върнете предишната опция за разглеждане на офертите,иначе ще ползвам  конкурентните ви сайтове!!! #Cussing out

# 456
Момичета,
И на мен никак Не ми харесва препратката във фейсбук!!!Върнете предишната опция за разглеждане на офертите,иначе ще ползвам  конкурентните ви сайтове!!! #Cussing out

Ама момичета просто не кликате където трябва!
Simple Smile Кликайте върху заглавието на офертата в "изскачащото нещо", а не върху иконката на ФейсбукLaughing На мен си ми отваря директно офертата, без препратки към Фейса.

# 457
...Може поне да я впишете в "дразнещото" изскачащо "нещо" при посочването с курсора (ужасно дразнещо е, между другото!!!)  Laughing
Подкрепям за адреса. Изкачащото "нещо" за сега не ми е дразнещо. Ако сложите там адреса от офертата ще е много полезно. Peace
мен ме дразни, не мога да скролвам екрана спокойно Rolling Eyes

Да, и мен точно това много ме дразни, докато скролирам все "нещо изскача" и е много стресиращо за очите ми, понеже те инстинктивно веднага се фокусират върху изскачащия прозорец, а след това и пръста ми спира да скролира и правя нещо като скролиране на пресекулки  #Crazy  Joy
Ако преди скролирането ми е отнемало 1 секунда, сега ми отнема поне 5 сек.

дано го махнат, иначе слагам курсора встрани на лентата вдясно, много досадно

# 458
От 3 месеца следя темата със сделките, но единствено се престраших с ваучери за фризьор в Бона Деа, пици Мама миа и се чудя за езиковите курсове. От Бона Деа съм доволна в четвъртък бях там за прическа подстригване и сешоар направиха ме супер и преди години съм ходила там, но след това престанах, но общо взето не са се променили нещата професионалисти са. От пиците не са лоши. Ако някой има впечатления от езиковоте курсове с ваучери да пише.

# 459

Може ли линк към офертата на Боби М?
Благодаря!

# 460
  • Sofia
Имам ваучер за Бона Деа, който няма да мога да ползвам, валидност до 03.06, подстригване с маска. Ако някой търси - на лични.

# 461
Може ли линк към офертата на Боби М?
Благодаря!

http://grupo.bg/offers/view/bobi-m-fotoepilaciq2   bouquet

# 462
Меичка   bouquet

# 463
Днес взех на девойката очила на Дисни от оферата на Колектива. Жената се държа все едно бяхме без ваучер, даде на малката, която е на 4 годинки сама да пробва и да си избере очила, беше много внимателна. После и подари и едно калъфче за очилата и като и връчи торбичката с покупката, детето направо се размаза от кеф Joy   Crazy

# 464
Здравейте, ако някой има ваучер за ето тази оферта и по една или друга причина няма възможност да го ползва моля да ми го продаде. Благодаря предварително!
Офертата е тази

http://www.napolovina.com/offer.php?id=61

--- Подмладяваща терапия с ХИАЛУРОН за заличаване на бръчките и стягане контура на лицето в Студио за красота ,,Margo Perfekt"

Последна редакция: вт, 10 май 2011, 00:28 от Mimi_1977

Общи условия

Активация на акаунт