Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 262
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 340
Викито Бекъм... сигурно се изяжда вече от яд, че не е отишла с нещо по-вталено.
Като гледах снимките на гостите имаше поне още една видимо много бременна. Е, в по-свежа рокля беше Simple Smile

Жалко, че двете не са се снимали една до друга, можеше да излезе някоя сензацийка за жълтата преса. Mr. Green Mr. Green

# 2 341
  • На земята, която е всъщност звезда.
Викито Бекъм прилича малко на стюардеса с това шапо.

А нищо не казахте за бащата на Кейт. Много ми е симпатичен на мен, не се разтяга в изкуствени усмивки и пози. Изобщо, от цялото семейство най-много ми харесват Кейт и баща й.

Peace Баща й е доста уважаван, защото сам си е направил парите и е дал големи възможности на децата си. Два дни след сватбата той релаксира, като коси моравата пред къщата си:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1382540/Michael-Middleto … oyal-Wedding.html

# 2 342

Фотогалерия на Хари и Челси, стотина и кусур снимки, нещо малко бавно ми се отварят.  Peace

# 2 343
Викито Бекъм... сигурно се изяжда вече от яд, че не е отишла с нещо по-вталено.
Като гледах снимките на гостите имаше поне още една видимо много бременна. Е, в по-свежа рокля беше Simple Smile

Жалко, че двете не са се снимали една до друга, можеше да излезе някоя сензацийка за жълтата преса. Mr. Green Mr. Green

Ето я, в много свежа цветова комбинация и със страхотен тренчкот върху роклята:

http://www.elle.com/var/ezflow_site/storage/images/sandbox/joe-z … -Marina-Fogle.jpg

# 2 344

Фотогалерия на Хари и Челси, стотина и кусур снимки, нещо малко бавно ми се отварят.  Peace

Ха, вижте снимка 34 (не може да се сложи директен линк), Челси-то си е без сутиен и си личи.

# 2 345
Абе, хубавичка си е Челси. Само нослето не ми допада - малко е, сладко е, ама много вирнато  Laughing
Отиват си с Хари. Той явно много си я обича. Но, хич не я виждам като принцеса. Определено нещо и липсва - излъчване, класа и още нещо.

И все пак, щом младите се обичат -  всичко е 6!

# 2 346
Абе, хубавичка си е Челси.

Нали, хич не е лошо момичето, просто на сватбата не е с най-добре подбрания тоалет или просто така е снимана. И на мен ми харесва, и като двойка с Хари са ми симпатични, пък какво ще стане..........дано да е това, дето го искат! Peace

# 2 347
Челси ми прилича на Пинк. С къса коса, съвсем ще го докара.
Пинк я харесвам, но някак си не си представям Хари женен за Пинк. Wink

# 2 348
Абе, хубавичка си е Челси.

Нали, хич не е лошо момичето,........

Дам  Flutter

Челси ми прилича на Пинк. С къса коса, съвсем ще го докара.
Пинк я харесвам, но някак си не си представям Хари женен за Пинк. Wink

Joy И с това се съгласявам.

Prince Harry Loves Chelsy Davy and No One But Her!
http://gossip.whyfame.com/prince-harry-loves-chelsy-davy-and-no-one-but-her-9447

# 2 349
 Наистина на 34-та снимка личи, че е без сутиен.
 Но на 6-та е излязла кошмарно... почти толкова, колкото и на 29-ти миналия месец. Whistling

вселена,
 имах предвид, че като ги сравнят, на Бекъмка могат да й припишат някоя бременност. Mr. Green

Но в интерес на истината, показаната от теб бременна жена изглежда страхотно. Само й съчувствам как крачи с този огромния корем. Heart Eyes

# 2 350
Една интересна статия за драматичната история на семейството на Челси в Зимбабве:

http://www.zimbabwesituation.org/?p=14746

# 2 351
  • София

подобни снимки има и Кейт, така че надали ще се мери с двоен аршин, още повече, че Хари не е втори в списъка за трона, а и не забравяйте, че всичко се учи Peace Ще си направят такава, каквото трябва  Peace

вселена,
 имах предвид, че като ги сравнят, на Бекъмка могат да й припишат някоя бременност. Mr. Green
Но в интерес на истината, показаната от теб бременна жена изглежда страхотно. Само й съчувствам как крачи с този огромния корем. Heart Eyes

тя си е бременна, няма какво да й я приписват или греша  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 01:14 от missence

# 2 352
И на мен ми допадна Челси на другите снимки. На тези от сватбата е ужасна. Явно Хари си я обича, но и на мен ми се струва, че ако се оженят, ще са доста скандална двойка, макар че тя явно не се натиска в кралското семейство. 
Странно ми е, че се спряга дори на шега Хари с Пипа - нали уж църквата не позволява двама братя да се оженят за две сестри? newsm78
Ами че тя си е бременна. Simple Smile

# 2 353
  • София
tini-mini, да ти кажа от прочетените нейни изказвания, с Хари са си един за друг  Peace Явно той си я харесва много, но тя искала кариера и независимост  Rolling Eyes

Хари със специален скрит джоб на сватбата, за да не загуби халката на Кейт  Joy Joy Joy Няма си доверие човекът  hahaha

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1382694/Prince-Harrys-ro … ns-ring-safe.html

Беатрис е развихрила фантазиите на хората с шапката си  Joy

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 01:22 от missence

# 2 354
  • на пистата
колко са високи принцовете.

Общи условия

Активация на акаунт