Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 183
  • 682
  •   1
Отговори
# 540
Някой пробвал ли е Картофи Грингос? Дали са вкусни и достатъчно големи? Базата ми за сравнение са истанбулските компири, които мъжът ми много харесва и се чудя дали да му купя.

Голяма почитателка съм, ще се снабдя с няколко ваучера  Flutter

# 541
Здравейте, искам да ви попитам за инфо за този тип процедури и евентуално за салончето,макар да е в Бургас. Подходящо ли е за жена на 47 и дали ще има ефект. http://napolovina.com/offer.php?id=126
А ако може и повече инфо за новата оферта на Вега теста, студиото, ако някой е ходил?
  bouquet

# 542
  • София
jijoya, Поля от слънчогледи,  благодаря ви!   bouquet  Ще купя и аз  Laughing.

# 543
Вече купих шест  Blush

# 544
  • София
Някой пробвал ли е Картофи Грингос? Дали са вкусни и достатъчно големи? Базата ми за сравнение са истанбулските компири, които мъжът ми много харесва и се чудя дали да му купя.
Голяма почитателка съм, ще се снабдя с няколко ваучера  Flutter
И аз взех три броя  Grinning.

# 545
  • София
Мммм, Таня 67, мерси, че сподели, много ги харесвам.   bouquet  Купих си 2 ваучера и не знам дали са ми достатъчно. Mr. Green

# 546
Доволна от салон Belize.
Усмихнати, любезни, спази ми се записания час, чисто и приятно място.
 newsm10

Може ли още мнения за студиото, ти за какво ходи там? Взех си ваучер за подстригване и маникюр, ако има някои изпробвал да пише моля, това ми е първия ваучер, който взимам от подобни сайтове.  Laughing

Като цяло съм доволна от Белиз-салонът е на удобно място,в центъра,мили момичета.Вчера отидох с последния/трети/ваучер за епилация на горна устна.
Купих си и аз от новите предложения подстригване и маникюр,ще ходя в края на месеца.Да видим..

аз бях на фотоепилация.
кари, кажи, моля те, какво е положението с горната устна- след като се обръснат косъмчетата, не се ли влошават нещата?
И как се пазиш от слънцето?

# 547
# 548
  • София-Младост
Имаше, аз не, но четох не добри отзиви.

# 549
  • софия
Не съвсем по темата, но във връзка със сушито: почти съм се пристрастила, но напоследък вътрешно ми е леко притеснено - може ли да го правят с радиоактивни продукти от Япония или няма шанс при нас да е с каквито и да било продукти от толкова далеч? От къде купуват продуктите newsm78

# 550
Благодаря, намерих ги. "Не добри" е меко казано Simple Smile Няма да се купува значи.

# 551
  • София-Младост
Не съвсем по темата, но във връзка със сушито: почти съм се пристрастила, но напоследък вътрешно ми е леко притеснено - може ли да го правят с радиоактивни продукти от Япония или няма шанс при нас да е с каквито и да било продукти от толкова далеч? От къде купуват продуктите newsm78
Хахаха тотално ме развесели...Simple Smile Не мисля, че трябва да се притесняваш от нещо радиоактивно от Япония...едва ли ползват 100% японски продукти.

# 552
щерката и приятеля й, които е живял в япония и определено разбира, казаха, че най-доброто суши в софия, по-добро и от кабуки е във флоримонт, бяха много доволни от ваучера и обслужването. аз не разбирам от суши и не мога да кажа, вчера взехме от кабуки, казаха, че не е лошо, но аз определно не съм любител на сушито установих.

# 553
Описанието на вега теста във ВипОферта според мен е същото като в други оферти, не изглежда да има някакви технически разлики. Ето линк към мнението ми за този тест в друго студио: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=577433.msg18456962#msg18456962. В обобщение ще кажа, че дори принципно технологията да е действително работеща, не мисля, че го правят както трябва, поне на това място, но навярно и на други, защото е много пипкава работа всеки път да търсиш точката, според мен. Но ще ми е интересно, ако някой вземе ваучер, после да сподели как е било. Успех и приятен ден! bouquet

# 554
  • София
Днес използвах ваучера си за пицария
Мамма Миа - офертата за две пици с
1 литър Пепси.
Служителите, приемащи поръчките са
много любезни, доставчикът също, спазиха
абсолютно точно часа, пиците бяха топли,
харесаха ни на вкус.

Какво ми направи впечатление - печатът с
годността на бутилката Пепси беше изтрит.
Бутилките са от тези, на които печатът не е
сложен на капачката, а е отпечатан с черно
мастило малко под гърлото на бутилката.
Печатът беше трит, но не беше изтрит нацяло,
липсваха точно цифрите, указващи годността
на напитката.
Това породи в мен мисли от рода - дали е
възможно да е с минал срок на годност и
затова да се предлага като част от промоцията...
Не беше и много газирана.

Искам да помоля, ако някой друг ползва ваучера си
тези дни, да обърне внимание на това.

Дано да се окаже, че съм прекалено подозрителна!

Общи условия

Активация на акаунт