Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 329
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 310
...............................
Както и да е, темата беше интересна, сега стана....бляк...
На мен като не ми харесва някъде, просто си отивам! Не се карам на хората защо са вътре и за какво си говорят.

# 2 311
Попрекалила е малко със спрея, но пак е готина. А на тази снимка предполагам снежнобялата кожа на шаферката допълнително подсилва цвета на Пипа.

На мен повече ми избива на несъобразителност. Flutter

Викито Бекъм... сигурно се изяжда вече от яд, че не е отишла с нещо по-вталено.

# 2 312
  • София
Шеф, шеф, ама дали щяха да позволят на Уилям да се ожени за канадка или австралийка. Laughing

ако се беше влюбил, защо да не му позволят  Laughing Нямам идея в действителност, дали биха го спряли, може би не  Thinking

Аз от тези и другите снимки оставам с впечатление, че Пипа е от момичетата, които не са красиви /може би симпатични/, но с подходящ грим и прическа, могат да създадат впечатление на хубавици. Докато Кейт например си е хубава, дори и на папарашките снимки.

и аз съм на същото мнение за Пипа  Peace Роклята и гримът са така добре подбрани, че прави супер впечатление без да е нещо особено в ежедневието си  Peace Браво за което.

# 2 313
  • София
От петък откакто чух имената на Уили ме тормози един въпрос - всичко добре, ама защо Луи (Уилям Артър Филип Луи)? Някой да е чувал/чел нещо по въпроса?

# 2 314
  • Пловдив
Викито Бекъм... сигурно се изяжда вече от яд, че не е отишла с нещо по-вталено.
Като гледах снимките на гостите имаше поне още една видимо много бременна. Е, в по-свежа рокля беше Simple Smile

# 2 315
  • София
В. Бекъм след сватбата е пак с убийствено висок ток  Rolling Eyes

# 2 316
# 2 317
В. Бекъм след сватбата е пак с убийствено висок ток  Rolling Eyes

Е тук вече баш е пресолила манджата!
Чантата обаче е жестока!  Peace

# 2 318
В. Бекъм след сватбата е пак с убийствено висок ток  Rolling Eyes

Викито е прословута с едни и същите си модели обувки и чанти, но в 500 цвята.

# 2 319
  • София
в деня на кралската сватба е имало друга сватба в Las Vegas на милионера Steve Wynn:

странна прилика в горната част  newsm78

# 2 320
  • София
Ето тази вече прилича много повече на роклята на Грейс Кели.

# 2 321
# 2 322
Според това писание, Хари и Челси са още заедно. И те имат доооста дълга връзка.

http://gossip.whyfame.com/prince-harry-chelsy-davy-party-togethe … ost-wedding-10978

Милионерската булка и тя много хубава! Ама нещо не ми се връзват горната и долната част на роклята и като цветове, и като материи.

# 2 323
Хич даже не е хубава Челси, за излъчване и класа...да не говорим.

# 2 324
  • София
Хич не ме радва Челси.

Общи условия

Активация на акаунт