Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 168 914
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Ооо, Чарлийн много ме изкефи. Друго си е .. Монако. Не е балама Алберт.

Съгласна. Много нежна, фина и красива. А Албърт е заприличал на чичко нещо. Напълнял е.

Е.. той Албърт никога не е блестял особено. Малко офф, но като се разрових за други техни снимки, направо се ужасих на какво е заприличала Каролин. Направила се е на нищо с този тен и стил, а колко е остаряла. Чарлийн е перла.

това е Стефани  Peace

# 1 066
 Казаха,че през 90-те баща ѝ става милионер, имал интернет бизнес. Няма начин да не са заможни, годишната такса за университета където са учили Кейт и Уилиям е към 60 000 паунда
Стефани, много чалга рокля носи на тази снимка, от кога е ?

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 00:56 от меркантилница

# 1 067

Опс. Грешка. Карай де, и двете нещо не го докарват много изискано.

# 1 068
  • В средата на времето
Ей ги тука нашите, ама Маргарита не се вижда

Eйй как ги откри Grinning

Каролин дори и по-възрастна изглежда много по-добре от Стефани Rolling Eyes

# 1 069
  • Ænima/Albuquerque
Наш'та Маргарита, на ни една снимка не можах да я видя!
Бива, бива миньонче, ма па чак па толкова ли?  hahaha

# 1 070
  • Варна
По повод въпроса е ли е съпругата на краля кралица. Не винаги. Тоест бракът не те прави автоматично кралица.

Като за начало се изисква благороден произход. Ако такъв липсва, се сключва морганитичен брак. По правило децата от него нямат право на наследство върху титлите на краля. Също така нито децата, нито майката могат да получават привилегии или титли от бащата. По време на церемонията по встъпване в брак младоженецът държи дясната ръка на булката със своята лява вместо с дясната си. Пример за това е бракът на Луи XIV с гувернантката на децата му мадам дьо Ментенон. /това правило явно вече е модифицирано, но май се изисква специален едикт за неговата отмяна/

Освен благороден произход обаче кралица се става с определена церемония по коронясване. В случая имаме два примера с две от съпругите на Хенри Осми. Ан Болейн е аристократка, но не е коронясана за кралица. Предвид което положението на Елизабет Първа е силно оспорвано. Както и правото й на наследяване на трона.
Другата съпруга на Хенри Анна фон Клеве също не е коронясана за кралица, което пък й спасява живота. Защото, ако бе коронясана, бракът им нямаше да може да бъде анулиран и Хенри щеше да измисли начин да й отреже главата.

# 1 071
  • София
Наш'та Маргарита, на ни една снимка не можах да я видя!
Бива, бива миньонче, ма па чак па толкова ли?  hahaha

Да бе, да беше заела обувките на Пош, поне да я видим...

# 1 072
Като ровите из снимките покажете как са облечени нашите Симеон и Маргарита.
И аз искам да ги видя, не можах да ги открия на снимка.

И аз не открих папарак, който да е проявил интерес към нашите хора освен това клипче, на което не се вижда Маргарита http://www.youtube.com/watch?v=6AbcsRl_0a4 , но пък Симеон изглежда чудесно.

открих ги

Последна редакция: сб, 30 апр 2011, 01:04 от VAVA

# 1 073
На мен много ми се искаше да видим някой от "наште" принцове с принцесите на сватбата, ама не би. Маргарита не ми е толкова интересна.

# 1 074
  • София
Като ровите из снимките покажете как са облечени нашите Симеон и Маргарита.
И аз искам да ги видя, не можах да ги открия на снимка.

И аз не открих папарак, който да е проявил интерес към нашите хора освен това клипче, на което не се вижда Маргарита http://www.youtube.com/watch?v=6AbcsRl_0a4 , но пък Симеон изглежда чудесно.

това обаче, не е днешната сватба, а тази на шведската принцеса  Peace

# 1 075
Така е, и двете снимки не са от днес Embarassed

# 1 076
  • София
Oбаче Летисия отзад изглежда wow

# 1 077
Сватбата беше перфектна, младоженците изглеждаха наистина много щастливи и влюбени. Heart Eyes Дали кралицата наистина се разсърди за двете целувка на балкона?

# 1 078
Обаче Пипа е попрекалила със солариума. Тя и Кейт май. Толкова пък да са мургави?

# 1 079
И аз забелязах, че цялото им семейство е със загар, даже и майката. Другото, което ми направи впечатление е гърдите на Кейт. И с рокля номер 1, и с рокля номер 2 са много заострени..с каква цел Thinking
А братчедките не са чак толкова зле за мен, типични англичанки Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт