Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 295
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Бижy, абсолютно нормални клаузи като се има предвид, че тя не е благородничка, което при всяко отношение ще й бъде "-" и постоянно на това наблягат като извинение.

Смърфиетка , в dailymail даже пише, че са се целували на after партите и Хари подпийнал й казал "you are next"  Peace
Явно много си я харесва, но тя нещо се дърпа да влезе в кралските среди, но за няколко години ще я направят достойна принцеса, стига да поиска  Peace

Александра_ , не те радва сега, но като я обработят с килограми, визия и т.н. ще стане кукла  Peace

# 2 326
  • Paris, France
Андреа (булката на Стив Уин) е за мене много по-красива от Кейт. На Всичкото отгоре изглеждат връснички а Андреа може да и бъде майка. Тоалетът на Андреа не е лош, но можеше и по-хубав да е. Прическата и лицето и са безупречни.

# 2 327
Бижy, абсолютно нормални клаузи като се има предвид, че тя не е благородничка, което при всяко отношение ще й бъде "-" и постоянно на това наблягат като извинение.
Нямам претенции към клаузите на брачния договор! Grinning
Копирах текста, защото имаше догадки има ли или няма въобще такъв договор.

# 2 328
  • София
Нямам претенции към клаузите на брачния договор! Grinning
Копирах текста, защото имаше догадки има ли или няма въобще такъв договор.

да, да ясно. Просто исках да кажа, че аз лично очаквам да е имало такъв договор с подобни клаузи  Peace

# 2 329
Кейт повече ми харесва от милионерската булка - не е сладникава, има абсолютно класически външен вид от главата до петите и никога няма да изглежда смешна и ретро след време точно по тази причина. Само тоя грим малко да пооправи.

# 2 330
 Тези рокли често си приличат по материал, стил и цени  Money
  Общо взето, повечето принцеси са с дълъг ръкав, огромни шлейфове и много дантела.
Американците обичат да подражават на европейската аристокрация. 
Милиардерската булка е в рокля на Моник Люлиер, нейни тоалети се срещат по Оскарите и тям подобни холивудски мероприятия, лекичко кичозна, мое мнение, този цвят за булчинска рокля така и не можах да го харесам.

Последна редакция: пн, 02 май 2011, 23:55 от меркантилница

# 2 331
  • Paris, France
Клаузите на мистериозният договор до който уж се докопали швабите никой съдия няма да ги уважи а и в определени случаи някои титли и се полагат и няма да могат да и бъдат отнети. Едва ли двореца би желал майката на престолонаследника (което е основната и функция и за която официално и пари и се полагат) да си отиде без едно пени и това да се разчуе. Семейството и (родителите и) е богато, но това не значи, че ще е цял живот като парцал, който всеки момент могат да изхвърлят от двора. Възможно е да поискат обратно семейни бижута и ценности но е НЕВЪЗМОЖНО да я оставят без издръжка за да компенсират времето в което не е могла да инвестира пари, труд и интелектуална собственост в доходоносна дейност.

# 2 332
Цитат
Смърфиетка , в dailymail даже пише, че са се целували на after партите и Хари подпийнал й казал "you are next" 
Явно много си я харесва, но тя нещо се дърпа да влезе в кралските среди, но за няколко години ще я направят достойна принцеса, стига да поиска 

Леле, това момче ще гътне баба си скоропостижно.  Simple Smile А дали ще му разрешат, Челси нали е родена в ЮАР или Зимбабве ли беше?  Thinking

# 2 333
  • In The Middle Of Nowhere
Обаче как една материя и цвят променят нещата. На Камерън роклята се е изпомачкала и си личи, ръкавчета стоят някак щтръкнали, шевовете набръчани. На мен много ми харесват дантелките в роклята на Пипа, а набраната част на деколтето (много харесвам такъв тип) стои страхотно и хем създава усещане за дълбоко деколте, хем вътрешната част всъщност си е съвсем "прилична". Голям фен съм на тази рокля. Още с появяването много ми хареса.

Само аз ли намирам за най-обикновена тази рокля  Thinking? А момичето в нея още повече, даже и с прилежащите грим и прическа..

# 2 334
Да, хубави хора...

angeles, аз също. Затова се шашардисвам от превъзнасянията по принцип. Confused

# 2 335
 Joy Joy   Бижу, вземам си думите обратно, знаех си, че е прибързано да изказвам мнение за някой само от една снимка....

# 2 336
Едва ли, това че от ЮАР ще е причината, по-скоро това:
http://lh5.google.com/fisherwy/RuzYE0m1jtI/AAAAAAAAIjk/lr08axNvj … friend%5B2%5D.jpg

# 2 337
  • Paris, France
Да, хубави хора...

angeles, аз също. Затова се шашардисвам от превъзнасянията по принцип. Confused

Да, абсолютно. Особено той! Малко жени, Наближаващи 50те могат да мечтаят за сватба с милиардер. Това е една сбъдната мечта. Разкошен е! Искам го! Миииииии, в края на краищата при развод с него едно момиче ще получи много повече отколкото при развод с принц Уилиам или баща му. А и за харчлък си има, няма да я преследват папараци. Абе, късмет  hahaha

# 2 338
А, ти финансовата красота си имала предвид... Пак не разбрах! Blush smile3537

# 2 339
  • Paris, France
Личният капитал на един човек се състои от физически, полов (зависим от физическия) и икономически които са взаимо конвертируеми, така че..... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт