Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 270
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 220
англичанките лесно се сбръчкват. Погледнете разните други местни гостенки. За Камила изобщо да не говорим....

# 2 221
  • На земята, която е всъщност звезда.
Само на мен ли не ми изглежда на 29? Аз съм на нейната възраст, но нямам такива бръчки дори като се смея...
Иначе булката си е супер:)
Бръчките може да са факт след рязкото отслабване.

И според мен са от това. Peace

# 2 222

Снимките са в прекалено близък план - можеш да и преброиш космите и да ги кръстиш поименно. Малцина успяват да изглеждат съвършени в такъв кадър (преди фотошопа). 

# 2 223
Иначе ми е безкрайно симпатична Кейт, много лъчезарна, и си личи, че са много влюбени с принца  Heart Eyes

# 2 224
  • Варна
Добре си е булката. Айде стига сте търсили недостатъци Peace
Аз не прочетох някой да казва като цяло, че е зле. За англичанка си е направо красавица. Намирам я по-хубава от Даяна.

На някои снимки ми се стори, че някои от гостенките са боси все пак, а не с тънки светли чорапи. Rolling Eyes
Да, за англичанка е направо супер красавица Simple Smile

Някои наистина си бяха боси. Егати хората, отиват на такова събитие, а грам труд не са положили, за да се подготвят. Ако нямат пари за консултант по етикет  Mr. Green, има толкова много книги за самообразоване. Пък и се предполага, че поканените не са се родили в конюшнята. Наистина някои гафове бяха повече от гафове, ще ме извините за тавтологията.

# 2 225
Е, все пак той не е някои си обикновен богаташ, на когото да вземе парите. Трудно ще й бъде на Кейт да се изправи срещу цялата машина, пък ако ще и с цял набор машинации.

Е, Даяна го направи! Защо да не е възможно?!
Все пак им пожелавам да не стигат до такъв момент!

Не знам...аз не вярвам да не е подписал договор. Кралицата едва ли ще се съгласи да не си върже жълтите гащи, след онуй дето го изсърба от Даяна. Все пак Кейт се омъжва за кралска особа. Нереално ми е да я пуснат в двореца просто ей така, щото "Уилям й имал доверие"?

Но и аз си мисля, че Кралицата не може да не си е вързала гащите, след като духа супата на Даяна...

Не знам, може и аз да съм се влюбила в Кейт вече от толкова четене и гледане на снимки, но определено гримът й ми харесва. Рязко е черното в близък план, но пък за пред камера е добре.
А от снимката в близък план още повече ми харесва - при условие, че е без фотошоп.... ми перфектна си е!

# 2 226
  • Варна
И аз я намирам по-хубава от Даяна, и от сестра и, въпреки, че тя беше впечатляваща в този ден. Катето има по-хубави черти, по-правилни, абе симпатична ми е!
 Относно чорапите Grinning, мернах някъде, че обичайно за англичанките било и в зима, на парти, да излизат в разголени роклета и сандали.

# 2 227
За англичанка си е направо красавица.

Мъж ми го каза същото......

# 2 228
Относно чорапите Grinning, мернах някъде, че обичайно за англичанките било и в зима, на парти, да излизат в разголени роклета и сандали.

и особено по потници с голи пъпове след кръчмата през зимата - луди са си в това отношение....и според мен доста дебелокожи, за да не им е хладничко Wink

в някои ракурси и с усмивка Катрин си е хубавица, в някои не дотам, като цяло е симпатяга.............

# 2 229
  • Варна

и особено по потници с голи пъпове след кръчмата през зимата - луди са си в това отношение....и според мен доста дебелокожи, за да не им е хладничко Wink
За кръчмата става.
Тук говорим за протокол на кралска сватба.

# 2 230

За кръчмата става.
Тук говорим за протокол на кралска сватба.

сори за ОФФ-а тогава..................аз пък си говорех за англичанките по принцип
ясно ми е, че протоколът не е спазен въобще Whistling

# 2 231
За англичанка си е направо красавица.

Мъж ми го каза същото......

А моят каза,че е отвратителна  Laughing

Също така  каза,че не му пука какъв ще го наречете и на какво ще го направите  Mr. Green

Защото аз с еопитах да кажа,че не ми хареса и ме нарекоха "самозабравила се красавица със селяндурски стил"  Joy

Не ми харесва въобще,Кейтито,веждите,усмивката,бръчките,събраните очи,предългите ръце и торс....

# 2 232
Интересна снимчица Crazy

# 2 233
  • Варна
Бижу, мръсно подсъзнание имате, мадам Simple Smile
Но тя е далече от причинното място, така че няма какво да си мисли в тази насока Simple Smile

# 2 234
  • София
Аз съм по-малка от Кейт, но също имам бръчки покрай очите от тинейджърка. Струва ми се, че при мен е заради скосената им форма. Майка ми е със същата форма и има същия проблем.

Общи условия

Активация на акаунт