най-симпатичната личност от българския и световен елит/според вас

• 2 017
  • 20
  •   1
Отговори
Взимам си бележка, че е грозно да се злослови и правя тема за красивите и приятни хора.
Една от най-красивите жени на света(според мен) е Диляна Попова. Красива, амбициозна и премерена.

# 1
Харесвам Таня Карабелова. Не си спомням Мис България коя година беше, но освен , че е симпатична, е доста интелигентна и позитивна. Или поне така изглежда. Юлияна Дончеа също ми е симпатична като излъчване и стил.

# 2
Аз харесвах покойната Даяна и йорданската принцеса Рания. От актрисите - Мишел Пфайфър, Никол Кидман, Джулиан Мур. От българките - Евгения Калканджиева. От мъжете май само Виго Мортенсен ми харесва.

# 3
Харесвам Кристалина Георгиева - като излъчване, тембър на гласа и умерено поведение.
За красота много ми допада една актриса, която играе Клеопатра - мисля, че се казва Леонор Варела.
От мъжете харесвам Хю Джакман.

# 4
Ух аз имам малко изкривени представи...много хора харесвам Simple Smile например Кийра Найтли,Джесика Алба сладки са ми и някак нежни. За българки също много симпатизирам на Диляна Попова, въпреки че може би не покрива критриите за красота много чаровна ми е Ивет Лалова и въпреки, че стана комерсиална Мария Игнатова, друга българка, която много харесвам, заради чара който притежава е Белослава. За мъже...хм харесват ми по-небрежните на външен вид Джони Деп и отново комерс - Асен Блатечки Simple Smile

# 5
Aсен не е толкова красив ( вгледайте се) ама има някакво излъчване, да ти се подкосят краката!
Когато гледам филм с Джъд Лоу, нищо не разбирам от филма Embarassed

# 6
Aсен не е толкова красив

Абсолютно съм съгласна, но наистина има някакво излъчване, може би факта, че ми харесва се крие именно в твърдението за "лошите момчета" Simple Smile  Embarassed

# 7
  • София
Аз пък се чудя къде това излъчване!?Толкова изкуствено се държи.
Ама темата е позитивна.Та харесвам Мишел Пфайфър,Джулия Робъртс-невероятна усмивка и най-красивата жена според мен-Моника Белучи.От българските актриси си харесвам Елена Петрова много преди Стъклен дом и онзиденшната изцепка.От певиците Белослава-много ми е симпатична,чаровна и позитивна.
Що си мисля,че имаше такава тема!? Rolling Eyes

# 8
Аз съм фен на Никол Шерцингер  Sunglasses
Чисто визуално, невероятно красива жена. Толкова красива, че й се прощава абсолютното певческо безсилие  Heart Eyes
От бг псевдо звездите харесвам Елена Петрова - от вчера  Laughing Не гледам тъпи сериали, но ми хареса как излезе и обясни съвсем естествено какво се е случило и какво й е наказанието. А тоновете помия отгоре й ме убедиха съвсем, че няма как просто да съм като тези, които така настървено я хранят. И да, изглежда добре.

# 9

Що си мисля,че имаше такава тема!? Rolling Eyes

Търсих, ама не видях! Тази я направих по повод скастряне в темата "най-антипатичната личност...", че само злословим. Понеже на мен ми е еднакво приятно да кажа кой ми е антипатичен и кой ми е симпатичен, я направих.
Радина Кърджилова
Ева Лонгория

А, да Никол е хубава, ама що да не може да пее? И песните и ми харесваха.

# 10
може би умее да уцелва някои верни тонове, а вече в студиото съвсем правят чудеса.
но, всички опити на живо да изкара някакъв глас са...  Crazy добре че е красавица  Laughing

# 11
Аз съм фен на Никол Шерцингер  Sunglasses
Чисто визуално, невероятно красива жена. Толкова красива, че й се прощава абсолютното певческо безсилие  Heart Eyes
От бг псевдо звездите харесвам Елена Петрова - от вчера  Laughing Не гледам тъпи сериали, но ми хареса как излезе и обясни съвсем естествено какво се е случило и какво й е наказанието. А тоновете помия отгоре й ме убедиха съвсем, че няма как просто да съм като тези, които така настървено я хранят. И да, изглежда добре.

За краткото ми пребиваване в този форум съм почти сигурна, че влизането в спор с теб е равно почти на мазохизъм, но пък...кое му е естественото на изказването на Елена? При положение, че се е издънила едно от най-наглите неща е изказването ,което естествено не бе публикувано публично, защото само би я изложило "Не е станало кой знае какво нали не съм убила някой?" е браво бе Еленче, какви гениални разсъждения. "Аз съм най-любимата българка заради професията си, а не заради личния си живот"...PR...PR...PR  и естествено интервю в bTV нали трябва да се преговорят въпросите и отговорите да се изрепетират...що не е отишла на интервю в друга телевизия? При всички положения не е защото не са я поканили...PR

иначе...атера подкрепа и за Радина и за Ева...и аз много ги харесвам!  Peace

# 12
Бруно Марс

# 13
изобщо не желая да влизам в спор.
еленчето е пийнала, спрели са я, проверчица и... много шум за нищо.
съжалявам, ако на вас ви звучи нагло, но наистина нищо не се е случило. търпи си законовите санкции и това е. какво искате да ви каже? да излезе в ефир бледа и изпита и да почне да си скубе къдриците на кичури, за да ви покаже колко е съсипана?

'ама ако беше убила някой' е съвсем друга история. която, не се е случила.
тя е актриса, не възпитател - за тези, които ще ревнат, че децата им я гледат и й подражават. ами те са ваши деца, не нейни. възпитавайте си ги вие и им обяснете основни разлики между реален живот и кино. това е накратко.

медийната истерия, как, видите ли, била за линч, при това от хора, които 100 процента поне веднъж в живота си са шофирали след биричка-два (нямам предвид бг мамите, разбира се, те са велики и непрегрешими!), е, извинете, но ми идва в повечко.

# 14
Кой каза, че няма да има сеир и в "симпатичната" тема!
Извинявам се, не искам да ви обидя, радвам се на теми, в които няма само "аз харесвам...."..."и аз харесвам..."
По-добре да даде спокойно интервю, отколкото да бяга и да вика " не ме снимайте, нищо не е станало...,махни тая камера, искаш да я счупА ли". Факт е, на всеки може да се случи, и аз съм карала с половин биричка в шкембето. Иначе и аз не я харесвам, ама хич!

Общи условия

Активация на акаунт