Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 124
  • 682
  •   1
Отговори
# 585
София
ресторант Бижу - 3/10

храна - 4/10, беше вкусно, но нищо особено.
Потвърди се споделеното, че в ястията с месо, месото силно отсъства. В "Болярски сач", 1,800 кг., 3 вида месо - 300 гр. Зеленчуците бяха вкусни, но е по-добре да се поръчат отделно зеленчуци, отделно месо. Поне ще си наясно с това, колко месо ще има. Пържените картофи са домашни, а не от бланшираните. Хубави. Панираните червени домати са интересни. Палачинката вкусна. Детето яде всичко с апетит, а тя е добро мерило за хубава храна(не яде Макдоналдс и сие. Не защото не й предлагам, а защото не й харесва. Детското меню се купува заради играчката, както и шоколадовите яйца.)

обстановка - 2/10. Стара софийска къща. Вътре нищо не е правено. Леко мизерно. Бяхме в стаята на 2рия етаж - помещение за непушачи. Не се умирисахме на цигари, а на манджа, незнайно как. Няма никаква вентилация или каквото и да било.

Интересно, ние бяхме на втория етаж - помещението с огледалата, обаче не ми се стори мизерно, никак дори. Съвсем нормално заведение. За вентилацията - не забелязах да имат проблем с нея Thinking или поне на мен на нищо не ми миришеше, особено на манджа Simple Smile Като цяло ме учудва малко ниската оценка, ние с мъжа ми останахме по-скоро доволни, а особено храната въпреки че месото не беше прекалено много Simple Smile, беше много вкусна. Особено сачът, даже най-чинно си взехме недояденото за вкъщи и си го хапнахме на другия ден, беше много вкусно приготвено. Иначе действително не е заведение, което се отличава с нещо особено, но пък има добра локация и нелоша кухня - не знам дали бих повторила, но определено не съм недоволна Simple Smile

# 586
  • София
Току-що се връщам от Вега тест+детоксикация в Елос.
Напълно безмислено похарчени 48 лв. Чак се срамувам от себе си....

# 587
  • Sofia, BG
Момичета, не си харчете парите за процедури, които нямат ясен и видим ефект ... Салоните са си накупували всякакви апаратчета, носещи гръмки заглавия и сигурно се чудят как да си избият парите. Кислородни терапии, радио-честотен лифтинг и т.н. апаратни процедури за лице (да не говорим за отслабващите такива  ooooh!) за мен са пълна загуба на време и пари. Обещания от сорта - 'ефектът ще се усети след месец/4-5-7 процедури' не ми звучи сериозно.
Не включвам тук епилациите, за тях нямам наблюдения.
Единственото истинско нещо за мен са ръчната обработка на лице и тяло със съответните продукти - за лице признавам почистване, масажи, втриване на маски, пилинг - нещо, което може да се усети и има резултат след това. За тяло също най-доброто си остават ръчните терапии, каквото и да ни говорят  Peace

# 588
  • София-Младост
Дай повече инфо все пак, от кое си разочарована?

# 589
  • софия
Шехина, в стаята, в която бяхме нямаше огледала. Стаята беше до сервизното помещение. 1 голяма маса за 8 човека и 1 за 6. По стените имаше нещо като дървена дограма до средата на стената и дървена дограма на тавана, коледни лампички-гирлянд около прозорците. От средата на тавана бяха "пуснали" 2 жици върху дограмата, за да вържат 2те лампи над 2те маси. Имаше 2 заключени стаи. Може би, вие сте били в някоя от тях. На мен също не ми миришеше докато бяхме там, но след това... Ниската ми оценка е заради обстановката и детайлите. Приборите също не ми харесаха (вилиците и ножовете). От онези евтините и някак леко захабени. Иначе за вкусно, вкусно е, но за мен, не чак толкова неповторимо вкусно, че да ми остане като огромно впечатление. Точно за това казвам: не останах нито с добри, нито с лоши впечатления, но много ще помисля дали да повторя. И ако ще поръчваме сач ще е зелечуков. Месото отделно. Peace

Единственото, заради, което, евентуално, бихме отишли там е градината - малка, приятна, тиха; местоположението на "ресторанта" и нелошата храна. И само в градината. Но наистина трябва да ми е последен, последен, най-последен вариант.

