Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 265
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 295
Пипа на горната снимка изглежда прекрасно, ама тук:

Ми изглежда на мулатка. Mr. Green

# 2 296
# 2 297
  • София
Попрекалила е малко със спрея, но пак е готина. А на тази снимка предполагам снежнобялата кожа на шаферката допълнително подсилва цвета на Пипа.

# 2 298
За англичанка си е направо красавица.

Мъж ми го каза същото......

А моят каза,че е отвратителна  Laughing

Също така  каза,че не му пука какъв ще го наречете и на какво ще го направите  Mr. Green

Защото аз с еопитах да кажа,че не ми хареса и ме нарекоха "самозабравила се красавица със селяндурски стил"  Joy

Не ми харесва въобще,Кейтито,веждите,усмивката,бръчките,събраните очи,предългите ръце и торс....

Нямаш спирачки, елфичке  Joy Joy Joy

# 2 299
  • На земята, която е всъщност звезда.
А за тези снимки какво ще кажете  newsm78:

http://www.papermag.com/blogs/8-14-08.pippa01.jpg

http://www.sponkit.com/wp-content/uploads/2008/11/pippa-middleton.jpg

# 2 300
# 2 301
Всеки има кофти моменти, дори и бъдещите (в случая на снимката) принцеси  Laughing

# 2 302
Все пак някой е казал на Бекъм, че ордените се носят от лявата страна, иначе е обида към Кралицата.

# 2 303
и те са човеци и не излизат добре, на всяка снимка Simple Smile

# 2 304
  • На земята, която е всъщност звезда.
Аз от тези и другите снимки оставам с впечатление, че Пипа е от момичетата, които не са красиви /може би симпатични/, но с подходящ грим и прическа, могат да създадат впечатление на хубавици. Докато Кейт например си е хубава, дори и на папарашките снимки.

# 2 305
Ей момичета, разпарчетосахте и роклята, и булката, и гостите, и принца, и всичко, всичко! Отначало добре вървеше темата, благодаря за информацията. Ама нещо започнахте да издребнявате.
Всичко си й е на място на Кейт. Прекрасна булка е. Кой знае колко народ се е грижил за визията й, ама ние тук разбираме повече, нали? Хайде престанете де.

202uu

# 2 306
Ей момичета, разпарчетосахте и роклята, и булката, и гостите, и принца, и всичко, всичко! .................................................
Хайде престанете де.
  202uu
Ама какво искате вие, че не мога да разбера!? Crossing Arms
Темата е "Всичко за кралската сватба-29.04.2011", а не "Да помълчим за кралската сватба". Аман от регулировчици, моралисти, бели и добри!

# 2 307
Бижу кой ти говори за морал?
Въобще разбра ли какво имаме в предвид или ей тъй, да кажеш нещо. В тази сватба има много какво да се коментира още дълги страници, без да се изкарва една видимо прекрасна жена, пълен провал баш на сватбата и.  Peace
Както и да е, темата беше интересна, сега стана....бляк...

# 2 308
  • Варна
ВЕрно аман!
Не е толкова злобна темата, даже изобщо не е. Просто си коментираме по женски, не се врягайте толкова! Peace

Приятна е Кейт, но до там. Леко сладникава ми е и някак обикновена, безлична. Нищо не ми "лъха" от нея.
А в роклята на Пипа се влюбих от пръв поглед. Тя наистина е прекрасна в нея. Много точно сравнение с  Радост Драганова се направи по- напред. Деми Мур е от същия типаж. Точните дрехи, грим, прическа и ето ти красавица.
Виж арабските принцеси ме оставиха безмълвна. Неземни красавици, чак нереални.

# 2 309
Викито Бекъм прилича малко на стюардеса с това шапо.

А нищо не казахте за бащата на Кейт. Много ми е симпатичен на мен, не се разтяга в изкуствени усмивки и пози. Изобщо, от цялото семейство най-много ми харесват Кейт и баща й.

Общи условия

Активация на акаунт