Не съм претенциозна, но държа на детайлите, хигиената и "добрия" въздух.

bubulechkata, при хубаво време, в градината ще е приятно.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 12:21 от zvanche

# 590
здравейте момичета Hug записвам се само да ви следя понеже досега не знаех за същестуването на подобен тип BG сайтове. Embarassed пазарувам от време на време от  UK и ме заливат от  там с такива оферти на мейла и се радвам че вече и тук може да се възползваме от разни намаления. надявам се добросъвестни ,а не да си чистят продуктите с изтекъл срок на годност (четейки последните постове) Close
За съжаление обаче не съм от София и дано започнат да се предлагат подобни намалени  и  в моя град Praynig
хубав ден на всички и повече успешни покупки  Peace

# 591
  • София
 zvanche , Шехина  е прясна младоженка  Grinning и всичко и е...( разбира се това в кръга на шегата)

# 592
Някакви впечатления от Леграно и специално за масажа там.Дайте мнение от кой салон с масажи сте доволни.Искам да направя хубав подарък,ето към това съм се насочила http://www.lapni.bg/offer/169/ или този препоръки http://www.lapni.bg/offer/114

# 593

И аз си мислих същото, а още дори теста ми не беше приключил...  Blush Срам ме беше за тези грешно похарчени 30 лв за "Вега тест"  Stop

# 594
А как сме сигурни в такъв случай какъв е срока на годност на продуктите в пиците на Мама Мия?  Mr. Green
И аз се замислям дали да платя заявения сутринта ваучер за две големи пици.....

Трябва да ти кажа, че докато ядяхме
пиците, си помислих точно същото.
Особено, както на едната има яйце...
Понеже имам много добър нюх, му се
доверих, че все пак стават за ядене.
Днес ни няма нищо.  Mr. Green

Но, това не заличава лошото впечатление
от постъпката им с изтеклата годност на
Пепси-то.

Най-вероятно и нищо няма да ти стане ако изпиеш пепсито или бирата с изтекъл срок Wink Аз не бях обърнала внимание на срока на годност, изядохме си и пиците и бирата си изпихме .... Сега като знам, че са ни минавали с напитките, какво им пречи и да слагат в пиците продукти с изтичащ срок  Thinking Жалко  Confused

# 595
  • софия

Най-вероятно и нищо няма да ти стане ако изпиеш пепсито или бирата с изтекъл срок Wink Аз не бях обърнала внимание на срока на годност, изядохме си и пиците и бирата си изпихме .... Сега като знам, че са ни минавали с напитките, какво им пречи и да слагат в пиците продукти с изтичащ срок  Thinking Жалко  Confused
Вие защо мислите напускаха толкова много прИмоции Mr. Green Да изчистят залежалите продукти. И вие ги изкупихте.
Шегувам се. Дано не е така. Нали от РЗИ ходят на проверки, гледат. Дали са минавали скоро през Мамма миа?

# 596
  • София
Здравейте мами,днес за първи път посетих салон "Бона Деа"и естествено останах доволна от прическата,терапията "Диамант" и от любезното отношение.Но за  тези,които вече са клиенти това не е новина.Новината е ,че който си запише час за процедура от първо до пето число  на месеца ще ползва почти същите намаления,както с ваучер! Grinning Ще има и бамбукова терапия за коса,и всичко това без да ползваме услугите на сайтовете за колективно пазаруване.Според мен новината е чудесна!Хубав ден на всички Party           

# 597
  • София
момичета помогнете да избера - колебя се коя от двете оферти да избера - Вега теста http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=191 или този новият BIA тест http://grabo.bg/otkriite-perfektnata-hrana-za-vas-s-test-bia-opr … m-za-34lv-0mzb583 .
До колкото разбирам вторият метод още не е широко разпространен и е малко неизвестен в БГ, четох някакви статии за BIA теста и как действа, но ми се щеше да чуя и някой които вече го е правил.

# 598
момичета помогнете да избера - колебя се коя от двете оферти да избера - Вега теста http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=191 или този новият BIA тест http://grabo.bg/otkriite-perfektnata-hrana-za-vas-s-test-bia-opr … m-za-34lv-0mzb583 .
До колкото разбирам вторият метод още не е широко разпространен и е малко неизвестен в БГ, четох някакви статии за BIA теста и как действа, но ми се щеше да чуя и някой които вече го е правил.

Днес имаше мнения,че това са пропилени пари само... Аз не бих отишла на какъвто и да е тест от този сорт:)

# 599
  • София

Днес имаше мнения,че това са пропилени пари само... Аз не бих отишла на какъвто и да е тест от този сорт:)

Четох ги но не стана ясно дали не са доволни от самият тест или от салона. Защото явно имало и значение къде ще се направи този Вега тест - тоест от специалиста

Общи условия

Активация на акаунт